GROHE Takuu

GROHE LAAJENNETTU TAKUU 2 + 1 VUOTTA

GROHE tuotteet ovat suunniteltu olemaan sekä visionäärisiä että innovatiivisia laadusta tinkimättä. Ostamalla GROHE tuotteen tiedät saavasi täydellisen yhdistelmän laatua, teknologiaa ja uusinta muotoilua, sekä tuet kestävään kehitykseen nojaavaa tuotantoa.

GROHE tarjoaa takuupalveluita kuluttajalle alla olevien käyttöehtojen mukaisesti. Takuupalvelut ja käyttöehdot koskevat kuluttajalle toimitettuja GROHE tavaramerkin alaisuudessa olevia tuotteita, joille on myönnetty "GROHE Manufacturer’s Guarantee 2 years plus" * takuusopimus.

*GROHE Blue Home, GROHE Blue Professional, GROHE Red watersystems, GROHE Sensia Arena

Tuotteiden rekisteröinti takuun laajentamiseksi

5 vuoden täystakuu

Yleiset takuuehdot
Tuotteet joissa ilmenee valmistusvirhe korjataan tai vaihdetaan uuteen 2 vuoden kuluessa toimituspäivästä tai mikäli toimispäivä ei ole tiedossa, niin asennuspäivästä. GROHE vastaa materiaali- ja korjauskustannuksista. Jos valmistusvirhe ilmenee 3-5 vuotta toimistus-/asennuspäivämäärän jälkeen, korvaa GROHE ostajalle tarvittavat varaosat ilman kustannuksia. Työkustannuksista vastaa kuitenkin ostaja.

Takuuehdot
1.Takuu ei ole voimassa mikäli tuote on väärin asennettu tai vika aiheutuu veden epäpuhtauksista.
2.Kaikki tuotteet asennetaan ja säilytetään huoneenlämmössä. Takuu ei kata pakkasen aiheuttamia rikkoutumia.
3.Takuu ei koske tuotteita, joita käytetään tai säilytetään väärin.
4.Grohe hyväksyy mahdolliset takuuasennukset ennen kuin asiakas suorittaa ne.
5.Tuotteiden asennus- ja huolto-ohjeita tulee noudattaa.

Takuuehdot
10 Years Warranty

Laajennettu GROHE Professional -valmistajan takuu

Voit hyötyä GROHE Professional -takuusta kymmenen vuotta, alkaen GROHE -tuotteen ostopäivästä, alla olevien ehtojen mukaisesti. Takuu koskee valittuja GROHE -tuotteita, jotka ovat tarjolla kuluttajalle.

Laajennettu GROHEn valmistajan takuu on voimassa tuotteissa, jotka on ostettu GROHE -sertifioiduista myymälöistä 1. huhtikuuta 2014 jälkeen. Takuukorvauksen edellytyksenä on alkuperäisen laskun/kuitin toimittaminen. Laskussa/kuitissa tulee selkeästi näkyä ostopäivä sekä ostopaikan nimi sekä osoite.

Takuuehdot