GROHE Sense &
Sense Guard

VESITURVALLISUUSJÄRJESTELMÄ JOKAISEEN KOTIIN

Olitpa sitten kodinomistaja tai vuokralainen, GROHE tarjoaa sinulle ratkaisun kotisi vesiturvallisuuden parantamiseen sekä ikävien ja kalliiden vesivahinkojen ehkäisemiseen.

Vesivahinko saattaa syntyä mihin tahansa paikkaan, jossa vettä käytetään: kodinkoneen, suihkun, wc-istuimen tai lavuaarin viereen, pakkasen jäädyttämiin putkiin tai yhtä lailla naapurin asuntoon. Pahinta on, että pieni vesivuoto voi jatkua huomaamatta useita päiviä, viikkoja tai kuukausia, jolloin vesivahingot ja kosteusongelmat syntyvät asteittain etkä edes ymmärrä jonkin olevan vialla.

Siksi koti kannattaa suojata älykotijärjestelmällä, joka seuraa veden käyttöä ja mahdollisia kosteustasojen muutoksia. GROHE Sense- ja GROHE Sense Guard ‑laitteiden ansiosta voit ottaa käyttöön älykkään vesiturvallisuusjärjestelmän, joka pitää sinut ajan tasalla ja tilanteen hallinnassasi aina ja kaikkialla.

ÄLYKÄS GROHE SENSE ‑VESIANTURI – HAVAITSEE VESIVUODOT KOTONASI.

GROHE Sense on älykäs paristokäyttöinen vesianturi, joka voidaan sijoittaa joustavasti kodin eri huoneisiin ja muihin paikkoihin riippumatta siitä, oletko kodinomistaja tai vuokralainen. Vesivuodon havaitessaan järjestelmä hälyttää automaattisesti, jotta voit puuttua tilanteeseen ennen sen pahenemista vesivahingoksi.

Sulavalinjaisen ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta vesianturi sopii mihin tahansa huoneeseen, jossa on vesivuodon riski, ja laajennussarjan kanssa sitä voi käyttää myös vaikeasti saavutettavissa paikoissa. Ihanteellinen keittiöihin, kylpyhuoneisiin, kellareihin ja muihin vesiherkkiin paikkoihin.

Lue lisää GROHE Sensestä

GROHE SENSE GUARD -VEDENOHJAUSLAITE – ASENNETAAN PÄÄVESIJOHTOPUTKEEN.

GROHE Sense Guard on älykäs vedenohjauslaite, joka katkaisee vedensyötön automaattisesti havaitessaan vesivuodon ja seuraa vedenkulutusta. Se asennetaan päävesijohtoputkeen vesimittarin jälkeen, joten yhteys päävesijohtoputkeen tarvitaan.

Suosittelemme, että vuokralainen pyytää asunnon omistajalta suostumuksen ennen laitteen asennusta, koska asennus muuttaa putkistoa pysyvästi.

Lue lisää GROHE Sense Guardista

USEITA ENNALTA EHKÄISTYJÄ VESIVAHINKOJA

”Halusin vain lisätä turvallisuuden tunnetta, koska asumme vanhemmassa talossa. Ihan vain siltä varalta että jotakin tapahtuisi.”

André Wefers, Saksa

Lue asiakkaidemme käyttäjäkokemuksista