<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE JÄLLEENMYYJÄT TUOVAT VISIOSI ELOON

Osta täältä

GROHE JÄLLEENMYYJÄT TUOVAT VISIOSI ELOON

Osta täältä

GROHE JÄLLEENMYYJÄT TUOVAT VISIOSI ELOON

Osta täältä

GROHE JÄLLEENMYYJÄT TUOVAT VISIOSI ELOON

Osta täältä

GROHE JÄLLEENMYYJÄT TUOVAT VISIOSI ELOON

Osta täältä

TUTUSTU GROHE -KYLPYHUONE KOKOELMIIN

Kylpyhuone ei ole enää pelkkä toiminnallinen tila, vaan siitä on tullut keidas, jossa voit rentoutua. Loistava tapa päivittää kylpyhuonettasi on värikkään hanan, suihkun tai lisävarusteen asentaminen - juuri siksi kehitimme GROHE Colors -malliston. Valitsimme huolellisesti erilaisia sävyjä ja viimeistelyjä, jotta voit toteuttaa kaikki värikkäät kylpyhuoneideasi. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Tuotteiden valinta on täysin sinusta kiinni.

VAIHTOEHTOJA GROHE-VÄREILLÄ

Laajan GROHE Colors -valikoiman ansiosta voit valita vesikalusteet oman makusi mukaan. Jos etsit minimalistista tyyliä, GROHE Essence-sarja on ihanteellinen valinta. Voit esimerkiksi valita Essence-hanan sävyssä Brushed Warm Sunset täydentämään kylpyhuoneesi värimaailmaa.

GROHE Colors -kokoelmassa on laaja valikoima eri muotoilulinjojen tuotteita, Essence-sarjan lisäksi. Esimerkiksi Atrio-mallisto, jossa on nykyaikainen ilme tai Lineare-sarja, joka sopii täydellisesti moderniin kotiin, voidaan personoida toiveidesi mukaan.

Tutustu Essence-sarjaan

GROHE COLORS -YKSILÖLLINEN NIIN KUIN SINÄKIN

Oletko kyllästynyt kromisiin vesikalusteisiin? GROHE Colors -mallistossa on laaja sävyvalikoima, josta löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivat tuotteet. Meiltä löydät unelmiesi värivalikoiman. Tutustu tuotteisiin jo tänään!

SUPERSTEEL

Supersteel on täydellinen valinta, jos arvostat perinteistä kromia mutta haluat lisätä kylpyhuoneeseesi jotain uutta mattapinnan avulla. GROHE SuperSteel tuo modernin ilmeen klassikko sävyyn. Tämä pintakäsittely luo kylpyhuoneeseen ylellisen ilmeen. Se sopii täydellisesti yhteen kaikkien teräspintaisten varusteiden kanssa ja on ihanteellinen valinta vaaleiden marmoripintojen, betonin ja keskisävyisten puupintojen kanssa.

Tutustu
Supersteel
Supersteel kylpyhuone
Supersteel hana
Supersteel suihku
Supersteel huuhtelupainike

WARM SUNSET

Sopii erinomaisesti vaaleanpunaisen ja lämpimien sävyjen ystäville. Tämä viimeistely luo ripauksen ylellisyyttä kylpyhuoneeseesi. GROHE Warm Sunset -sävyiset vesikalusteet korostavat perinteisiä, tunnelmallisia kylpyhuoneita ja tuo niihin uutta ilmettä. Yhdistä tumman kiven, marmorin tai betonin kanssa.

Niille, jotka haluavat lisätä kylpyhuoneeseensa tekstuuria, GROHE Brushed Warm Sunset -sävyiset kalusteet ovat täydellinen valinta tasapainoisen ja harmonisen ilmeen luomiseen. Yhdistä tämä sävy luonnonmateriaaleihin, kuten puuhun ja kiveen, luodaksesi rauhoittavan tunnelman kylpyhuoneeseesi.

Tutustu
Warm Sunset
Warm Sunset kylpyhuone
Warm Sunset hana
Warm Sunset suihku
lämpimät kylpyhuoneen värit
Warm Sunset huuhtelupainike

HARD GRAPHITE

Tummien sävyjen ystäville. Voit valita korostatko sävyä vai haluatko sen sulautuvan muun kylpyhuoneen värimaailmaan. Yhdistä GROHE Hard Graphite - sävy esimerkiksi puhtaan valkoiseen. Myös keskisävyiset pinnat kuten betoni tai vaalea puu, täydentävät tätä pintakäsittelyä poikkeuksellisen hyvin.

Ihanteellinen niille, jotka haluavat luoda modernin teollisen ilmeen kylpyhuoneeseen. GROHE Brushed Hard Graphite -hanat ja -tarvikkeet voidaan yhdistää betoni- ja metallipintojen kanssa, mikä luo särmikkään ja hienostuneen ilmeen. Sävyn voi myös yhdistää orgaanisiin materiaaleihin, kuten puuhun ja kiveen kauniin kontrastin luomiseksi. 

Tutustu
Hard Graphite
Hard Graphite kylpyhuone
Hard Graphite hana
Hard Graphite kylpyamme
Hard Graphite suihku

COOL SUNRISE

GROHE Cool Sunrise -sävyssä on kaunis kultainen viimeistely. Kiiltävä versio luo hienostuneen ja ylellisen ilmeen. Se sopii täydellisesti tummaan, vaaleaan tai valkoiseen sisustukseen. Raikas GROHE Brushed Cool Sunrise - sävy on nykyaikainen muunnos kiiltävästä vastineestaan. Sävy sopii hyvin yhteen lasin, keramiikan ja kiven kaltaisten materiaalien kanssa.

Tutustu
Cool Sunrise
Cool Sunrise kylpyhuone
Cool Sunrise hana
Cool Sunrise kylpyamme
Cool Sunrise suihku
Cool Sunrise huuhtelupainike

MUSTA

Musta on usein unohdettu väri, mutta se sopii täydellisesti luomaan ylellisen ilmeen ja tekemään vaikutuksen missä tahansa huoneessa, jota se koristaa. Tutustu Phantom Black-ja Matte Black -sävyihin, jotka huokuvat hienostuneisuutta. GROHE Black -malliston huippulaadukkaassa Phantom Black -sävyssä käytetään lakkapinnoitetta, joka lisää kestävyyttä. Matte Black -sävyssä on puolestaan pulveripinnoitustekniikka, joka parantaa korroosion, haalistumisen ja naarmujen kestävyyttä. Yhdistä mustat tuotteet tummien pintojen, kuten mustan marmorin kanssa, ylellisen ilmeen luomiseksi tai vaaleiden materiaalien, kuten vaalean graniitin ja betonin, kanssa saadaksesi näyttävää kontrastia.

Tutustu
Black
Black kylpyhuone
Black hana
Black Suihku
Black termostaatti
Black huuhtelupainike

GROHE PVD JA GROHE COLORS - YHDISTELMÄ JOKA KESTÄÄ AIKAA

GROHE Colors -mallisto on suunniteltu niin, että sen tuotteet ovat kestäviä ja ajattomia. Tämä on ainutlaatuisen GROHE PVD-teknologian ansiota. Se takaa, että tuotteen pinta on erittäin kestävä ja naarmuuntumaton. Innovatiivisen höyrypinnoitusprosessin (PVD) ansiosta tuotteiden pinta on kymmenen kertaa naarmunkestävämpi ja kolme kertaa kovempi kuin kromi. Tämä suojaava kerros varmistaa, että hanat ja sekoittimet kestävät vaativaakin kulutusta. PVD-pinnoitettujen tuotteiden väri on tasalaatuinen, sillä jokainen materiaalikerros on suunniteltu erittäin tarkasti. GROHE panostaa intohimoisesti ympäristöön ja huippulaadun takaamiseen. Siksi GROHE Colors -malliston valmistuksessa käytettävässä PVD-teknologiassa ei ole haitallisia kemikaaleja. Näin tyylikkäät ja korkealaatuiset varusteesi eivät vaaranna ympäristöä.

täydellisesti yhteensopiva

TÄYDELLINEN KOKONAISUUS

GROHE-kylpyhuoneessa mitään ei jätetä sattuman varaan. Loimme Perfect Match -kokoelman jotta oikean hanan ja keramiikan yhteensovittaminen ei olisi enää arvailujen varassa. GROHEn omat suunnittelijat testasivat satoja yhdistelmiä kolmen kriteerin perusteella - esteettisyys, käyttömukavuus ja roiskeettomuus. Sinun ei tarvitse tehdä kuin yksi valinta - täydellisen kokonaisuuden löytämiseksi.

Yhdistä keramiikkaan

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ

Ota yhteyttä lähimpään GROHE-jälleenmyyjään jo tänään saadaksesi henkilökohtaista neuvontaa.

TUTUSTU MUIHIN TUOTTEISIIN

Tutustu GROHEn tarjoamaan laajaan kylpyhuone- ja keittiötarvikkeiden valikoimaan. Tutustu kylpyamme-, suihku-, keramiikka-, huuhtelupainike- sekä keittiömallistoihimme ja löydä ratkaisu kaikkiin tarpeisiisi.

Pesuallashanat

Suihku

WC

Keittiö