Etsi showroom
Showrooms

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Kylpyhuone

Palkittua muotoilua

GROHE Sinun kylpyhuoneeseesi

Kylpyhuonevalikoimamme on laajin valikoimamme, ja se on jaettu kolmeen eri tyylikategoriaan: Cosmopolitan, Contemporary ja Authentic. Tuotteiden ominaisuudet ja ilmeet vaihtelevat jokaisessa kategoriassa, jonka ansiosta voimme tarjota kaikille asiakkaillemme juuri heidän makuunsa sopivat ratkaisut. GROHE Power&Soul® suihku on esimerkki GROHEn jatkuvasta innovatiivisuudesta ja tuotekehityksestä. Suihkussa on jopa seitsemän yhden ’klikkauksen’ yhdistelmävaihtoehtoa, jotka mahdollistavat sekä virkistäviä että rentouttavia suihkuhetkiä. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti, ja se sisältää nyt myös GROHE Eurocuben, joka tarjoaa Cosmopolitan malliston tuotteita edullisempaan hintaan.

Tuotteet & Ratkaisut

GROHE SmartControl

Kun ajattelet suihkua, mitä sinulle tulee mieleen? Useimmat ajattelevat yksinkertaisesti putoavia vesipisaroita. GROHE SmartControl® jättää sinulle aivan uudenlaisen mielikuvan, joka ei helposti unohdu. Voit unohtaa perinteiset ja vaatimattomat suihkut, GROHE SmartControl® luo ainutlaatuisia suihkuhetkiä jotka ovat juuri sinun tarpeidesi mukaisia.

GROHE BestMatch

GROHE BestMatch

Tervetuloa löytämään juuri sinulle sopiva GROHE BestMatch-yhdistelmä! Vain muutaman klikkauksen päässä sinua odottaa täydellinen pesualtaan ja hanan liitto. GROHE on testannut yli 3000 erilaista kokonaisuutta, jotka kaikki takaavat optimaalisen vedensaannin, mukavuuden sekä korkean designin. Voit siis olla varma, että löydät juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden.