GROHE KEITTIÖALTAAT

TEHTY SOPIMAAN YHTEEN TOIMINNOSSA JA MUODOSSA

Kattiloiden täyttö, vihannesten valmistus, ison aterian jälkeinen tiskaus. Käytät keittiöallasta lukuisia kertoja päivittäin, joten miksi et valitsisi keittiöallasta joka ylittää tarpeesi laadun, muotoilun sekä ominaisuuksien suhteen?

GROHE keittiöaltaat ovat suunniteltu sopimaan jokaiseen keittiöön tarjoamalla innovatiivisia ja moderneja muotoiluja, jotka sopivat täydellisesti keittiöösi. Valikoimamme sisältää innovatiivisia ja moderneja keittiöaltaita ruostumattomasta teräksestä, kestävästä komposiitista sekä naarmuuntumattomalla PVD pinnoitteella. Löydät kompakteja malleja integroiduilla kuivaustasoilla, isoilla kaksoisaltailla sekä tyylikkäitä keittiötasoon upotettavia altaita. Altaissa vakiona oleva GROHE QuickFix mahdollistaa sen, että saat sinun uuden GROHE altaan asennettua huolettomasti minuuteissa. Altaissa on ääntä vaimentava GROHE Whisper toiminto sekä kaukosäädettävä roskasihti, joka auttaa sinua pitämään kädet puhtaina kun haluat tyhjentää altaan. GROHE:n keittiöaltaalla huomaat eron, kun altaan käyttäminen tuntuu vähemmän työteliäältä.

Tutustu GROHE Keittiöaltaisiin

Maailmanluokan keittiötuotteita - GROHE kattaa kaiken

Maailmanlaajuisesti alan johtavana, GROHE kattaa kaiken. Meidän keittiöhanat, altaat sekä lisätarvikkeet mahdollistavat innovatiivisen, mukavan sekä käytännöllisen keittiön.

Laatu, jonka näet sekä tunnet

Meidän laatu on vertaansa vailla puhdistusta helpottavalla patentoiduilla pintateknologialla sekä tyyliä ja kestävyyttä varmistavalla ruostumattomalla teräksellä.

GROHE Allas-setit - Kokonaisuus yhdessä paketissa

Tee ostostasi vielä helpompaa meidän allas-settien avulla. Neljä allas- sekä hanamallia myytynä yhdessä, taaten vaivatonta tyyliä ja täydellisesti yhteensopivaa suorituskykyä.

Täydellinen valikoima jokaisessa hintaluokassa

Vaihtoehto jokaiseen keittiöön - valikoimamme keittiöaltaita kattaa joka tyylin, koon ja hintatason, joten löydät varmasti sinun keittiöösi täydellisen vaihtoehdon. Valitse järeä ja sulavalinjainen allas ruostumattomasta teräksestä, kestävä komposiittiallas joka on 80% kvartsia tai verraton, naarmuntumaton PVD allas. Komposiittiallas on saatavilla kahdessa eri värissä, Granite Black sekä Granite Grey ja PVD allas kolmessa eri värissä - Brushed Hard Graphite, Brushed Cool Sunrise ja Brushed Warm Sunset. Valinta on sinun.

Tuotekatsaus

Löydä itsellesi täydellinen komposiittiallas keittiöösi GROHE:n avulla. GROHE K-sarja sisältää keittiöaltaita joka koossa ja tyylissä kaikentyyppisiin keittiöihin. Valitse 1, 1,5 tai 2 altaisen vaihtoehdon sekä keittiöösi sopivan värin kahdesta eri värivaihtoehdosta. Asennusvaihtoehdot ovat tason päälle tai altapäin asennettava. GROHE keittiöaltaat tarjoavat runsaan valikoiman kestäviä ja tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Tutustu kaikkiin tuotteisiin

TUOTEOMINAISUUDET

Olemme varmoja siitä, että tulet rakastamaan tarjolla olevia lisäominaisuuksia ääntä vaimentavasta GROHE Whisper -ominaisuudesta automaattiseen viemäröintijärjestelmään. GROHE:n keittiöaltaalla huomaat eron, kun altaan käyttö ei tunnu kotiaskareelta.

Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Kokonaisvaltainen tuotekuvaus

Löydä GROHE:n valikoimasta itsellesi keittiöallas ruostumattomasta teräksestä tai PVD -pinnoitteella. GROHE K-sarjan allasvalikoimassa on koko- sekä tyylivaihtoehtoja jokaiseen keittiöön. Valikoimastamme löytyy 1, 1.5 ja 2 altaisia keittiöaltaita. Valitse flat-edge, tason päälle asennettava, huullettava tai altapäin asennettava allas. GROHE keittiöaltaat tarjoavat runsaasti kestäviä ja tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Mikäli haluat mielummin korkealaatuisen ja värikkään altaan, meidän K700 altapäin asennettavat PVD -altaat tuovat väriä keittiösi. Saatavina Brushed Hard Graphite, Brushed Cool Sunrise ja Brushed Warm Sunset väreissä.

Tutustu kaikkiin tuotteisiin

TUOTEOMINAISUUDET

Luotamme vahvasti siihen, että tulet rakastamaan tuotteidemme erikoisominaisuuksia, ääntä eristävästä GROHE Whisper toiminnosta kaukosäädettävään roskasihtiin. GROHE:n keittiöaltaalla huomaat eron, kun altaan käyttäminen tuntuu vähemmän työteliäältä.

Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin