Tietosuojalauseke

Me GROHElla arvostamme mielenkiintoasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan. Haluamme varmistaa yksityisyyden suojasi käyttäessasi verkkosivujamme. Seuraavassa kerromme sinulle sinulle nimettömien ja henkilökohtaisten tietojen keruusta.

A. Vastuu tietojenkäsittelystä

Henkilö joka vastaa henkilötietojen käsittelystä tämän verkkosivuston yhteydessä on Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) säännösten mukaisesti nimetty.

Voit ottaa yhteyttä yritystietosuojavastaavaasi DataProtection (a) Grohe. com.

Tällä tietosuojalausekkeella ilmoitamme sinulle henkilötietojesi (jäljempänä vain "tiedot") käsittelyn laajuudesta.

B. Tietojenkäsittely

Osana verkkosivustomme toimintaa käsittelemme tietoja.

Tietojen käsittely sisältää myös tietojen luovuttamisen siirtoa varten.

EU:n komissiolla, EU:n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojalla, on riittävä päätöksenteko oikeus tietojen siirtoon Yhdysvaltoihin. Komissio on vahvistanut, että vakuudet tietojen siirtämiselle Yhdysvaltoihin EU:n ja Yhdysvaltojen tietosuojan perusteella ovat EU:n tietosuojavaatimusten mukaisia. Niin kauan kun siirrämme tietoja Yhdysvaltoihin, varmistamme että palveluntarjoajamme noudattaa EU:n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojaa.

Tiedot, käsittelyn tarkoitukset, oikeusperusteet, vastaanottajat ja siirrot asianomaisille ETA:n ulkopuolisille maille luetellaan seuraavassa luettelossa:

a) Lokitiedot

Kirjaamme vierailusi verkkosivuillemme. Seuraavia tietoja käsitellään: Haetun verkkosivun nimi, hakupäivämäärä ja -aika, aikaero Greenwichin keskimääräiseen aikaan, käyttötila, siirretyn tiedon määrä, selaintyyppi ja versio, käyttämäsi käyttöjärjestelmä, viite-URL ( aiemmin käynyt verkkosivusto), IP-osoitteesi ja pyynnön esittäjä. Tämä on tarpeen verkkosivuston turvallisuuden varmistamiseksi. Käsittelemme tietoja perusteltujen etujemme perusteella Art. 6 kohta 1 f) GDPR. Lokitiedosto poistetaan seitsemän päivän kuluttua, paitsi jos sitä tarvitaan selvittämään tai todistamaan säilytysjakson aikana ilmi tulleita rikkomuksia.

b) Ylläpitäjä

Ylläpitäjä tallentaa kaikki tämän verkkosivuston toiminnan yhteydessä käsiteltävät tiedot. Tämä on tarpeen verkkosivuston toiminnan mahdollistamiseksi. Käsittelemme tietoja vastaavasti laillisten etujemme perusteella art. 6 kohta 1 f) GDPR. Tarjoamme online-läsnäolomme käyttämällä yllä olevia tietoja tarjoavia web-ylläpito-palveluita.

c) Ota yhteyttä

Jos otat yhteyttä meihin, tietosi (nimi, yhteystiedot, jos ilmoitat ne) ja viestiäsi käytetään yksinomaan pyyntösi käsittelyä varten. Käsittelemme näitä tietoja art. 6 kohta 1 b) GDPR tai art. 6 kohta 1 f) GDPR pyyntösi käsittely.

d) Uutiskirje

Jotta voisimme tarjota sinulle säännöllistä tietoa yrityksestämme ja palvelu- ja tuotevalikoimastamme, voit tilata uutiskirjeemme. Rekisteröityessäsi uutiskirjeen vastaanottajaksi käsittelemme antamasi tiedot (sähköpostiosoite ja muut vapaaehtoiset tiedot).

Näin toimittaessa annat suostumuksesi seuraavasti:

"Haluaisin tilata Grohe AG -uutiskirjeen. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa käyttämällä uutiskirjeen tilauksen lopetuslinkkiä."

Uutiskirje lähetetään rekisteröinnin avulla suostumuksellasi art. 6 kohta 1 a) GDPR.

