Tietosuojalauseke

Me GROHElla arvostamme mielenkiintoasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan. Haluamme varmistaa yksityisyyden suojasi käyttäessasi verkkosivujamme. Seuraavassa kerromme sinulle sinulle nimettömien ja henkilökohtaisten tietojen keruusta.

A. Vastuu tietojenkäsittelystä

Henkilö joka vastaa henkilötietojen käsittelystä tämän verkkosivuston yhteydessä on Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) säännösten mukaisesti nimetty.

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä konsernimme tietosuojavastaavaan osoitteessa ”dataprotection_fi@grohe.com”.

Tällä tietosuojalausekkeella ilmoitamme sinulle henkilötietojesi (jäljempänä vain "tiedot") käsittelyn laajuudesta.

B. Tietojenkäsittely

Osana verkkosivustomme toimintaa käsittelemme tietoja.

Tietojen käsittely sisältää myös tietojen luovuttamisen siirtoa varten.

Tiedot, käsittelyn tarkoitukset, oikeusperusteet, vastaanottajat ja siirrot asianomaisille ETA:n ulkopuolisille maille luetellaan seuraavassa luettelossa:

a) Lokitiedot

Kirjaamme vierailusi verkkosivuillemme. Seuraavia tietoja käsitellään: Haetun verkkosivun nimi, hakupäivämäärä ja -aika, aikaero Greenwichin keskimääräiseen aikaan, käyttötila, siirretyn tiedon määrä, selaintyyppi ja versio, käyttämäsi käyttöjärjestelmä, viite-URL ( aiemmin käynyt verkkosivusto), IP-osoitteesi ja pyynnön esittäjä. Tämä on tarpeen verkkosivuston turvallisuuden varmistamiseksi. Käsittelemme tietoja perusteltujen etujemme perusteella Art. 6 kohta 1 f) GDPR. Lokitiedosto poistetaan seitsemän päivän kuluttua, paitsi jos sitä tarvitaan selvittämään tai todistamaan säilytysjakson aikana ilmi tulleita rikkomuksia.

b) Ylläpitäjä

Ylläpitäjä tallentaa kaikki tämän verkkosivuston toiminnan yhteydessä käsiteltävät tiedot. Tämä on tarpeen verkkosivuston toiminnan mahdollistamiseksi. Käsittelemme tietoja vastaavasti laillisten etujemme perusteella art. 6 kohta 1 f) GDPR. Tarjoamme online-läsnäolomme käyttämällä yllä olevia tietoja tarjoavia web-ylläpito-palveluita.

c) Ota yhteyttä

Jos otat yhteyttä meihin, tietosi (nimi, yhteystiedot, jos ilmoitat ne) ja viestiäsi käytetään yksinomaan pyyntösi käsittelyä varten. Käsittelemme näitä tietoja art. 6 kohta 1 b) GDPR tai art. 6 kohta 1 f) GDPR pyyntösi käsittely.

d) Uutiskirje

Jotta voisimme tarjota sinulle säännöllistä tietoa yrityksestämme ja palvelu- ja tuotevalikoimastamme, voit tilata uutiskirjeemme. Rekisteröityessäsi uutiskirjeen vastaanottajaksi käsittelemme antamasi tiedot (sähköpostiosoite ja muut vapaaehtoiset tiedot).

Näin toimittaessa annat suostumuksesi seuraavasti:

"Haluaisin tilata Grohe AG -uutiskirjeen. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa käyttämällä uutiskirjeen tilauksen lopetuslinkkiä."

Uutiskirje lähetetään rekisteröinnin avulla suostumuksellasi art. 6 kohta 1 a) GDPR.

Uutiskirjeen rekisteröinti tapahtuu ns. Kaksoistunnistuksella. Väärinkäytösten estämiseksi lähetämme sinulle rekisteröinnin jälkeen sähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan rekisteröinnin. Rekisteröintiprosessin todistamiseksi lakisääteisten vaatimusten mukaisesti hakemus kirjataan. Vaikutus on rekisteröinnin ja vahvistusajan sekä IP-osoitteesi tallentamiseen. Uutiskirjeen lähettämiseen käytämme palveluntarjoajia, joille tarjoamme yllä olevat tiedot.

