New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

The ideal choice for modern, architectural bathrooms.

With its crisp, cylindrical profile and chamfered detailing, New Tempesta Cosmopolitan is the ideal choice for modern, architectural bathrooms. Three hand shower models will enable you to find your perfect combination of spray patterns and are complemented by a four-spray head shower. For instant refreshment first thing in the morning or gentle relaxation at the end of the day, GROHE DreamSpray technology ensures maximum showering enjoyment.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tuotevalikoima

Suihkukuviot

Nauttiaksesi erilaisista vesikokemuksista, valitse joko nelisuihkuinen New Tempesta IV tai kolmisuihkuinen New Tempesta III. Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, valitse New Tempesta II kahdella suihkukuviolla. Kaikki tuotteet takaavat tasaisen vedenvirtauksen ja nautittavan suihkukokemuksen vähentäen samalla vedenkulutustasi. Kaikki tuotteemme on pakattu GROHE DreamSpray -teknologialla, joka takaa täydellisen suihkukokemuksen vuodesta toiseen.

New Tempesta Rustic Head shower IV

Rain Spray

Leveä ja ylellinen – pehmeä ja hellä suihkukuvio, joka rauhoittaa ihosi. Jäljitellen lämmintä kesäsadetta, kuvio tarjoaa täyteläistä ja tasaista suihkua.

New Tempesta Rustic Head shower IV

GROHE Rain O² Spray

Pehmeä, sileä kuvio, joka perustuu alkuperäiseen Rain Spray -suihkukuvioon. Päääsuihku kerää ilmaa sisäänsä ja sekoittaa sen veteen luoden laajemman ja täyteläisemmän suihkun.

New Tempesta Rustic Head shower IV

Massage Spray

Pulssiva suihkukuvio, joka stimuloi hierontaa.

New Tempesta Rustic Head shower IV

Jet Spray

Keskitetty pyöreä suihku, joka tarjoaa virkistäviä vesiryöppyjä. Ideaali ihon stimulointiin tai käytännöllisesti kylpyammeen tai suihkun puhdistamiseen.

New Tempesta Cosmopolitan Shower system with thermostat for wall mounting

New Tempesta Cosmopolitan System

Tarkka, sylinterimäinen profiili ja tunnistettavat yksityiskohdat tekevät Tempesta Cosmopolitan -suihkujärjestelmästä täydellisen valinnan moderniin, arkkitehtuuriseen kylpyhuoneeseen.

Kuten kaikki GROHE-suihkujärjestelmämme, New Tempesta Cosmopolitan on helppo asentaa ja se on varustettu parhaimmalla teknologialla. pääsuihkun kulmaa voi muuttaa itsellesi sopivaksi ja käsisuihku sisältää kaksi erilaista suihkukuviota GROHE Rain O² spray.

New Tempesta Cosmopolitan System