GROHE Suihkuvalikoimat

Yksityinen SPA

Luo sinulle sopiva spa-kokemus GROHE F-digital Deluxen avulla. Tämä monisensorinen suihku hivelee kaikkia aistejasi sekä muuttaa kylpyhuoneesi fyysisen, emotionaalisen sekä hengellisen hyvinvoinnin tilaksi.

Suihkujärjestelmät

Kun haluat kestävyytävyyttä ja luotettavuutta, valitse GROHE-suihkujärjestelmä. Suihkumme yhdistävät useita alanjohtavia teknisiä ominaisuuksia, jotka varmistavat erinomaisen kestävyyden ja lyömättömän suihkukokemuksen kerta toisensa jälkeen.

Käsisuihkut, suihkupäät ja suihkujärjestelmät

Valikoimamme suihkupäitä, käsisuihkuja ja sivusuihkuja yhdistää palkitun muotoilun uusimpaan teknologiaan sekä parhaimpiin materiaaleihin. GROHE EcoJoy® suihkut ovat osoitus sitoutumisestamme ympäristön suojelemiseen sekä päivittäisen vedenkäytön vähentämiseen.

GROHE Termostaatti-kokoelmat

Rakentaessamme ja arvioidessamme GROHE-termostaatteja käytämme aina herkintä mittariamme - sinun ihoasi. Grohtherm-valikoiman vallankumoukselliset termostaatit takaavat, että kuuma ja kylmä vesi kohtaavat ihollasi juuri halutussa suhteessa.

Termostaatti-valikoimat

GROHE Kylpyhuonekokoelmat

GROHE kylpyhuonehanat yhdistävät palkitun muotoilun parhaimpiin materiaaleihin sekä teollisuuden johtavaan teknologiaan. Jokainen valikoima tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hanoja, jotka täydentävät uusinta kylpyhuonekeramiikkaa ja henkilökohtaisia tyylivalintojasi.

Klypyhuonekokoelmat

Suihkukuviot

Luo persoonallinen vesihoitosuihkusi ja käytä kaikkia veden fyysisiä ominaisuuksia hyväksesi jokapäiväisessä elämässäsi. Suuri tai erittäin suuri; kiinnitetty kattoon tai asennettuna seinään GROHE-pääsuihkut tarjoavat vesikokemuksia eri tyyleissä, muodoissa ja ko’oissa. Jokainen malli on suunniteltu sinun nautintoasi ja rentoutumistasi ajatellen.

Löydä kaikki suihkukuviot