Saadaksesi tietoja tietystä uutiskirjeestä, kuten sisällöstä tai ilmestymisen tiheydestä, löytyy rekisteröintisivulta.

e) Asiakastili

Kun avaat asiakastilin, suostut tietojesi (nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, pankkitietojen) ja käyttötietojesi (käyttäjänimi, salasana) tallentamiseen. Tämän avulla voimme tunnistaa sinut asiakkaana ja antaa sinulle mahdollisuuden hallita tilauksiasi.

Saamme suostumuksesi seuraavasti:

Haluan luoda asiakastilin. Annan luvan käsitellä tietojani tätä tarkoitusta varten. Voin peruuttaa suostumukseni tulevaisuudessa milloin tahansa sähköpostitse, sitä varten ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Löydät tarkat yhteystiedot tarkastellaksesi käyttöoikeuksiasi, mukaan lukien oikeutesi peruuttaa suostumuksesi jokaiselta erilliseltä rekisteröintisivulta.

Tietojasi käsitellään suostumuksellasi art. 6 kohta 1 a) GDPR.

f) Ostojen käsittely

Käsittelemme tilaustietosi ostosopimuksen käsittelemiseksi. Tietojen käsittely suoritetaan vastaavasti art. 6 kohta 1 b) GDPR.

Siirrämme osoitetietosi yritykselle, joka hoitaa toimituksen. Jos on tarpeen käsitellä sopimus, toimitamme myös sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi toimituspäivän (Avis) koordinoimiseksi toimitusta käsittelevälle yritykselle.

Siirrämme maksutapahtuman tiedot (nimi, tilauksen päivämäärä, maksutapa, toimituspäivä ja / tai kuitti, summa ja maksunsaaja sekä tarvittaessa pankkitiedot ja luottokorttitiedot) maksupalveluntarjoajalle, joka vastaa maksun käsittelystä.

Lisäksi voimme käyttää sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle tietoja sekä asiakas- ja tyytyväisyyskyselyitä tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseksi. Niihin kuuluvat tiedot tuotteen hoidosta, takuukysymyksistä ja tuotteidemme huollosta. Näissä tapauksissa käsittelemme tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen pykälän 6 (1) f) mukaisesti. Tietojenkäsittelyn tarkoitus on parantaa ja mukauttaa tuotteitamme sekä palveluitamme asiakaslähtöisesti.

Voit koska tahansa peruuttaa maksutta tällaisten ilmoitusten ja kyselyjen lähettämisen sähköpostitse ottamalla yhteyttä kohdassa D kappaleessa g) ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen käyttääksesi oikeuksiasi rekisteröitynä henkilönä tai napsauttamalla tiettyjen ilmoitusten sisältämää tilauksen peruutuspainiketta ilman, että siitä aiheutuu sinulle muita kuluja kuin perushintojen mukaiset lähetyskustannukset.

g) Asiakaspalvelu

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme eri kanavia käyttäen.

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeiden, faksin tai puhelimen välityksellä, käsittelemme tietojasi voidaksemme auttaa sinua asiasi selvittämisessä. Tämä sisältää yleensä tietojenkäsittelytarkoitukset, kuten ongelmasta keskustelemisen, tarjouksen valmistelun, toimituksen ja laskutuksen, mutta myös tukikyselyihin ja valituksiin vastaamisen sekä tukipalvelujemme dokumentoinnin.

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden tehdä asiakastoimeksiannon suoraan verkkolomakkeemme kautta. Toimeksiantoja koskevat ehdot löydät vastaavalta sivulta.

Pyyntösi käsittelyyn vaadittavat tiedot ilmenevät online-lomakkeistamme, tai voit kysyä niitä erikseen. Vaadittaviin tietoihin sisältyvät ainakin perustietosi (nimi, yhteystiedot, osoitetiedot), mahdollisesti asiakasnumero tai olemassa olevat viitenumerot, sekä tiedot asiastasi, kuten kyseessä olevat tuotteet, virhekuvat tai takuutodistukset.

Kun vastaanotamme pyyntösi, lähetämme sinulle sähköpostitse vahvistuksen vastaanottamisesta ja viittauksen viitenumeroon, jolla käsittelemme pyyntösi.

Mikäli tarpeen, välitämme tietosi (suostumuksellasi) kumppaniyrityksille, jotka tukevat sinua paikan päällä tarjoamillaan korjaus-, asennus- ja/tai huoltopalveluilla.