Uutiskirjeen rekisteröinti tapahtuu ns. Kaksoistunnistuksella. Väärinkäytösten estämiseksi lähetämme sinulle rekisteröinnin jälkeen sähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan rekisteröinnin. Rekisteröintiprosessin todistamiseksi lakisääteisten vaatimusten mukaisesti hakemus kirjataan. Vaikutus on rekisteröinnin ja vahvistusajan sekä IP-osoitteesi tallentamiseen. Uutiskirjeen lähettämiseen käytämme palveluntarjoajia, joille tarjoamme yllä olevat tiedot.

Saadaksesi tietoja tietystä uutiskirjeestä, kuten sisällöstä tai ilmestymisen tiheydestä, löytyy rekisteröintisivulta.

e) Asiakastili

Kun avaat asiakastilin, suostut tietojesi (nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, pankkitietojen) ja käyttötietojesi (käyttäjänimi, salasana) tallentamiseen. Tämän avulla voimme tunnistaa sinut asiakkaana ja antaa sinulle mahdollisuuden hallita tilauksiasi.

Saamme suostumuksesi seuraavasti:

Haluan luoda asiakastilin. Annan luvan käsitellä tietojani tätä tarkoitusta varten. Voin peruuttaa suostumukseni tulevaisuudessa milloin tahansa sähköpostitse, sitä varten ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Löydät tarkat yhteystiedot tarkastellaksesi käyttöoikeuksiasi, mukaan lukien oikeutesi peruuttaa suostumuksesi jokaiselta erilliseltä rekisteröintisivulta.

Tietojasi käsitellään suostumuksellasi art. 6 kohta 1 a) GDPR.

f) Ostojen käsittely

Käsittelemme tilaustietosi ostosopimuksen käsittelemiseksi. Tietojen käsittely suoritetaan vastaavasti art. 6 kohta 1 b) GDPR.

Siirrämme osoitetietosi yritykselle, joka hoitaa toimituksen. Jos on tarpeen käsitellä sopimus, toimitamme myös sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi toimituspäivän (Avis) koordinoimiseksi toimitusta käsittelevälle yritykselle.

Siirrämme maksutapahtuman tiedot (nimi, tilauksen päivämäärä, maksutapa, toimituspäivä ja / tai kuitti, summa ja maksunsaaja sekä tarvittaessa pankkitiedot ja luottokorttitiedot) maksupalveluntarjoajalle, joka vastaa maksun käsittelystä.

g) Messut, näyttelyt ja GROHE Truck Tour

Messuilla, näyttelyissä ja GROHE Truck Tour tapahtumissa tarjoamme sinulle mahdollisuuden pyytää meiltä tietoja. Tiedot voidaan toimittaa digitaalisessa muodossa, kirjallisesti tai halutessasi ne voidaan esitellä sinulle henkilökohtaisesti. Voit vapaasti valita tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Käsittelemme tietojasi lähettääksemme sinulle pyydetyt tiedot ja voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä lisätukea varten. Lisäksi käytämme tietojasi tilastollisiin tarkoituksiin palvelumme laadun varmistamiseksi ja kehittääksemme tarjontaamme. Lähetämme asiaankuuluvat tiedot yritykselle, joka vastaa toimituksesta. Henkilökohtaisen tapaamista varten välitämme asiaankuuluvat tiedot sinua lähimpänä olevaan GROHE toimipisteeseen. Tietojasi ei siirretä kolmansille osapuolille.

Kun valitset tietopyynnön ja / tai viestintäkanavasi, saamme seuraavan suostumuksen:

"Haluaisin saada valitut tiedot GROHElta määriteltyjen viestintäkanavien kautta. Olen samaa mieltä siitä, että GROHE voi käsitellä tietojani asiakastietojeni tarjoamiseksi, tapaamisten järjestämiseksi ja tilastollisiin tarkoituksiin ja voi siirtää tietojani GROHE Groupilta GROHE toimipisteelle, joka vastaa lisätuesta. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa lähettämällä sähköpostia messuilla julkaistuun sähköpostiosoitteeseen. "

Tietojasi käsitellään suostumuksellasi art. 6 par. 1 a) GDPR.

h) Valokuvien ja videoiden tallennus

Saatamme ottaa valokuvia ja / tai videotallenteita messuilta, näyttelyistä, tapahtumista ja GROHE Truck Tour kiertueelta, jotka eivät perustu kutsuun. Ilmoitamme kuvaamisesta ja tallentamisesta niin pian kuin mahdollista ja viimeistään ennen kuin pääsette alueelle, jolla nauhoituksia tehdään. Sinulla on aina mahdollisuus ilmoittaa kuvaajalle, mikäli et halua esiintyä kuvissa.

