Concealed Showers

Piiloasennetut suihkut

Piiloasennuksen piilotetut edut

Tilasta on usein pulaa. Piiloasennetut suihkut mahdollistavat lisätilan suihkussa vähentämättä toiminnallisuutta tai mukavuutta. Myös suihkun puhdistaminen on helpompaa ja nopeampaa piiloasennettavilla tuotteilla.GROHE Rapido SmartBox -järjestelmä ja sen kokonaisvaltainen ratkaisu on vastaus kaikkeen. GROHE ei ole koskaan aikaisemmin tarjonnut näin monta eri vaihtoehtoa sekä näin paljon joustavuutta ja vapautta. Voit asentaa GROHE Rapido SmartBoxin nyt, ja päättää pintaan näkyville jäävien painikkeiden ulkonäöstä myöhemmin.

Puhdasta Minimalismia: GROHTHERM SMARTCONTROL & RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Kun pääset suunnittelemaan suihkusi alusta loppuun, on Grohtherm SmartControl yhdistettynä Rainshower SmartActive 310 - suihkuun upea vaihtoehto. Piiloasennettu ja ohutrakenteinen Grohtherm SmartControl tarjoaa saumattoman ja huomaamattoman ratkaisun suihkuusi joka säästää tilaa. Piiloasennettavan suihkun puhdistaminen on myös helppoa ja vaivatonta. Rainshower Active 310 - suihkussa voit valita kahden erilaisen suihkukuvion väliltä, pehmeä ja rauhoittava GROHE PureRain tai uusi stimuloiva GROHE ActiveRain - voit myös halutessasi yhdistää suihkukuviot.

TÄYDELLINEN VIIMEISTELY KAIKKIIN MUOTOIHIN, YMPYRÄSTÄ NELIÖÖN

Huuhtele pois shampoo, huuhtele pois stressi

Valitse lempeän kesäsateen tai rankkasateen väliltä - napin painalluksella. GROHE ActiveRain - suihkukuvion voimakas suihku huuhtoo tehokkaasti kaiken shampoon hiuksistasi samalla stimuloiden päänahkaasi ja jättäen jälkeensä putipuhtaan olon. Tai vaihda GROHE PureRain - suihkukuvioon ja rentoudu lempeän ja virkistävän suihkun alla.

Grohtherm SmartControlia ei ole suunniteltu olemaan pelkästään käytännöllinen. Ohut ja virtaviivainen muotoilu sopii kauniisti jokaiseen kylpyhuoneeseen. 10 mm paksuinen peitelevy tekee Grohtherm SmartControl - tuotteista sekä tyylikkäät että tilaa säästävät.

Pyöreä vai neliskulmainen?

Pyöreä vai neliskulmainen?

KAKSIOTE HANAMME PIDÄT NIISTÄ VARMASTI

Kahden kahvan termostaatit on suunniteltu lisäämään suihkuun mukavuutta ja tilaa. Äärimmäisen ohueet peitelevyt (10 mm) ja ohjauslaitteiden ohut muotoilu takaavat, että termostaatin kokonaispaksuus on vain 43 mm. Kaikki kahden kahvan termosaatit tarjoavat yhdistelmän virtaviivaista ulkonäköä sekä lisätilaa suihkuusi.

Suihkutustavan vaihtaminen? Onnistut jopa silmät kiinni

Uudet termostaatit, jotka on suunniteltu hyväksi todettujen ja tuttujen toimintojen ympärille, on suunniteltu olemaan mahdollisimman käyttäjäystävällisiä ja intuitiivisia

Käynnistä käsisuihku kääntämällä ylempää ohjauspainiketta hieman vasemmalle. Voit lisätä veden virtausta ja saada tehokkaamman suihkun kääntämällä painiketta lisää vasemmalle. Voit siirtyä käyttämään kattosuihkua kääntämällä ohjauspainiketta oikealle. Jatka kääntämistä oikealle lisätäksesi veden virtausta. Saatavana myös yksitoimimallina pelkästään yhden suihkun käyttöön, tai kaksitoimimallina suihkua ja kylpyammetta varten.

Rainshower SmartControl 360

Kolme tapaa täydelliseen hallintaan

Kolme tapaa täydelliseen hallintaan

Kolme tapaa täydelliseen hallintaan

HELPPOA TOIMIVUUTTA: YKSIVIPUISET TERMOSTAATIT

Yksivipuiset termostaattimme toimivat erinomaisesti tarjoamalla mukavaa ja intuitiivista hallintaa. GROHE yksivipuiset termostaatitien suunnittelussa on keskitytty toimivuuteen ja tyylikkääseen virtaviivaiseen ulkonäköön: itse peitelevyt ovat vain 10 mm paksuja ja vaihtimen ulottuma on vain 43 mm riippumatta asennussyvyydestä.

3-TOIMINEN SÄÄDIN - JUURI NIIN KUIN SINÄ HALUAT

Kaunis ja virtaviivainen muotoilu on yhden käden termostaattiemme kulmakiviä. Mutta 3-toiminen säädin erottuu jo pelkästään toiminnallisuudellaan *. Ylemmässä kahvassa on kolme asentoa. Sitä kääntämällä voit valita esimerkiksi voimakkaan Jet- tai rentouttavan Rain-suihkun ja käsisuihkun välillä. Tai vaihda kattosuihkun, käsisuihkun ja kylpyammeen täytön välillä. Alemmalla kahvalla hallitset veden tuloa ja sen lämpötilaa - käännä vasemmalle kun haluat lämmintä vettä ja oikealle kun toivot kylmää - nostamalla ja laskemalla kahvaa säädät veden virtausta.