Tietojenkäsittelyn ja tarvittaessa tietojen kumppaniyrityksille siirtämisen perustana on joko suostumuksesi yleisen tietosuoja-asetuksen pykälän 6 (1) a) mukaisesti tai toimeksiantosi yleisen tietosuoja-asetuksen pykälän 6 (1) b) mukaisesti.

Lisäksi voimme käyttää sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle asiakas- ja tyytyväisyyskyselyitä palveluidemme parantamiseksi ja antaaksemme sinulle säännöllisesti tietoa uusista tarjouksista ja palveluista, jotka liittyvät pyytämiisi palveluihin. Niihin kuuluvat tiedot tuotteen hoidosta, takuukysymyksistä ja tuotteidemme huollosta. Näissä tapauksissa käsittelemme tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen pykälän 6 (1) f) mukaisesti. Tietojenkäsittelyn tarkoitus ja oikeutettu etumme on parantaa ja mukauttaa palveluitamme ja asiakaspalveluamme tarpeidesi mukaan.

Jos annat meille lisäksi suostumuksesi, lähetämme sinulle tietoa myös yhteistyökumppaneidemme tarjouksista ja palveluista ja välitämme tietosi heille, jotta yhteistyökumppanimme voivat ottaa sinuun yhteyttä suoraan mainostustarkoituksessa. Tämä koskee niin GROHE-konsernin muita kansallisia yrityksiä kuin ulkoisia yhteistyökumppaneitakin (esim. putkiasentajia, huoltokumppaneita). Tässä tapauksessa käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen pykälään 6 (1) a).

Voit koska tahansa peruuttaa maksutta tällaisten ilmoitusten ja kyselyjen lähettämistä sähköpostitse ottamalla yhteyttä kohdassa D kappaleessa g) ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen käyttääksesi oikeuksiasi rekisteröitynä henkilönä tai napsauttamalla tiettyjen ilmoitusten sisältämää tilauksen peruutuspainiketta ilman, että siitä aiheutuu sinulle muita kuluja kuin perushintojen mukaiset lähetyskustannukset.

h) Messut, näyttelyt ja GROHE Truck Tour

Messuilla, näyttelyissä ja GROHE Truck Tour tapahtumissa tarjoamme sinulle mahdollisuuden pyytää meiltä tietoja. Tiedot voidaan toimittaa digitaalisessa muodossa, kirjallisesti tai halutessasi ne voidaan esitellä sinulle henkilökohtaisesti. Voit vapaasti valita tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Käsittelemme tietojasi lähettääksemme sinulle pyydetyt tiedot ja voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä lisätukea varten. Lisäksi käytämme tietojasi tilastollisiin tarkoituksiin palvelumme laadun varmistamiseksi ja kehittääksemme tarjontaamme. Lähetämme asiaankuuluvat tiedot yritykselle, joka vastaa toimituksesta. Henkilökohtaisen tapaamista varten välitämme asiaankuuluvat tiedot sinua lähimpänä olevaan GROHE toimipisteeseen. Tietojasi ei siirretä kolmansille osapuolille.

Kun valitset tietopyynnön ja / tai viestintäkanavasi, saamme seuraavan suostumuksen:

"Haluaisin saada valitut tiedot GROHElta määriteltyjen viestintäkanavien kautta. Olen samaa mieltä siitä, että GROHE voi käsitellä tietojani asiakastietojeni tarjoamiseksi, tapaamisten järjestämiseksi ja tilastollisiin tarkoituksiin ja voi siirtää tietojani GROHE Groupilta GROHE toimipisteelle, joka vastaa lisätuesta. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa lähettämällä sähköpostia messuilla julkaistuun sähköpostiosoitteeseen. "

Tietojasi käsitellään suostumuksellasi art. 6 par. 1 a) GDPR.

i) Valokuva- ja videotallenteet

Saatamme ottaa valokuvia ja / tai videotallenteita messuilta, näyttelyistä, tapahtumista ja GROHE Truck Tour kiertueelta, jotka eivät perustu kutsuun. Ilmoitamme kuvaamisesta ja tallentamisesta niin pian kuin mahdollista ja viimeistään ennen kuin pääsette alueelle, jolla nauhoituksia tehdään. Sinulla on aina mahdollisuus ilmoittaa kuvaajalle, mikäli et halua esiintyä kuvissa.

