<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

SMARTCONTROL PIILOASENNUSRATKAISUT
3D-SUIHKU: PAINA, KÄÄNNÄ, NAUTI

PIILOASENNUKSEN PIILOTETUT HYÖDYT

Tehosta suihkutilaasi GROHE SmartControl Concealed -järjestelmällä, joka on tyylikäs ja intuitiivinen järjestelmä ja jonka avulla voit hallita suihkuasi yksinkertaisella painalluksella. SmartControl Concealed piiloasennusratkaisu tarjoaa litteän ja virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta tarkan säädön ja on samalla helppo puhdistaa. Ratkaisu on yhdistettävissä monenlaisiin pää- ja käsisuihkuihin, mikä antaa sinulle kaiken tarvitsemasi joustavuuden suunnitteluun.

Smartcontrolin piilotetut toiminnot

Kolme käyttötapaa

Smartcontrol käsisuihku

Maksimaalista joustavuutta: Käsisuihku

PureRain-suihku

Löydä ainutlaatuinen tapa rentoutumiseen: GROHE Purerain -suihku

ActiveRain-suihku

Tehokas ja elvyttävä: GROHE Activerain -suihku

SmartControl Concealed suihkujärjestelmän kokeminen

TYYLIKÄS, SAUMATON MUOTOILU

Vain 10 mm syvä seinälevy ja vain 43 mm seinästä uloneva ohjauspaneeli tarjoaa SmartControl Concealed -järjestelmästä pieneen tilaan sopivan tehokkaan ratkaisun. Piiloasennettavassa GROHE SmartControl -suihkussa on integroitu tiiivistys, joka eristää veden että se ei pääse seinän taakse.

MAKSIMAALINEN, JOUSTAVA VALVONTA

SmartControl Concealed -järjestelmällä voit ohjata jopa kolmea suihkua vain yhdellä säätimellä. Piiloasennettava SmartControl Concealed - asennettuna GROHE Rapido SmartBoxin kanssa - voi sisältää jopa kolme SmartControl-venttiiliä sekä termostaatin tai sekoittajan yhdessä rungossa, jolloin voit ohjata kahta suihkupäätä ja käsisuihkua yhdessä paikassa.

INTEGROITU ÄÄNENVOIMAKKUUDEN SÄÄTÖ

Sihkutustapojen vaihto yhden paneelin kautta ei ole ainoa SmartControl Concealed ratkaisun avulla helpoksi tekemä asia. GROHE SmartControl omaa integroidun virtauksensäädön joka mahdollistaa tarkan veden virtauksen hallinnan. Suihkua hallitaan yksinkertaisella napin painalluksella, ja kiertämällä napin säädintä saa tarkan hallinnan virtauksesta. Napeissa on toimintoja kuvaavat symbolit, joten niiden käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista.

SMARTCONTROL SEKOITTIMET

GROHE SmartControl Concealed -sekoittimissa, yhdistyvät SmartControl-toiminto ja manuaalinen sekoitintekniikka. Sekoitinpatruunoita on saatavana yhdellä, kahdella tai kolmella ohjauspainikkeella, ja niiden etuna ovat integroidut siivilät, jotka parantavat kestävyyttä ja helpottavat huoltoa.

MUOTO RAKASTAA TOIMINTAA

GROHE Rainshower 310 SmartActive -suihku antaa sinulle mahdollisuuden hallita suihkukokemusta, energisoivasta suihkusta aina kesäsateen rauhoittavaan tunteeseen.

 • GROHE PureRain - Uusi ja parannettu sadesuihku, jossa on suuremmat ja pehmeämmät pisarat ylellisemmän suihkukokemuksen takaamiseksi.
 • GROHE ActiveRain - Voimakas suihku, joka on hyödyllinen shampoon huuhteluun tai ihon ja päänahan stimuloimiseen - visualisoitu erilaisella suuttimen muodolla.
 • GROHE StarLight - Kromattu suihkupää.
 • UUTTA: Vaihtoehtona kromille voit hankkia upean akryylilasi-suihkupään Moon White -värissä.
 • Parannetut SpeedClean-suuttimet.

GROHE SmartControlin ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

Piiloasennettu Smartcontrol termostaatti
 • Siro muotoilu, etulevyn ulkoneva vain 43 mm ja vain 10 mm korkeita.
 • Täydellinen suihkukokemus GROHE SmartControlin avulla: paina, käännä, suihkuta
 • Kaikki pintapaneelit ovat jälkikäteen säädettävissä jopa 6°. Jälkiasennettava takaisinvirtaussuojayhdistelmä kylpyammeen täyttö- ja ylivuotoyksikölle.
 • pienet levyt, kaikki paneelit vain 158 mm² tai halkaisijaltaan enintään 158 mm²
 • FastFixation mahdollistaa helpon asennuksen, koska tiivisteet on jo valmiiksi asennettu ja etulevy voidaan asentaa helposti.
 • Saatavana sekoittimena ja termostaattina.
 • 38 °C SafeStop-painike (termostaatti)
 • Termostaateissa on lisävarusteena 43 °C:n lämpötilanrajoitin.
 • Kaikki levyt on valmistettu metallista
 • Termostaatti GROHE TurboStat -teknologialla, joka takaa tasaisen suihkulämpötilan mukavuutta ja turvallisuutta varten.
 • Jälkiasennukset helposti ilman huoltokatkoksia

Monipuoliset suunnitteluvaihtoehdot

Kaikki SmartControl Concealed -piiloasennetussa suihkussa on räätälöity loistavan suihkun luomiseksi - jopa estetiikka. Se on saatavana kahdessa eri muodossa - pyöreänä tai neliön muotoisena - ja kahdella eri viimeistelyllä - tyylikäs kromi ja täysin moderni kuunvalkoinen akryylilasi.

Tuotevalikoima

Esitteet

Lisätietoja GROHE Rapido SmartBox -järjestelmästä

ÄLYKÄS SUUNNITTELU

MÄÄRITYKSET SMARTCONTROL JÄRJESTELMÄLLE