Selkeys. Hienous. Herkkä kosketus.

Puhdasta kauneutta

Nämä ovat Essence Ceramic -sarjan piirteet. Kaikki mitä tarvitset luodaksesi rennon tilan, pesualtaista ja WC:istä vapaasti seisoviin kylpyammeisiin, tämä sarja on täydellinen niille, jotka haluavat luoda spa-henkisen kylpyhuoneen. Essence Ceramic sarjan siro profiili ja luonnolliset linjat sopivat ihanteellisesti rauhoittavan sisustuksen luomiseen, ja antaa kylpyhuoneelle lisää hengitystilaa. Riisuttuna oleelliseen, Essence Ceramic tarjoaa vaivatonta ja miellyttävää muotoilua innovatiivisilla ominaisuuksilla, joista nautit päivästä päivään.

GROHE ESSENCE esite

Nauti kokonaisvaltaisesta kylpyhuoneesta Essencen avulla

Uusi Essence Ceramic sarja sisältää kaiken mitä moderni ja hienovarainen kylpyhuonesisustus vaatii. Sarja sisältää altaita kolmessa koossa käytännöllisillä seinäasennusratkaisuilla, sekä WC:itä lattia- tai seinäasennukseen. Kaikki tuotteet omaavat saman hellävaraisen ja orgaanisen muodon kuin Essence kylpyammeet. Tämän lisäksi sarja sopii täydellisesti yhteen GROHE Atrio, Plus, Essence ja Lineare hanojen ja lisätarvikkeiden kanssa. Harmonisen kylpyhuonesisustuksen luominen on yksinkertaista. .

Sulavalinjainen ja siro muotoilu

GROHE Essence Ceramic sarja sisältää käteviä ominasuuksia jotka omaavat sarjan piirteet viimeistä yksityiskohtaa myöten. Altaiden siro 17 mm profiili luo kevyen ja hienovaraisen ilmeen, joka sopii täydellisesti rauhoittavan sisustuksen luomiseen. Altaiden ylivuotoaukko on sijoitettu kätevästi vastakkaiselle puolelle hansata, joten lopputuloksena on saumaton ulkonäkö.

Vaatimuksena mukavuus ja kätevyys

Jokainen tuote GROHE Essence sarjassa omaa näppäriä ominaisuuksia jotka helpottavat arkea. Hygienia ja helppo puhdistus on varmistettu kauluksettomalla teknologialla, joten bakteerit eivät löydä WC:stä piilopaikkaa.

Essence ceramics kokoelma

Essence Kylpyammeet - Upeita kylpyhetkiä

Aseta rentoutuminen ja tyyli etusijalle kylpyhuoneessasi Essence Ceramic kylpyammeen avulla. Kevyillä ja puhtailla linjoilla, jokainen amme on suunniteltu toimimaan harmoniassa muiden sarjan tuotteiden kanssa. Tavallisista ammeista vapaasti seisoviin ammeisiin, nämä ammeet tuovat ultimaattista rentoutumista kylpyhuoneeseesi.

Tuotevalikoima

GROHE Teknologiat

PUREGUARD

Pysyy säkenöivän valkoisena - ei tilaa bakteereille ja lialle.

HUUHTELUKAULukseton

Bakteereille ei jää piilopaikkaa

SOFT CLOSE -ISTUIN

Hellävarainen ja hiljainen

QUICK RELEASE -ISTUIN

Helppo irroitus puhdistusta varten

TUTUSTU tEKNOLOGIOIHIMME

Tutustu tarkemmin meidän teknologioihin, ja löydä juuri sinun tarpeisiisi vastaavat ominaisuudet.

Lue lisää

YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

Johdonmukainen design ja ergonominen käyttömukavuus on keskipisteessä rentouttavan kylpyhuoneen luomisessa. Yhdistelemällä tuotteitamme löydät varmasti sinulle täydellisen kylpyhuoneratkaisun.

Essence New

Essence New

Näytä Kokoelma
Lineare New

Lineare New

Näytä Kokoelma
Atrio New Classic

Atrio New Classic

Näytä Kokoelma
Arena Cosmopolitan

Arena Cosmopolitan

Näytä Kokoelma