Tämä ei koske yleiskuvia, joissa keskitytään tapahtuman esittelyyn eikä yksittäisen henkilön esittämiseen.

GROHE käyttää dokumentaatiota viestinnän seuraamiseen painetussa muodossa, Internetissä ja / tai sosiaalisessa mediassa sekä sisäisiin koulutus- ja viestintätarkoituksiin. Käsittelemme tietoja vastaavasti laillisten etujemme perusteella art. 6 kohta 1 f) GDPR.

j) Kilpailut ja markkinointikampanjat

Osana liiketoimintaamme järjestämme kilpailuja ja markkinointikampanjoita (jäljempänä "tarjoukset") epäsäännöllisin väliajoin.

Pyydämme sinulta henkilökohtaisia tietoja verkkolomakkeiden kautta kampanjoiden toteuttamiseksi. Tietoja tarvitaan, jotta voit osallistua kyseiseen kampanjaan.

Käsittelemme antamasi tiedot vastaavan kampanjan toteuttamiseksi. Näin toimittaessa saamme seuraavan suostumuksen:

"Haluaisin osallistua järjestävän GROHE-yksikön toimintaan toimintasivun mukaan. Tätä tarkoitusta varten annan suostumukseni toimittamieni henkilötietojen käsittelyyn. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa lähettämällä viestin kampanjassa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. "

Osallistuminen on vapaaehtoista. Osallistuessasi suostut tähän tietojenkäsittelyyn.

Käsittelemme tietosi suostumuksesi perusteella art. 6 kohta 1 a) GDPR.

Kampanjoiden toteuttamiseksi teemme yhteistyötä muiden palveluntarjoajien kanssa, jotka tukevat meitä kampanjan toteuttamisessa. Tähän sovelletaan kohdissa B.a) – B.m) lueteltuja tietojenkäsittelyä koskevia tietoja. Lisätietoja kampanjakohtaisista säännöistä on vastaavilla kampanjasivuilla.

Lisätiedot kampanjakohtaisista säännöistä löytyvät kampanjasivuilta.

k) Verkkosivujen analysointi ja markkinointi

Jotta voimme käyttää tiettyjä toimintoja, käytämme ns. evästeitä. Nämä ovat lyhyitä datapaketteja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi ja joita vaihdetaan muiden palveluntarjoajien kanssa. Jotkut käyttämistämme evästeistä poistetaan heti selaimen sulkemisen jälkeen (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät päätelaitteeseesi ja antavat mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavan kerran kun vierailet meillä (pysyvät evästeet).

Valinnaisia evästeitä, joita tarvitaan tiettyjen verkkosivuston toimintojen (”toiminnalliset evästeet”) tarjoamiseen, jotka vaikuttavat suorituskyvyn mittaamiseen (”suorituskykyevästeet”) tai joita käytetään markkinointitarkoituksiin (”markkinointievästeet”), käytetään ainoastaan yleisen tietosuoja-asetuksen pykälän 6 kohdan 1 a) mukaisen suostumuksesi mukaisesti. Voit muuttaa evästeidesi valintaa milloin tahansa verkkosivustomme alatunnisteen toiminnon ”Evästeasetukset” avulla. Tähän sisältyy myös aiemmin annetun evästeiden asettamista koskevan suostumuksen peruuttaminen tulevaisuudessa.

Voit poistaa kaikki päätelaitteellesi tallennetut evästeet ja asettaa yleiset selaimet sillä tavoin, että evästeiden tallentaminen on estettynä. Tässä tapauksessa joudut ehkä tekemään asetukset uudelleen joka kerta, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Lisäksi jotkut toiminnot saattavat toimia vain rajoitetusti.

Käytämme evästeitä seuraavien toimintojen yhteydessä:

aa) Google Analytics

Käytämme Google Analytics -palvelua Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google käyttää tiettyjä evästeitä. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (IP-osoitteesi mukaan lukien) välitetään ja tallennetaan Googlelle Yhdysvaltojen palvelimille. Käytämme tallennettuja tietoja arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä, kerätäksesi raportteja verkkosivustojen toiminnasta verkkosivustojen ylläpitäjille ja tarjotaksesi muita verkkosivustoihin liittyviä palveluita. Vallitsevan kiinnostuksemme takia käsittelemme tällä tavalla saatuja tietoja verkkotarjouksemme optimoimiseksi 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 f) GDPR. Google ei koskaan liitä IP-osoitteesi muihin Google-tietoihin.

