GROHE Phantom Black -hana

TRENDIKÄS
GROHE PHANTOM BLACK SÄVY

Löydä jälleenmyyjä

GROHE PHANTOM BLACK -TUOTTEET KYLPYHUONEESEEN

Esittelyssä uusi GROHE Phantom Black -sävy, joka tuo hienostuneen ilmeen jokaiseen kylpyhuoneeseen. GROHE Phantom Black on saanut inspiraationsa tummista kallion pinnoista ja tekstuureista. Sävyn tyylikäs tumma viimeistely luo miellyttävän tunnelman, joka sopii täydellisesti niille, jotka etsivät hienostunutta ilmettä kylpyhuoneeseensa. Sen mattainen pinta ja käytännöllinen muotoilu luo täydellisen kokonaisuuden. GROHE Phantom Black ylittää tavanomaisuuden.

GROHE PHANTOM BLACK - TÄYDELLINEN KYLPYHUONE -KOKONAISUUS

GROHE Phantom Black -sävyn avulla voit suunnitella koko kylpyhuoneesi tämän kauniin sävyn pohjalta. Valitsemalla yhteensopivat huuhtelupainikkeet, suihkut, kylpyhuonetarvikkeet ja hanat voit luoda yhtenäisen ja visuaalisesti miellyttävän kylpyhuoneen, joka huokuu hienostuneisuutta. Vaihtoehtoisesti voit sekoittaa tai yhdistää Phantom Black -tuotteita täydellisesti muihin GROHE -sävyihin, jolloin kylpyhuoneen ilme muuntuu ainutlaatuisen yksilölliseksi. Päästä luovuutesi valloilleen ja suunnittele kylpyhuone, joka kuvastaa tyyliäsi ja mieltymyksiäsi.

MUUNNA KYLPYHUONEESI

Päivitä GROHE Phantom Black -tuotteisiin ja luo kiehtova ilme kylpyhuoneesi. GROHE tarjoaa valikoiman mustia kylpyhuonehanoja, mukaan lukien pesuallas- ja ammehanoja. Phantom Black -suihkun avulla tuot kylpyhuoneeseen tyyliä. Viimeistele ilme GROHE Phantom Black -kylpyhuonetarvikkeilla.Tyylikäs ja hienostunut muotoilu yhdistettynä sileään mustaan viimeistelyyn luo tuotteen, joka täydentää jokaista kylpyhuonetta.

Phantom Black kylpyhuonetarvikkeet
Phantom black hana
Phantom Black suihku
Phantom Black huuhtelupainike

GROHE PHANTOM BLACK KORKEALAATUINEN PINNOITE

GROHE Phantom Black -tuotteiden pinnoite on poikkeuksellisen kestävä ja naarmuuntumaton. GROHE on sitoutunut toimittamaan laadukkaita tuotteita, joissa yhdistyy täydellisesti esteettinen muotoilu ja toiminnallisuus. Koe GROHE Phantom Black -tuotteiden kestävä kauneus ja luotettavuus.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

  • Lakkapinnoitetekniikka
  • Kestää korroosiota, haalistumista ja naarmuja paremmin kuin muut mustat vaihtoehdot.
  • Hylkii sormenjälkiä paremmin kuin jauhemaalatut mustat tuotteet.
  • Täydellisen sileä ja mattamainen pinta

MUSTAT TUOTTEET - KORKEALUOKKAINEN PINTA JA IKONINEN MUOTOILU

Tuotteet joissa ilmenee valmistusvirhe korjataan tai vaihdetaan uuteen 2 vuoden kuluessa toimituspäivästä tai mikäli toimituspäivä ei ole tiedossa, niin asennuspäivästä. GROHE vastaa materiaali- ja korjauskustannuksista, jos valmistusvirhe ilmenee 3-5 vuotta toimitus-/asennuspäivämäärän jälkeen. Tällöin GROHE korvaa ostajalle myös tarvittavat varaosat ilman lisäkustannuksia. Työkustannuksista vastaa kuitenkin aina ostaja.

Löydä lisää värejä
Phantom Black k
Phantom Black kylpyhuone
Phantom Black hana
Phantom Black suihku
Phantom Black termostaatti
Phantom Black huuhtelupainike

TUTUSTU
TUOTTEISIIMME

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ

Ota yhteyttä GROHE-jälleenmyyjään jo tänään.

Hae jälleenmyyjää

TUTUSTU MUIHIN TUOTTEISIIMME

Tutustu laajaan GROHE tuotevalikoimaamme. Löydä juuri sinulle sopivia kylpyhuone- ja keittiöratkaisuja. Selaa kylpyamme-, suihku-, keramiikka-, huuhtelupainike- ja keittiömallistojamme. Löydä yksilöllinen ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Kylpyhuone

Suihku

WC

Keittiö