Etsi showroom
Showrooms
  • Showrooms
  • Installer
  • DIY store

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Vettä suodattavat keittiöhanat

GROHE BLUE

Vettä suodattavat keittiöhanat

Enää ei tarvitse kuljettaa painavia vesipulloja kotiin.

Vesi on planeettamme elementeistä kiehtovin ja monella tapaa tärkein. Juomavettä voi nauttia eri tavalla, esimerkiksi sellaisenaan tai kuplivana. GROHE Blue hana tarjoaa vettä juuri sellaisena kuin itse haluat. Suoraan hanasta saat suodatettua, kylmää, ja jopa kuplivaa vettä. Valinta on sinun.

  • Jos haluat suodatettua ja kylmää porevettä, valitse GROHE Blue "Chilled & Sparkling".
  • GROHE Blue Pure suodatin sopii täydellisesti jos haluat suodatettua, puhdasta vettä.

Suodatettua, kylmää ja kuplivaa

GROHE Blue yhdistää upean muotoilun ja innovatiivisen teknologian. Hana on yhtä helppokäyttöinen kuin tavallinen keittiöhana, ja sisältää korkealaatuisen vedensuodattimen, jäähdyttimen ja hiilihapottimen.

Oikeanpuolisella käyttökahvalla voi säädellä lämpötilaa ja veden painetta, samalla tavalla kuin perinteisessä hanassa. Vasemmanpuolisella LED näytöllä varustetulla kiertonupilla, voi säädellä hiilihapon määrää.

Emme myöskään ole unohtaneet muotoilun merkitystä! GROHE Blue hana on nyt saatavilla neljässä eri mallissa; GROHE Blue C- tai U-juoksuputkella, GROHE Blue K7 ja GROHE Blue Minta.

GROHE Blue K7
GROHE Blue Minta

GROHE Blue Mono

GROHE Blue

Meillä on ratkaisu myös sinulle, joka haluat itsellesi GROHE Blue hanan mutta myös säilyttää nykyisen keittiöhanasi: GROHE Blue:n Mono versio.

GROHE Blue Mono hanan voi asentaa sopivasti tasolle nykyisen hanan viereen, ja näin ollen voit nauttia samanaikaisesti GROHE Blue hanan eduista vaihtamatta pois nykyistä hanaa.

Hanan muotoilu ja korkeus on suunniteltu niin, että vesikannun täyttäminen on entistä helpompaa. GROHE Blue karahvi sopii kyseiseen tarkoitukseen mainiosti, ja on kaunis lisäys ruokapöydän kattaukseen.

Ympäristövaikutukset

GROHE EcoJoy

GROHE Blue ei ainoastaan takaa käyttömukavuutta ja lisääntynyttä hyvinvointia, vaan ottaa huomioon myös arvokkaat luonnonvaramme. GROHE Blue korvaa vesipullojen valmistuksen ja kuljetuksen, ja vaikuttaa näin ollen huomattavasti ympäristönsuojeluun.

Yksi yhden litran veispullon tuotanto ja kuljetus vaatii yhteensä seitsemän litraa vettä. Kuvittele, millä laajuudella GROHE Blue voi säästää luonnonvarojamme. GROHE Blue mahdollistaa myös energiansäästön, kun kuluttajat välttyvät pullojen kotiinkuljetukselta ja kierrätykseltä.