Huomaa, että tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia laajennuksella "anonymizeIp ()". Tämä katkaisee IP-osoitteet ennen niiden lähettämistä Yhdysvaltain palvelimelle. Suora henkilökohtainen viittaus tallennettuihin tietoihin on siten yleensä poissuljettu. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä.

Voit poistaa käytöstä tiedonkeruun milloin tahansa valitsemalla Google Analytics Disable Add-on.

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Huomaa myös huomautukset Google-tietojen käytöstä Google Partner -verkostossa osoitteessa:

http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners/

www.google.de/privacy_ads.html

Lisätietoja yksityisyydestä osoitteessa:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

bb) New Relic

Käytämme verkkosivuillamme NewRelic-ohjelmistoa. Tämä antaa mahdollisuuden analysoida verkkosivustosi käyttöä. Evästeen tallentamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (IP-osoitteesi mukaan lukien) välitetään NewRelicin palvelimelle Yhdysvalloissa. Käsittelemme tietoja, koska olemme pääosin kiinnostuneita online-tarjouksen optimaalisesta markkinoinnista 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 f) GDPR.

NewRelic käyttää tallennettuja tietoja arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä, kerätäksesi raportteja verkkosivustojen toiminnasta verkkosivustojen ylläpitäjille ja tarjotakseen muita verkkosivustojen toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita.

Lisätietoja tietosuojasta löytyy osoitteesta:

https://newrelic.com/termsandconditions/privacy

cc) Tuotearvostelujen tietosuojakäytäntö (Bazaarvoice)

Teemme yhteistyötä Bazaarvoicen kanssa tarjotaksemme asiakkaille tuotteidemme luokitusvaihtoehtoja. Bazaarvoice käyttää evästeitä kuluttajien tietojen käsittelemiseen ja käyttäjien käyttäytymisen seuraamiseen useilla verkkosivustoilla.

Kun lähetät tuotearvioinnin, keräämme sinulta henkilökohtaisia tietoja lomakkeella. Nämä ovat "näyttönimi", IP-osoite, sähköpostiosoite sekä sinulle annettu luokitus sekä mahdollisesti vapaaehtoisesti toimitetut lisätiedot. Annetut tiedot käsitellään tuotteen arviointia varten ja esitetään GROHE-verkkosivustolla.

Näin toimittaessa saamme seuraavan suostumuksen:

Olen samaa mieltä siitä, että GROHE ja sen palveluntarjoajat voivat käyttää sähköpostiosoitettani ottaakseen minuun yhteyttä osana tuotearviotani koskevia hallinnollisia kysymyksiä, tai saadakseen tietoja arvioiduista tai vastaavista tuotteista. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa tulevaisuudessa viestillä GROHElle.

Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn laillisuuteen peruuttamiseen saakka. Jos peruutus tapahtuu, poistamme tietosi sekä tuotteesi luokitus (t) lakisääteisten määräysten mukaisesti.

Tuotearvostelusi käsittelee Bazaarvoice Inc, 3900 N. Capital of Texas Highway, Suite 300, Austin, Texas 78746, USA.

Lisätietoja tietosuojasta löytyy osoitteesta:

https://www.bazaarvoice.com/legal/privacy-policy/

dd) Google ReCAPTCHA -varmennuksen käyttö

Suojaamme kommenttiosa ja verkkosivustomme syöttömuodot roskapostilta ja väärinkäytöksiltä, käytämme ulkoista palvelua reCAPTCHA. Tämän palvelun tarjoaa Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA (jäljempänä Google). reCAPTCHA antaa mahdollisuuden erottaa ihmisistä peräisin olevat syötteet niiden tietojen välillä, joita automaattiset ohjelmistot (myös robotit) väärinkäyttävät. Palvelua käytettäessä seuraavat tiedot lähetetään Googlen palvelimille Yhdysvalloissa:

• viiteosoite URL

• käyttäjän IP-osoite

• käyttäjän syöttökäyttäytyminen sekä hiiren liikkeet "reCAPTCHA" -valintaruutujen alueella

• Google-tili: Jos käyttäjä on kirjautunut sisään Google-tiliinsä samanaikaisesti, se tunnistetaan ja määritetään

• Tietoja käytetystä selaimesta, selaimen koko, selaimen resoluutio, selaimen laajennukset, kieliasetukset, päivämäärä

• Hiiren liikkeet ja klikkaukset sivulla

• verkkosivuston skriptit ja esitysohjeet

• evästeet

Käsittely perustuu pääasiallisesti oikeutettuihin intresseihimme verkkosivustomme turvallisuudesta art. 6 kohta 1 f) GDPR: stä.

