GROHE Sense & Sense Guard
AKTIIVINEN SUOJA KOTIVAKUUTUKSEN LISÄKSI

Lisäturva kodillesi

Vesivuotoihin liittyvät vesivahingot aiheuttavat paljon työtä sekä kodinomistajille että vakuutusyhtiöille. Kotona sattuva vesivahinko voi olla kallis ja kuormittava, ja monissa tapauksissa vakuutusyhtiöt eivät korvaa kustannuksia sataprosenttisesti. On paljon parempi estää vesivahingot ennen niiden tapahtumista. Asentamalla kotiisi GROHE Sense‑ ja Sense Guard ‑järjestelmän voit vähentää vesivahinkoihin liittyviä korvaushakemuksia, omia kustannuksiasi ja ennen kaikkea ylimääräistä työtä.

GROHE JA VAKUUTUSYHTIÖT PYRKIVÄT YHDESSÄ VÄLTTÄMÄÄN VESIVAHINKOJA SINUN HYÖDYKSESI

GROHE tekee yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa yhdistääkseen vakuutusedut sekä kodin suojaamisen GROHE Sense- ja GROHE Sense Guard ‑laitteilla. Kotivakuutusasiakkaana saatat saada lisäetuja asentaessasi GROHE-vesiturvallisuusjärjestelmän. Kysy suoraan vakuutusyhtiöltäsi, oletko oikeutettu saamaan alennuksia tai etuja. GROHE tekee yhteistyötä seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa sinun maassasi:

LähiTapiola

LähiTapiola on vakuutusyhtiö, josta saa sekä vakuutukset että säästämisen ja sijoittamisen palvelut itselle, perheelle tai yritykselle.

Lähitapiola ja GROHE ovat aloittaneet yhteistyön maaliskuussa 2019.

Katso LähiTapiolan aluekohtaiset yhteystiedot osoitteesta:

OLETKO VAKUUTUSYHTIÖN EDUSTAJA?

Tutustu GROHEn tarjoamiin yhteistyömahdollisuuksiin!

Jatka vakuutusyhtiöiden sivulle