Tämä ei koske yleiskuvia, joissa keskitytään tapahtuman esittelyyn eikä yksittäisen henkilön esittämiseen.

GROHE käyttää dokumentaatiota viestinnän seuraamiseen painetussa muodossa, Internetissä ja / tai sosiaalisessa mediassa sekä sisäisiin koulutus- ja viestintätarkoituksiin. Käsittelemme tietoja vastaavasti laillisten etujemme perusteella art. 6 kohta 1 f) GDPR.

i) Kilpailut ja markkinointikampanjat

Osana liiketoimintaamme järjestämme kilpailuja ja markkinointikampanjoita (jäljempänä "tarjoukset") epäsäännöllisin väliajoin.

Pyydämme sinulta henkilökohtaisia tietoja verkkolomakkeiden kautta kampanjoiden toteuttamiseksi. Tietoja tarvitaan, jotta voit osallistua kyseiseen kampanjaan.

Käsittelemme antamasi tiedot vastaavan kampanjan toteuttamiseksi. Näin toimittaessa saamme seuraavan suostumuksen:

"Haluaisin osallistua järjestävän GROHE-yksikön toimintaan toimintasivun mukaan. Tätä tarkoitusta varten annan suostumukseni toimittamieni henkilötietojen käsittelyyn. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa lähettämällä viestin kampanjassa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. "

Osallistuminen on vapaaehtoista. Osallistuessasi suostut tähän tietojenkäsittelyyn.

Käsittelemme tietosi suostumuksesi perusteella art. 6 kohta 1 a) GDPR.

Kampanjoiden toteuttamiseksi hyödynnämme muita palveluntarjoajia, jotka tukevat meitä kampanjan käsittelyssä.

Lisätiedot kampanjakohtaisista säännöistä löytyvät kampanjasivuilta.

j) Verkkosivun analysointi ja markkinointi

Jotta voimme käyttää tiettyjä toimintoja, käytämme ns. evästeitä. Nämä ovat lyhyitä datapaketteja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi ja joita vaihdetaan muiden palveluntarjoajien kanssa. Jotkut käyttämistämme evästeistä poistetaan heti selaimen sulkemisen jälkeen (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät päätelaitteeseesi ja antavat mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavan kerran kun vierailet meillä (pysyvät evästeet).

Voit poistaa kaikki päätelaitteeseesi tallennetut evästeet ja asettaa yleiset selaimet estämään evästeiden tallentamisen. Tässä tapauksessa joudut ehkä muuttamaan joitain asetuksia joka kerta käydessäsi tällä verkkosivustolla ja hyväksymään joidenkin toimintojen heikentymisen.

Käytämme evästeitä seuraavien toimintojen yhteydessä:

aa) Google Analytics

Käytämme Google Analytics -palvelua Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google käyttää tiettyjä evästeitä. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (IP-osoitteesi mukaan lukien) välitetään ja tallennetaan Googlelle Yhdysvaltojen palvelimille. Käytämme tallennettuja tietoja arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä, kerätäksesi raportteja verkkosivustojen toiminnasta verkkosivustojen ylläpitäjille ja tarjotaksesi muita verkkosivustoihin liittyviä palveluita. Vallitsevan kiinnostuksemme takia käsittelemme tällä tavalla saatuja tietoja verkkotarjouksemme optimoimiseksi 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 f) GDPR. Google ei koskaan liitä IP-osoitteesi muihin Google-tietoihin.

Huomaa, että tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia laajennuksella "anonymizeIp ()". Tämä katkaisee IP-osoitteet ennen niiden lähettämistä Yhdysvaltain palvelimelle. Suora henkilökohtainen viittaus tallennettuihin tietoihin on siten yleensä poissuljettu. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä.

Voit poistaa käytöstä tiedonkeruun milloin tahansa valitsemalla Google Analytics Disable Add-on.

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Huomaa myös huomautukset Google-tietojen käytöstä Google Partner -verkostossa osoitteessa:

http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners/

www.google.de/privacy_ads.html

Google on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen nojalla ja takaa siten eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Lisätietoja yksityisyydestä osoitteessa:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

bb) New Relic

Käytämme verkkosivuillamme NewRelic-ohjelmistoa. Tämä antaa mahdollisuuden analysoida verkkosivustosi käyttöä. Evästeen tallentamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (IP-osoitteesi mukaan lukien) välitetään NewRelicin palvelimelle Yhdysvalloissa. Käsittelemme tietoja, koska olemme pääosin kiinnostuneita online-tarjouksen optimaalisesta markkinoinnista 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 f) GDPR.

NewRelic käyttää tallennettuja tietoja arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä, kerätäksesi raportteja verkkosivustojen toiminnasta verkkosivustojen ylläpitäjille ja tarjotakseen muita verkkosivustojen toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita.

NewRelic on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen nojalla ja takaa siten eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TNPiAAO&status=Active

Lisätietoja tietosuojasta löytyy osoitteesta:

https://newrelic.com/termsandconditions/privacy

cc) Tuotearvostelujen tietosuojakäytäntö (Bazaarvoice)

Teemme yhteistyötä Bazaarvoicen kanssa tarjotaksemme asiakkaille tuotteidemme luokitusvaihtoehtoja. Bazaarvoice käyttää evästeitä kuluttajien tietojen käsittelemiseen ja käyttäjien käyttäytymisen seuraamiseen useilla verkkosivustoilla.

Kun lähetät tuotearvioinnin, keräämme sinulta henkilökohtaisia tietoja lomakkeella. Nämä ovat "näyttönimi", IP-osoite, sähköpostiosoite sekä sinulle annettu luokitus sekä mahdollisesti vapaaehtoisesti toimitetut lisätiedot. Annetut tiedot käsitellään tuotteen arviointia varten ja esitetään GROHE-verkkosivustolla.

Näin toimittaessa saamme seuraavan suostumuksen:

Olen samaa mieltä siitä, että GROHE ja sen palveluntarjoajat voivat käyttää sähköpostiosoitettani ottaakseen minuun yhteyttä osana tuotearviotani koskevia hallinnollisia kysymyksiä, tai saadakseen tietoja arvioiduista tai vastaavista tuotteista. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa tulevaisuudessa viestillä GROHElle.

Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn laillisuuteen peruuttamiseen saakka. Jos peruutus tapahtuu, poistamme tietosi sekä tuotteesi luokitus (t) lakisääteisten määräysten mukaisesti.

Tuotearvostelun käsittelee Bazaarvoice Inc, 3900 N. Texasin moottoritie, Capital 300, Austin, Texas 78746, Yhdysvallat. Tiedot voidaan siirtää Yhdysvaltoihin 2 artiklan 2 kohdan mukaisesti. 45 Yleinen tietosuoja-asetus, jos EU:n komissio päättää täytäntöönpanosäädöksellä, että Yhdysvalloilla on riittävä tietosuojataso. EU:n komissio on 12. heinäkuuta 2016 päättänyt, että Yhdysvallat takaa riittävän tietosuojan tason EU:n ja Yhdysvaltojen tietosuojakilpiä koskevien sopimusten vuoksi.

Bazaarvoice on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen nojalla ja takaa siten eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzSfAAK&status=Active

Lisätietoja tietosuojasta löytyy osoitteesta:

https://www.bazaarvoice.com/legal/privacy-policy/

k) Google ReCAPTCHAn käyttö

Suojaamme kommenttiosa ja verkkosivustomme syöttömuodot roskapostilta ja väärinkäytöksiltä, käytämme ulkoista palvelua reCAPTCHA. Tämän palvelun tarjoaa Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA (jäljempänä Google). reCAPTCHA antaa mahdollisuuden erottaa ihmisistä peräisin olevat syötteet niiden tietojen välillä, joita automaattiset ohjelmistot (myös robotit) väärinkäyttävät. Palvelua käytettäessä seuraavat tiedot lähetetään Googlen palvelimille Yhdysvalloissa:

• viiteosoite URL

• käyttäjän IP-osoite

• käyttäjän syöttökäyttäytyminen sekä hiiren liikkeet "reCAPTCHA" -valintaruutujen alueella

• Google-tili: Jos käyttäjä on kirjautunut sisään Google-tiliinsä samanaikaisesti, se tunnistetaan ja määritetään

• Tietoja käytetystä selaimesta, selaimen koko, selaimen resoluutio, selaimen laajennukset, kieliasetukset, päivämäärä

• Hiiren liikkeet ja klikkaukset sivulla

• verkkosivuston skriptit ja esitysohjeet

• evästeet

Käsittely perustuu pääasiallisesti oikeutettuihin intresseihimme verkkosivustomme turvallisuudesta art. 6 kohta 1 f) GDPR: stä.