Lisätietoja yksityisyydestä osoitteessa:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

l) Ulkoisen sisällön integrointi

Käytämme ulkoista dynaamista sisältöä verkkosivustomme esityksen ja tarjouksen optimoimiseksi. Vieraillessasi verkkosivustolla, sovellusliittymän kautta pyydetään automaattisesti kyseisen sisällöntuottajan palvelimelle pyyntö, jossa tietyt lokitiedot (esimerkiksi käyttäjien IP-osoite) lähetetään. Dynaaminen sisältö siirretään sitten verkkosivuillemme ja esitetään siellä.

Käytämme ulkoista sisältöä seuraavien toimintojen yhteydessä:

aa) Google Maps

Käytämme Googlen "Google Maps" -karttapalvelua verkkosivustollamme tarjotaksesi sinulle interaktiivisen kartan. Kun kartta näytetään, tiedot, IP-osoitteesi ja sijaintisi mukaan lukien, lähetetään Googlen palvelimille Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Tämä käsittely perustuu vallitsevaan oikeutettuun intressihimme tarjouksen optimaaliseen markkinointiin art. 6 kohta 1 f) GDPR: stä.

Lisätietoja yksityisyydestä osoitteessa:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

bb) Facebook vierailijaseuranta

Käytämme “vierailijan toimintapikseliä” Facebook Inc: ltä (1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA) tai, jos asut EU:ssa, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2 , Irlanti (“Facebook”)) verkkosivuillamme. Tämän avulla käyttäjän käyttäytymistä voidaan seurata sen jälkeen, kun hänet on ohjattu palveluntarjoajan verkkosivustoon napsauttamalla Facebook-mainosta. Tämän avulla voimme mitata Facebook-mainosten tehokkuutta tilastollisiin ja markkinatutkimustarkoituksiin. Tällä tavalla kerätyt tiedot ovat meille nimettömiä, ts. emme näe yksittäisten käyttäjien henkilötietoja.

Kun verkkosivustoa käytetään, pikseli integroidaan suoraan Facebookiin ja se voi tallentaa evästeen laitteellesi. Jos kirjaudut myöhemmin Facebookiin tai olet jo kirjautuneena Facebookiin, verkkosivustosi vierailu merkitään profiilissasi. Kerätyt käyttäjätiedot ovat meille nimettömiä, joten emme anna meille päätellä käyttäjän identiteetistä. Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee näitä tietoja, minkä vuoksi ilmoitamme sinulle tilanteen tietämyksemme perusteella. Facebook voi linkittää nämä tiedot Facebook-tiliisi ja käyttää niitä myös omaan mainostarkoitukseensa Facebookin tiedonkäyttökäytännön mukaisesti:

https://www.facebook.com/about/privacy/

Voit sallia Facebookille ja sen kumppaneille mainosten näyttämisen Facebookissa ja sen ulkopuolella. Tätä tarkoitusta varten tietokoneellesi voidaan tallentaa myös eväste. Tämän palvelun käytön oikeudellinen perusta on yleisen tietosuoja-asetuksen pykälän 6 kohdan 1 a) mukainen suostumus.

cc) Kumppaniohjelmat

GROHE tekee yhteistyötä verkkokauppiaiden kanssa tarjotakseen sinulle asiakkaana verkkokauppoja, joista voit ostaa GROHE tuotteita.

Nämä jälleenmyyjät näkyvät, kun olet napsauttanut tuotesivun Osta nyt -painiketta. Jos napsautat verkkokauppiaan logoa, sinut ohjataan jälleenmyyjän verkkosivustoon.

Tämän reitityksen suorittaa HATCH B.V. (Weerdestein 117-II, 1083 GH Amsterdam, Alankomaat). Hatch sijoittaa seurantapikselin jälleenmyyjän ostovahvistussivulle seuraamaan GROHEn tuotteiden alkuperäistä myyntiä jälleenmyyjän kanavassa. Tässä yhteydessä jälleenmyyjän verkkosivustolla toimitetut nimettömät tiedot välitetään kumppanille.

