<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

3D Suihku. Paina, käännä, nauti
SmartControl Concealed

PIILOASENNUKSEN PIILOTETUT HYÖDYT

Tilaa on harvoin liikaa ja tilan säästäminen on usein haaste suunnittelijoille ja asentajille. Haaste ei ole helpoimmasta päästä, varsinkin kun kyse on suihkutilasta. Piiloasennettava GROHE SmartControl tarjoaa lisätilaa suihkun alle siron muotoilunsa ansiosta, mutta tinkimättä toimivuudesta ja mukavuudesta. Se tarjoaa myös käytännöllisiä lisähyötyjä. Litteä ja virtaviivainen muotoilu tekee puhdistuksesta nopeampaa ja kätevämpää. Piiloasennettava GROHE SmartControl on saatavilla monessa eri muodossa. Laaja valikoima eirilaisia suihkuja varmistaa yhteensopivuuden muuhun kylpyhuoneen sisustukseen.

SIRO MUOTOILU ON ILO SILMÄLLE

43 MM ULKONEVA
Oli asennuslaatikon asennussyvyys mikä tahansa, etulevyn ulkoneva ei koskaan ylitä 43 mm. Piiloasennettava GROHE SmartControl säästää tilaa ja luo upean ilmeen kylpyhuoneeseen.

OHUEMMAT ETULEVYT

Vain 10 mm korkeudella, sen siro muotoilu tekee piiloasennettavasta GROHE SmartControl -etulevystä tyylikkään ja tilaa säästävän.

PIILOTETUT TIIVISTEET

Piiloasennettavassa GROHE SmartControl -suihkussa on integroitu tiiivistys, joka eristää veden.

NUPIT KAAKKOON - TAI HALUTESSA LOUNAASEEN

GROHE SmartControl ei ainoastaan tarjoa valinnan vapautta suihkun suhteen, vaan myös virtauksen hallintaan. GROHE SmartControl omaa integroidun virtauksensäädön joka tarjoaa henkilökohtaisen suihkukokemuksen. Suihkua hallitaan yksinkertaisella napin painalluksella, ja kiertämällä napin säädintä saa tarkan hallinnan virtauksesta. Napeissa on toimintoja kuvaavat symbolit, joten niiden käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista.

VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN - YKSI ETULEVY TEKEE KAIKEN

HALLITSE JOPA KOLME SUIHKUA AINOASTAAN YHDELLÄ ETULEVYLLÄ: Päivän trendi on suihkukokemus joka tarjoaa enemmän kuin pelkän amme/suihku-kombinaation. Yleensä tämän toimimiseen tarvitaan kaksi asennusosaa ja kaksi etulevyä, jotta käsisuihkua ja kaksitoimintoista kattosuihkua pystyy hallitseemaan. GROHE Rapido SmartBox ja piiloasennettava SmartControl tekevät tästä yksinkertaista. Ainoastaan yhdellä asennusosalla ja etulevyllä on mahdollista hallita kaksi kattosuihkutoimintoa samanaikaisesti. Piiloasennettava GROHE SmartControl tarkoittaa puolet vähemmän työtä ja kolminkertaista suihkukokemusta. Tiesitkö, että uudet Rainshower 310 kattosuihkut sopivat täydellisesti yhteen ja tarjoavat unohtumattomia suihkukokemuksia.

PYÖREÄ VAI NELIÖ?

Piiloasennettava GROHE SmartControl on saatavilla kahdessa eri muodossa - pyöreänä ja neliön mallisena.

Saatavina on myös kaksi värivaihtoehtoa: klassinen kromi sekä akryylilasinen moon white.

IDEAALI LÄMPÖTILA - TERMOSTAATTI GROHE TURBOSTAT TEKNOLOGIALLA

Piiloasennettavat GROHE SmartControl sekoittajat yhdistävät SmartControl -ohjattavuuden ja manuaalisen sekoitinteknologian. Saatavina yhdellä, kahdella ja kolmella painikkeella, sekoitinkasetit ovat myös varustettuja siivilöillä, jotka parantavat kestävyyttä ja helpottaa huoltoa.

MUOTO RAKASTAA TOIMINTOA

Halusitpas lihaksia rentouttavan tai kesäsadetta muistuttavan suihkun, GROHE Rainshower 310 SmartActive kattosuihku antaa hallinnan sinulle.

  • GROHE PureRain - Uusi ja paranneltu Rain-suihku suuremmilla ja pehmeämmillä pisaroilla tuottavat ylellisen suihkukokemuksen
  • GROHE ActiveRain - Voimakas suihku, joka huuhtoo shampoon helposti pois hiuksista ja stimuloi ihoa ja päänahkaa erilaisella suuttimella.
  • GROHE StarLight - Krominen suihkulautanen
  • UUSI: Vaihtoehtona kromille voit valita upean akryylilasisen moon white -värin.
  • Parannellut SpeedClean suuttimet

Tuotevalikoima

GROHE SMARTCONTROL

3D SHOWERING –
DRÜCKEN, DREHEN, DUSCHEN

GROHE Rapido SmartBox | GROHE SmartControl

SMART DESIGN