Google on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen nojalla ja takaa siten eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Lisätietoja yksityisyydestä osoitteessa:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

l) Ulkoisen sisällön integrointi

Käytämme ulkoista dynaamista sisältöä verkkosivustomme esityksen ja tarjouksen optimoimiseksi. Vieraillessasi verkkosivustolla, sovellusliittymän kautta pyydetään automaattisesti kyseisen sisällöntuottajan palvelimelle pyyntö, jossa tietyt lokitiedot (esimerkiksi käyttäjien IP-osoite) lähetetään. Dynaaminen sisältö siirretään sitten verkkosivuillemme ja esitetään siellä.

Käytämme ulkoista sisältöä seuraavien toimintojen yhteydessä:

aa) Google Maps

Käytämme Googlen "Google Maps" -karttapalvelua verkkosivustollamme tarjotaksesi sinulle interaktiivisen kartan. Kun kartta näytetään, tiedot, IP-osoitteesi ja sijaintisi mukaan lukien, lähetetään Googlen palvelimille Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Tämä käsittely perustuu vallitsevaan oikeutettuun intressihimme tarjouksen optimaaliseen markkinointiin art. 6 kohta 1 f) GDPR: stä.

Google on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen nojalla ja takaa siten eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Lisätietoja yksityisyydestä osoitteessa:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

bb) Facebook vierailijaseuranta

Käytämme “vierailijan toimintapikseliä” Facebook Inc: ltä (1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA) tai, jos asut EU:ssa, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2 , Irlanti (“Facebook”)) verkkosivuillamme. Tämän avulla käyttäjän käyttäytymistä voidaan seurata sen jälkeen, kun hänet on ohjattu palveluntarjoajan verkkosivustoon napsauttamalla Facebook-mainosta. Tämän avulla voimme mitata Facebook-mainosten tehokkuutta tilastollisiin ja markkinatutkimustarkoituksiin. Tällä tavalla kerätyt tiedot ovat meille nimettömiä, ts. emme näe yksittäisten käyttäjien henkilötietoja.

Kun verkkosivustoa käytetään, pikseli integroidaan suoraan Facebookiin ja se voi tallentaa evästeen laitteellesi. Jos kirjaudut myöhemmin Facebookiin tai olet jo kirjautuneena Facebookiin, verkkosivustosi vierailu merkitään profiilissasi. Kerätyt käyttäjätiedot ovat meille nimettömiä, joten emme anna meille päätellä käyttäjän identiteetistä. Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee näitä tietoja, minkä vuoksi ilmoitamme sinulle tilanteen tietämyksemme perusteella. Facebook voi linkittää nämä tiedot Facebook-tiliisi ja käyttää niitä myös omaan mainostarkoitukseensa Facebookin tiedonkäyttökäytännön mukaisesti:

https://www.facebook.com/about/privacy/

Voit antaa Facebookin ja sen kumppanien sijoittaa mainoksia Facebookiin ja sen ulkopuolelle. Eväste voidaan myös tallentaa tietokoneellesi näitä tarkoituksia varten. Tämän palvelun käytön oikeusperusta on art. 6 kohta 1 lause 1 f) GDPR. Voit vastustaa tietojen keräämistä Facebook-pikselillä tai tietojen käyttöä Facebook-mainosten näyttämiseen ottamalla yhteyttä seuraavaan osoitteeseen:

https://www.facebook.com/settings?tab=ads

Facebook on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen nojalla ja takaa siten eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön noudattamisen

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

cc) Kumppaniohjelmat

GROHE tekee yhteistyötä verkkokauppiaiden kanssa tarjotakseen sinulle asiakkaana verkkokauppoja, joista voit ostaa GROHE tuotteita.

Nämä jälleenmyyjät näkyvät, kun olet napsauttanut tuotesivun Osta nyt -painiketta. Jos napsautat verkkokauppiaan logoa, sinut ohjataan jälleenmyyjän verkkosivustoon.

