ALOITA LIIKETOIMINTA VESITURVALLISUUDEN PARISSA

VESIVAHINKOJEN KORJAAMISESTA VESITURVALLISUUSJÄRJESTELMÄÄN

Vesivahinkojen korjaaminen on osa asentajan työtä. Se on tärkeää työtä, mutta ei kuitenkaan kaikkein mukavinta – kutsu voi käydä niin yöllä kuin päivällä, satoi tai paistoi, ja kaikki muut työt on jätettävä kiireellisten korjausten takia. Vesivahinkojen korjaaminen on työlästä muillekin kuin kodinomistajille.

Entä jos voisit tarjota asiakkaillesi korjauspalvelujen lisäksi myös automaattisen varoitusjärjestelmän? Antaisit heille mielenrauhan ja vähentäisit vesivahinkojen korjaustöiden osuutta työtehtävistäsi.

GROHE Sense-vesiturvallisuusjärjestelmä pystyy havaitsemaan ongelmat ja vuotavat putket ennen kuin ne aiheuttavat suuria vesivahinkoja, jolloin jää enemmän aikaa reagoida tilanteeseen. Tällaisissa tapauksissa voit myös suunnitella toimeksiantoja paremmin eikä sinun tarvitse juosta kiireellisestä urakasta toiseen. Mitä vähemmän aikaa käytät vesivahinkojen korjaamiseen, sitä siistimpää, stressittömämpää ja suunnitellumpaa työsi on.

KUKA TAHANSA VOI ASENTAA ÄLYKKÄÄN GROHE SENSE ‑VESIANTURIN

GROHE Sense ‑vesianturi on monelle kotitaloudelle ensimmäinen askel vesiturvallisuusjärjestelmän käyttöönotossa. Se on helppo hankkia ja asentaa. Kun asiakkaat ovat kokeneet vesiturvallisuuden hyödyt GROHE Sense ‑vesianturin ja GROHE Sense ‑sovelluksen ansiosta, he haluavat täyden paketin, joka suojaa kokonaisvaltaisesti vesivuodoilta ja vesivahingoilta. Siinä sinä tulet mukaan kuvaan asentajana.

Lue lisää GROHE Sensestä

VAIN SINÄ VOIT ASENTAA ÄLYKKÄÄN GROHE SENSE GUARD ‑VEDENOHJAUSLAITTEEN

Kun kyse on älykkäästä GROHE Sense Guard ‑vedenohjauslaitteesta, asiakkaiden on pyydettävä sinua, ammattiasentajaa, asentamaan laite turvallisesti ja oikein. GROHEn innovatiivisen ja älykkäästi suunnitellun muotoilun ansiosta voit suorittaa asennuksen nopeasti ja helposti.

Lue lisää GROHE Sense Guardista

TÄYDELLINEN APUVÄLINE: GROHE SENSE ‑VESITURVALLISUUSSARJA AUTOSSASI

Pidä aina autossasi käytännöllistä tarvikesarjaa. Sen ansiosta voit aina putkirikkoja korjatessasi esitellä GROHE Sense ‑vesiturvallisuusjärjestelmää asiakkaillesi ammattimaisesti.

Muistathan aina jonkin tuotteen myytyäsi tilata laukkuun täydennystä seuraavaa asiakasta varten!

Vesiturvallisuussarja sisältää seuraavat tuotteet:

  • GROHE Sense Guard ‑vedenohjauslaite
  • GROHE Sense ‑vesianturi (3 kpl)
  • GROHE Sense Guard ‑seinäkiinnikesarja
  • GROHE Sense Guard ‑jatkojohto
  • GROHE Sense ‑laajennussarja
Esittelyssä GROHE Sense ‑vesiturvallisuussarja

KOULUTTAUDU VESITURVALLISUUSASIANTUNTIJAKSI!

Yhä useampi kuluttaja ymmärtää älykotijärjestelmien ja ‑teknologioiden hyödyt. Siksi kouluttautuminen GROHE Sense vesiturvallisuusjärjestelmän asiantuntijaksi auttaa varmistamaan tulevaa liiketoimintaa, laajentaa osaamistasi ja parantaa kykyäsi neuvoa asiakkaita.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää GROHE-älykotituotteista? Tai haluatko tutkia teknisiä yksityiskohtia, jotka tekevät GROHE Sensestä ja GROHE Sense Guardista ainutlaatuisen turvallisuusjärjestelmän vesivahinkoja vastaan? Kutsumme sinut verkkokoulutukseemme!

Opi lisää GROHE Sensestä ja GROHE Sense Guardista verkkokoulutuksessa!

LUE LISÄÄ

Älykäs vesianturi.

Esittelyssä GROHE Sense

Kotisi älykäs vartija.

Esittelyssä GROHE Sense Guard

Henkilökohtainen vedenhallintasovellus.

Esittelyssä GROHE Sense ‑sovellus

*Lähde: The ConsumerView, tammikuu 2017, määrällinen arvio, Eurooppa.