KYLPYHUONETARVIKKEET

Viimeistele kylpyhuoneesi GROHE -kylpyhuonetarvikkeilla. Valikoimat sisältävät kaiken tarvittavan kylpyhuoneesi viimeistelyyn, valitsemastasi tyylistä riippumatta.

Pyyhetelineistä saippua-annostelijoihin, wc-harjoihin ja pyyhekoukkuihin, GROHE on kiinnittänyt huomiota jokaiseen pieneen yksityiskohtaan. Sinun ei enää tarvitse etsiä kauniisti muotoiltuja sekä toimivia kylpyhuonetarvikkeita, löydät kaiken tarvitsemasi valikoimastamme.

Selection

Muotoilu ja toimivuus kulkevat käsi kädessä GROHE Selection -kylpyhuonetarvikkeissa. Suunniteltu sopimaan yhteen GROHE Plus-, Essence- ja Lineare -sarjojemme kanssa. Valitse kymmenestä kauniista värivaihtoehdosta löytääksesi omasi.

Selection

Selection Cube

Vahvat, kubistiset linjat ovat Selection Cube -kylpyhuonetarvikkeiden muotoilun keskiössä ja ovat oiva valinta moderniin ja virtaviivaiseen kylpyhuoneeseen.

Selection Cube

Essentials

Modernit ja ajattomat Essentials -sarjan kylpyhuonetarvikkeet ovat kylpyhuoneesi kaunein loppusilaus.

Essentials

Essentials Cube

Kubismin inpiroima siluetti tekee Essential Cube -tuotteista täydellisen valinnan moderniin ja minimalistiseen kylpyhuoneeseen.

Essentials Cube

Essentials Authentic

Klassisen ajaton, Essentials Authentic -mallisto sopii perinteisten sisustuksen hienostuneeseen ilmeeseen.

Essentials Authentic

Bau Cosmopolitan

Tuo esteettinen harmonia mihin tahansa sisustukseen Bauhausin inspiroiman Bau Cosmopolitan -lisävarustekokoelman avulla. Nämä minimalistiset lisävarusteet on luotu toimimaan kauniisti kaikkien GROHE Bau -hanojen kanssa, sekä lisäämään tasapainoa ja rauhallisuutta kylpyhuoneeseen.

Bau Cosmopolitan

KOKO KYLPYHUONE VÄRILLISENÄ

Haluatko jotain muta kuin perinteistä kromia? Mitä mieltä olet kullan, hopean, ruusukullan tai tumman harmaan värisistä kylpyhuonetarvikkeista? GROHE tarjoaa laajan valikoiman eri värisiä hanoja, suihkuja ja kylpyhuonetarvikkeita. Tee kylpyhuoneestasi sinun näköinen ja värinen.

GROHE Colors