Tämän reitityksen suorittaa HATCH B.V. (Weerdestein 117-II, 1083 GH Amsterdam, Alankomaat). Hatch sijoittaa seurantapikselin jälleenmyyjän ostovahvistussivulle seuraamaan GROHEn tuotteiden alkuperäistä myyntiä jälleenmyyjän kanavassa. Tässä yhteydessä jälleenmyyjän verkkosivustolla toimitetut nimettömät tiedot välitetään kumppanille.

Lisätietoja seurantapikselien käytöstä jälleenmyyjän puolesta on tietyn jälleenmyyjän verkkosivuston tietosuojaosassa. Sisällön huolellisesta valvonnasta huolimatta emme vastaa ulkoisten linkkien sisällöstä. Linkitettyjen sivujen ylläpitäjät ovat yksin vastuussa sivujensa sisällöstä.

Löydät lisätietoja Hatchin tietojen käytöstä heidän tietosuojakäytännöstään: www.gethatch.com/fi/privacy-policy/.

C. Tietojen tallennuksen kesto

Tallennamme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten niitä käsitellään, tai jos suostumuksesi on peruutettu. Lakisääteisten tallennusvaatimusten osalta tiettyjen tietojen tallennusaika voi olla jopa 10 vuotta käsittelytarkoituksista riippumatta.

D. Rekisteröityjen oikeudet

a) Tiedot

Pyynnöstä saat maksutta milloin tahansa tietoja kaikista henkilötiedoista, jotka olemme tallentaneet sinusta.

Oman tietosuojan vuoksi pidätämme oikeuden saada lisätietoja pyydettäessä henkilöllisyytesi vahvistamiseksi estääksemme asiattomia henkilöitä pääsemästä henkilötietoihin, joita sitoudumme suojaamaan. Jos tunnistaminen ei ole mahdollista, varaamme oikeuden kieltäytyä käsittelemästä pyyntöä.

b) Korjaus, peruuttaminen, käsittelyn rajoittaminen (estäminen), vastustus

Jos et enää suostu henkilötietojesi säilyttämiseen tai jos niistä on tullut virheellisiä, järjestämme asianmukaisten ohjeiden mukaisesti tietojen poistamisen tai estämisen tai teemme tarvittavat korjaukset (sovellettavan lain sallimissa rajoissa). Sama pätee, jos aiomme jatkossa käsitellä tietoja vain rajoittavalla tavalla.

c) Tiedon siirrettävyys

Pyynnöstä toimitamme sinulle tietosi vakioidussa, jäsennellyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jotta voit halutessasi lähettää tiedot toiselle vastuuhenkilölle.

d) Oikeus valittaa

Oikeus valittaa toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle:

https://tietosuoja.fi/ilmoitus-tietosuojavaltuutetulle

e) Oikeus peruuttaa suostumus tulevaisuudessa

Annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Peruutuksesi ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamisen ajankohtaa.

f) Rajoitus

Edellä mainitut oikeudet eivät kata tietoja, joissa emme pysty tunnistamaan rekisteröityä, esimerkiksi jos ne on nimetty analyysitarkoituksiin. Tietojen poistaminen, estäminen, korjaaminen tai siirtäminen toiselle yritykselle voi olla mahdollista tällaisten tietojen suhteen, jos toimitat meille lisätietoja, joiden avulla voimme tunnistaa ne.

g) Oikeuksien käyttäminen

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, tietojen korjaamisesta, estämisestä, vastustamisesta tai poistamisesta tai halua siirtää tietoja toiselle yritykselle, ota yhteyttä ”dataprotection_fi (a) grohe.com”.

E. Tietoturva

Meille siirretyn tiedon turvallisuuden takaamiseksi käytämme 128 bitin TLS-salausta. Tunnistat tällaiset salatut yhteydet etuliitteellä "https: //" selaimen osoiterivin sivulinkissä. Salaamattomat sivut on merkitty "http: //".

Kolmas osapuoli ei voi lukea verkkosivuillemme lähettämiäsi tietoja, kuten kyselyjä tai kirjautumisia, SSL-salauksen ansiosta.

F. Tietosuojakäytännön muutos

Jotta voimme varmistaa, että tietosuojaohjeet noudattavat aina voimassa olevia lakisääteisiä vaatimuksia, pidätämme oikeuden muutoksiin milloin tahansa. Tämä pätee myös siinä tapauksessa, että tietosuojatietoja on mukautettava uusien tai tarkistettujen tarjousten tai palvelujen vuoksi.

STATUS: 04.2020