GROHE Suihkuvalikoimat

Suihkujärjestelmät

Kun haluat kestävyyttä ja luotettavuutta, valitse GROHE -suihkujärjestelmä. Suihkuissamme yhdistyy useita alaa johtavia teknisiä ominaisuuksia, joiden avulla varmistamme erinomaisen kestävyyden ja ainutlaatuisen suihkukokemuksen kerta toisensa jälkeen.

Käsisuihkut, suihkupäät ja suihkujärjestelmät

Valikoimamme suihkupäät, käsisuihkut ja sivusuihkut ovat yhdistelmä palkittua muotoilua, uusinta teknologiaa sekä parhaita materiaaleja. GROHE EcoJoy® suihkut ovat osoitus sitoutumisestamme ympäristön suojelemiseen sekä päivittäisen vedenkäytön vähentämiseen.

WC Solutions - Flush Plates & Sanitary Systems

GROHE Termostaatti-kokoelmat

GROHEn suihkuja ja termostaatteja suunniteltaessa käytimme vertailukohtana herkintä tietämäämme lämpömittaria - ihoamme. Grohtherm -mallistomme vallankumoukselliset termostaatit takaavat, että kuuma ja kylmä vesi kohtaavat ihollasi juuri halutussa suhteessa.

Termostaatti-valikoimat

GROHE Kylpyhuonekokoelmat

GROHE kylpyhuonehanat yhdistävät palkitun muotoilun parhaimpiin materiaaleihin sekä teollisuuden johtavaan teknologiaan. Jokainen sarja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hanoja, jotka täydentävät uusinta kylpyhuonekeramiikkaa ja henkilökohtaisia tyylivalintojasi.

Klypyhuonekokoelmat
Spray patterns

Suihkukuviot

Suunittele oma henkilökohtainen suihku, joka hyödyntää kaikkia veden fysikaalisia ominaisuuksia luomaan sinulle täydellisen suihkukokemuksen . Suuret tai erittäin suuret; asennettu kattoon tai seinälle; GROHE - suihkuja löytyy joka lähtöön, eri muodoissa, tyyleissä ja koossa - jokainen on suunniteltu tyytyväisyyttäsi ja nautintoasi ajatellen.

Löydä kaikki suihkukuviot