<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE SENSE GUARD, ÄLYKÄS VEDENOHJAUSLAITE

Turvaa kotisi ja mielenrauhasi

Hallitse kotisi vesijärjestelmää GROHE Sense Guardilla. Se valvoo vedenkulutusta, havaitsee ja katkaisee vesivuodot ja putkirikot** – vaikka et olisikaan itse kotona.

GROHE Sense Guard on Wi-Fi-yhteydellä toimiva vedenohjauslaite, joka asennetaan päävesijohtoputkeen. Kaikki vesi kulkee sen läpi. Vuodon havaitessaan se pystyy katkaisemaan veden ja siten vähentämään välillisiä vahinkoja. Nauti mielenrauhasta 24/7, kun GROHE Sense Guard tarkkailee vesijärjestelmääsi.

MONIPUOLISET VESITURVALLISUUSOMINAISUUDET

Havaitsee putkirikot ja katkaisee vedensyötön automaattisesti

Mieti, mikä on pahinta, mitä voi tapahtua: putki rikkoutuu, kellari tulvii, home valtaa seinät, antiikkihuonekalut ovat pilalla ja... stop tykkänään!

GROHE Sense Guard katkaisee vedensyötön automaattisesti heti havaitessaan putken rikkoutumisen. Kun käytössä on GROHE Sense ‑sovellus, yksi vilkaisu älypuhelimeen kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää: vedensyöttö on suljettu ja sinä voit rentoutua.

Mikrovuotojen havaitseminen

Mieti, mitä voi saada aikaan koko yön tiputteleva hana, huonosti suljettu puutarhaletku tai vuotava wc-istuin. Puhumattakaan seinän sisään vuotavasta putkesta... Ne saattavat kuulostaa pikkuongelmilta, mutta ajan myötä vettä menee valtavasti hukkaan. Se taas tarkoittaa valtavaa rahanmenoa.

Lisäksi seinän sisäinen mikrovuoto havaitaan usein vasta monen kuukauden jälkeen, jolloin se on jo voinut aiheuttaa pahoja vaurioita seiniin ja lattioihin. GROHE Sense Guard havaitsee useimmat mikrovuodot kylmän veden järjestelmässä ja hälyttää niistä, jotta voit toimia.

Oppiva algoritmi havaitsee epätavallisen suuren vedenkulutuksen

GROHE Sense Guard suojaa kotiasi tarkkailemalla veden käyttöä ja mahdollisia poikkeamia. Se on oppiva älylaite – mitä enemmän tietoa se kerää vedenkulutuksesta, sitä paremmin se suojaa kotiasi. Mukautumalla määrittämiisi asetuksiin ja kotisi olosuhteisiin GROHE Sense Guard tarjoaa yksilöityä vesiturvallisuutta.

Kun järjestelmästä tauotta virtaavan veden määrä viittaa epätavalliseen kulutukseen tai ylittää asetetun maksimiarvon, vedensyöttö voidaan katkaista automaattisesti.

Virtauksen, paineen ja lämpötilan jatkuva mittaus

Ehkäistäkseen putkiin liittyvät vesivahingot mahdollisimman tehokkaasti GROHE Sense Guard mittaa kaikkia kolmea tärkeintä parametria: veden virtausta ja painetta sekä järjestelmän lämpötilaa. Tämä jatkuva seuranta yhdistettynä GROHE Sense Guardin algoritmiin mahdollistaa ongelmien ja vuotojen tunnistamisen kodin vesijärjestelmässä ennen kuin ne muuttuvat isoiksi vuodoiksi.

Voit tarkistaa uusimmat mittaustulokset GROHE Sense ‑sovelluksesta missä ja milloin tahansa. Voit halutessasi myös katkaista vedensyötön etänä sovelluksen kautta.

Automaattinen vedensulku kun GROHE Sense anturi havaitsee vuodon

Paranna kotisi turvatasoa täydellisellä kokoonpanolla. Kun GROHE Sense havaitsee vuodon, GROHE Sense Guard katkaisee veden automaattisesti. Asenna GROHE Sense kriittisiin kohtiin ja havaitse ongelmatilanteet nopeammin.

SEURAA VEDENKULUTUSTASI

GROHE Sense Guardin keräämien mittaustulosten perusteella GROHE Sense ‑sovellus antaa kokonaiskuvan vedenkulutuksesta – päivän, viikon ja kuukauden tasolla. Ei enää yllätyksiä vuoden lopussa! Viimeinkin näet vedenkulutuksesi helposti.

Lisäksi sovellus näyttää vedenpaineen ja järjestelmän lämpötilan säännölliset mittaustulokset, joten voit tarkistaa vesijärjestelmän tilanteen koska vain.

MITEN GROHE SENSE GUARD toimii?

KODIN YLEISIN ONGELMA: VESIVAHINKO

54 % KOTITALOUKSISTA ON KOKENUT VESIVAHINGON.

Lue faktat vesivahingoista

LUKUISIA VESIVAHINKOJA HAVAITTU AJOISSA

"Grohe Sense Guard havaitsi mikrovuotoja, jotka katkaisivat vedenjakelun. Laite antoi minulle mahdollisuuden välttää paljon suuremmat vesivahingot kodissani."

-Yvan Chevrat, Ranska

TARKISTA ASENNUSVAATIMUKSET JA OTA YHTEYTTÄ AMMATTIASENTAJAAN!

Opi asentamaan GROHE Sense Guard

Etsi lähin vesiturvallisuusasiantuntija ja suojaa kotisi NYT:

HUIPPULUOKAN MUOTOILU JA TEKNOLOGIA

GROHE Sense Guard on voittanut useita arvostettuja innovaatio-, teknologia- ja muotoilupalkintoja.

VAKUUTUSYHTIÖIDEN LUOTTORATKAISU

Johtavat vakuutusyhtiöt pyrkivät aktiivisesti tuomaan GROHEn luotettavat vesivuotovahdit sekä vedenhallinta- ja ‑katkaisujärjestelmät ihmisten koteihin.

Katso GROHEn kanssa yhteistyötä tekevät vakuutusyhtiöt

Tuotevalikoima

Älykäs vesianturi
GROHE Sense
Älykäs vesianturi
22505LN1
Älykäs vesivuotovahti
GROHE Sense Guard
Älykäs vesivuotovahti
22500LN0
1 x GROHE Sense Guard + 3 x GROHE Sense
GROHE Sense kit
1 x GROHE Sense Guard + 3 x GROHE Sense
22502LN1
Älykäs vesianturi
GROHE Sense
Älykäs vesianturi
22505LN1
Älykäs vesivuotovahti
GROHE Sense Guard
Älykäs vesivuotovahti
22500LN0
1 x GROHE Sense Guard + 3 x GROHE Sense
GROHE Sense kit
1 x GROHE Sense Guard + 3 x GROHE Sense
22502LN1

LISÄTIETOA GROHE SENSE GUARDISTA

Tarvitsetko apua tuotteiden käytössä tai asennuksessa?

Tästä GROHE Sense ohjeisiin

LUE LISÄÄ

Tutustu GROHE Senseen ja GROHE Sense Guardiin yksityiskohtaisesti.

Avaa tuote-esite

Älykäs vesianturi.

Esittelyssä GROHE Sense

Henkilökohtainen vedenhallintasovellus.

Esittelyssä GROHE Sense app

* Mikrovuototesti suoritetaan 24 tunnin välein. Putken materiaali, tilavuus ja putkiston muut ominaisuudet voivat vaikuttaa lopputulokseen. Mikrovuodon havaitseminen rajataan useimmissa tapauksissa kylmän veden järjestelmään. Yhdistä siihen GROHE Sense ja voit tarkkailla mahdollista kosteuden lisääntymistä ajan saatossa.

** GROHE määrittää putkirikon reiäksi tai halkeamaksi loppukäyttäjän putkistossa. Siitä seuraa veden tahaton poistuminen lähes suurimmalla mahdollisella virtausteholla. Putkirikon havaitseminen riippuu yleisestä vedenkäyttöprofiilista, ja siksi viive ennen veden katkaisua voi vaihdella huomattavasti. Vesi voi sinä aikana poistua. Voit havaita tilanteen nopeammin yhdistämällä putkiston kriittisiin paikkoihin GROHE Sense -vesiturvallisuusjärjestelmän.

Nest® ja Works with Nest ‑logot ovat Nest Labs, Inc.:n lisensoituja tavaramerkkejä.