GROHE Sense & Sense Guard
VESITURVALLISUUSJÄRJESTELMÄ YRITYKSEESI JA KIINTEISTÖÖSI

Sijoita mielenrauhaan

Yrityksen johtaminen ja kiinteistön omistaminen tuovat mukanaan paljon vastuuta ja murehdittavia asioita. Miksi et siis ruksaisi yhtä asiaa pois listalta? Älykkäällä vesiturvallisuusjärjestelmällä voit suojata tilojasi vesivahingon tuhoisilta vaikutuksilta ja sijoittaa mielenrauhaan.

Vuodot ja vesivahingot voivat vaikuttaa merkittävästi yrityksen toimintaan. Kyse ei ole pelkästään pilalle menneiden varastotuotteiden ja kalusteiden aiheuttamista kustannuksista vaan myös siitä, miten paljon aikaa kuluu vesivahingon korjaamiseen: jo pelkkä kuivaus ennen korjaustöiden aloittamista voi kestää päiviä tai jopa viikkoja. Vuokraisäntä voi joutua etsimään vuokralaisilleen väliaikaiset tilat korjaustöiden ajaksi. Lisäksi vesivahingot voivat tietenkin vaarantaa työntekijöiden ja asiakkaiden terveyden ja turvallisuuden.

Mikä pahinta, vesivuodot ja vesivahingot eivät kunnioita normaaleja toimistoaikoja! Siksi kaikkien yritysten ja kiinteistönomistajien kannattaisi harkita älykästä vesiturvallisuusjärjestelmää, joka osaa hälyttää ongelmista ajoissa ja jopa katkaista vedensyötön etänä ennen kuin vuoto muuttuu kalliiksi kaupalliseksi katastrofiksi.

PIENYRITYKSET, KAUPAT, RAVINTOLAT –
EI ENÄÄ LAPPUA LUUKULLE VESIVAHINGON TAKIA

Vesivuoto ei ainoastaan aiheuta kiinteistöön ja varastotuotteisiin liittyviä kustannuksia vaan myös pakottaa keskeyttämään liiketoiminnan päiväkausiksi! GROHE-vesiturvallisuusjärjestelmän ansiosta tällaiset epämiellyttävät tilanteet voidaan välttää, kun vesivuodot havaitaan ja vedensyöttö katkaistaan automaattisesti ennen kuin merkittäviä vahinkoja ehtii syntyä.

Vesiasioista vastaava henkilö voi tehdä päätöksen veden sulkemisesta ilman, että tilanne vaikuttaa sen kielteisemmin liiketoimintaan. Vesijärjestelmää hallitaan älypuhelinsovelluksen kautta.

GROHE Sense ‑vesianturi ja GROHE Sense Guard ‑vedenohjauslaite sopivat myös yrityksiin riippuen siitä, miten paljon wc- ja peseytymistiloja tai keittiön vesikalusteita yrityksessä on.

Erityisen hyvin se sopii kiinteistöihin, joissa vesikalusteita on rajoitettu määrä:

  • myymälöihin,
  • pieniin toimistoihin,
  • ravintoloihin,
  • lääkärin vastaanotoille
  • ja muihin vastaaviin paikkoihin.
Ota yhteyttä ja kysy sopivaa ratkaisua

RAKENNUSTYÖMAAT – EI ENÄÄ VESIVAHINKOJA ASENNUSVIRHEIDEN TAKIA

Rakennustyömaa on tyhjillään yön ajan. Putkien ja vesikalusteiden asennuksessa on tehty virhe, ja yhtäkkiä vettä pääsee vuotamaan useiden tuntien ajan ennen kuin se ehditään pysäyttää. Pilalle menneet materiaalit on vaihdettava uusiin, lisäkustannukset hoidettava ja rakennustyömaan aikataulua siirrettävä. GROHE Sense Guard ‑vedenohjauslaitteella vesivuodot voidaan minimoida, sillä automaattinen katkaisutoiminto pysäyttää vuodot ennen kuin ne aiheuttavat suuria vahinkoja.

GROHE Sense Guard tarjoaa automaattisen suojan putkirikon ja veden tulvimisen varalta – älykäs vedenohjauslaite pystyy havaitsemaan tällaiset tapahtumat ja sulkemaan veden automaattisesti. Tämä perustoiminto toimii myös ilman Wi-Fi-yhteyttä, kun laite on yhdistetty sähköverkkoon ja asennettu vesijohtoputkeen.

Ota yhteyttä ja kysy sopivaa ratkaisua

KIINTEISTÖNOMISTAJAT – SUOJAA KIINTEISTÖÄSI RAJOITTAMALLA VESIVAHINKOJA

Oletko yrityksen tai asuinkiinteistön omistaja? Olet jo ehkä hankkinut tiloihisi palohälyttimet, jotka varoittavat tulipalosta hyvissä ajoin ja auttavat ehkäisemään suuremmat vahingot. Mitä jos ottaisit seuraavan askeleen ja suojaisit kiinteistöä vesiturvallisuusjärjestelmällä? Jos vettä pääsee vuotamaan rakennukseen tunteja tai jopa päiviä ennen kuin vuoto löydetään ja pysäytetään, se voi aiheuttaa rakennukselle merkittäviä ja pitkäaikaisia vaurioita. GROHE-vesiturvallisuusjärjestelmässä vedensyöttö katkaistaan automaattisesti heti vesivuodon löydyttyä ennen kuin se ehtii aiheuttamaan suuren vesivahingon.

Huomaathan, että GROHE-vesiturvallisuusjärjestelmä voidaan toistaiseksi asentaa vain sellaisiin kiinteistöihin, joiden vesikalusteet ovat samankokoisia kuin omakotitaloissa.

Ota yhteyttä ja kysy sopivaa ratkaisua