Euphoria kattosuihkut

Sinulle suunniteltu suihkukokemus

Tee suihkustasi mielialaasi ja tarpeitasi vastaava. Euphoria 260 SmartControlissa on kolme suihkukuviota joista voit valita. Vain nuppia kääntämällä hallitset suihkuasi: vaihda voimakkaasta Jet -suihkeesta sadesuihkuun, joka rentouttaa sinua pitkän työpäivän jälkeen. Nauti suihkustasi tämän suurikokoisen suihkulautasen avulla.

Euphoria 110 -kattosuihkut tarjoavat myös rentouttavan Rain -suihkukuvion. Voit täydentää valittuja tuotteita SprayDimmer -ominaisuudella vähentääksesi vedenkulutusta jopa 40% SmartRain -suihkeella.

Tuotevalikoima

Koe EUPHORIA 260

Kolme suihkukuvion nautinto käden ulottuvilla. Painiketta kääntämällä voit säätää suihkun leveyttä ja virtauksen voimakkuutta. Voit nauttia voimakkaasta Jet -kuviosta, virkistävästä ja rentouttavasta SmartRain -kuviosta tai kesäsadetta muistuttavasta Rain -kuviosta. Jatkamalla painikkeen kääntämistä voit kokea kaikki kolme suihkukuviota uudelleen. Käytön helpottamiseksi painiketta voidaan kääntää rajattomasti kumpaankin suuntaan.

Rain

Leveä ja ylellinen - pehmeä ja herkkä suihku rauhoittaa ihoa. Lämmintä kesäsadetta jäljittelevä suihku tarjoaa täydellisen ja tasaisen peittävyyden.

SmartRain

Toimii samalla tavalla kun alkuperäinen Rain, mutta pienemmällä virtauksella. Älykäs suihku, joka käyttää vähemmän vettä täydellisen suihkunautinnon tarjoamiseen.

Jet

Kohdistettu pyöreä suihke, joka on ihanteellinen ihon stimuloimiseen tai shampoon pesemiseen hiuksistasi.