Lisätietoja seurantapikselien käytöstä jälleenmyyjän puolesta on tietyn jälleenmyyjän verkkosivuston tietosuojaosassa. Sisällön huolellisesta valvonnasta huolimatta emme vastaa ulkoisten linkkien sisällöstä. Linkitettyjen sivujen ylläpitäjät ovat yksin vastuussa sivujensa sisällöstä.

Lisätietoja Hatchin tietojen käytöstä on heidän tietosuojakäytännössään:
www.gethatch.com/fi/privacy-policy/

m) Kansainväliset tiedonsiirrot

Jos tietoja siirretään kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle, se tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen pykälien 44–49 mukaisesti.

C. Tietojen tallennuksen kesto

Tallennamme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten niitä käsitellään, tai jos suostumuksesi on peruutettu. Lakisääteisten tallennusvaatimusten osalta tiettyjen tietojen tallennusaika voi olla jopa 10 vuotta käsittelytarkoituksista riippumatta.

D. Rekisteröityjen oikeudet

a) Tiedot

Pyynnöstä saat maksutta milloin tahansa tietoja kaikista henkilötiedoista, jotka olemme tallentaneet sinusta.

Oman tietosuojan vuoksi pidätämme oikeuden saada lisätietoja pyydettäessä henkilöllisyytesi vahvistamiseksi estääksemme asiattomia henkilöitä pääsemästä henkilötietoihin, joita sitoudumme suojaamaan. Jos tunnistaminen ei ole mahdollista, varaamme oikeuden kieltäytyä käsittelemästä pyyntöä.

b) Korjaus, peruuttaminen, käsittelyn rajoittaminen (estäminen), vastustus

Jos et enää suostu henkilötietojesi säilyttämiseen tai jos niistä on tullut virheellisiä, järjestämme asianmukaisten ohjeiden mukaisesti tietojen poistamisen tai estämisen tai teemme tarvittavat korjaukset (sovellettavan lain sallimissa rajoissa). Sama pätee, jos aiomme jatkossa käsitellä tietoja vain rajoittavalla tavalla.

c) Tiedon siirrettävyys

Pyynnöstä toimitamme sinulle tietosi vakioidussa, jäsennellyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jotta voit halutessasi lähettää tiedot toiselle vastuuhenkilölle.

d) Oikeus valittaa

Oikeus valittaa toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle:

https://tietosuoja.fi/ilmoitus-tietosuojavaltuutetulle

e) Oikeus peruuttaa suostumus tulevaisuudessa

Annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Peruutuksesi ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamisen ajankohtaa.

f) Rajoitus

Edellä mainitut oikeudet eivät kata tietoja, joissa emme pysty tunnistamaan rekisteröityä, esimerkiksi jos ne on nimetty analyysitarkoituksiin. Tietojen poistaminen, estäminen, korjaaminen tai siirtäminen toiselle yritykselle voi olla mahdollista tällaisten tietojen suhteen, jos toimitat meille lisätietoja, joiden avulla voimme tunnistaa ne.

g) Oikeuksien käyttäminen

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, tietojen korjaamisesta, estämisestä, vastustamisesta tai poistamisesta tai halua siirtää tietoja toiselle yritykselle, ota yhteyttä ”dataprotection_fi@grohe.com”.

E. Tietoturva

Meille siirretyn tiedon turvallisuuden takaamiseksi käytämme 128 bitin TLS-salausta. Tunnistat tällaiset salatut yhteydet etuliitteellä "https: //" selaimen osoiterivin sivulinkissä. Salaamattomat sivut on merkitty "http: //".

Kolmas osapuoli ei voi lukea verkkosivuillemme lähettämiäsi tietoja, kuten kyselyjä tai kirjautumisia, SSL-salauksen ansiosta.

F. Tietosuojakäytännön muutos

Jotta voimme varmistaa, että tietosuojaohjeet noudattavat aina voimassa olevia lakisääteisiä vaatimuksia, pidätämme oikeuden muutoksiin milloin tahansa. Tämä pätee myös siinä tapauksessa, että tietosuojatietoja on mukautettava uusien tai tarkistettujen tarjousten tai palvelujen vuoksi.

VERSIO: 07.2021