Räätälöidyt suihkut

Tutustu ennennäkemättömään suihkunautintoon

Täydellisessä suihkussa sinun tarpeesi ja toiveesi on kaiken lähtökohta. Suihkun tulee olla tila, joka palvelee juuri sinun yksilöllisiä toiveitasi. Sen pitää olla muuta kuin pelkkä paikka puhdistua, siellä pitää voida rentoutua ja keskittyä vain itseensä. Sen tulee olla tila, jossa haluat viettää aikaa.

AQUASYMPHONY: Täyttä ylellisyyttä

Kuvittele että voisit aloittaa jokaisen päivän vierailulla paratiisissa. GROHE AQUASYMPHONY antaa sinun paeta hetkeksi toiseen maailmaan, maailmaan jossa vesi virkistää ja herättelee sinua ja pehmeät valot sekä äänet rauhoittavat ja rentouttavat sinut. Tule osaksi kaikkia aisteja hjerättelevää sävellystä - suihkun sinfoniaa.

Lukemattomia tapoja nauttia vedestä

AquaSymphony ohjaa vettä, kaikisa sen upeissa muodoissa. Herkkänä usvan tai virkistävänä vesiputouksena, sata tapaa nauttia vedestä. Sävellä oma vesimusiikkisi AquaSymphony -sovelluksella, ja luo täydellinen suihkukokemus.

Tutustu: AquaSymphony

Tutustu: AquaSymphony

F-DIGITAL DELUXE: LUO OMA HENKILÖKOHTAINEN KYLPYLÄSI

Luo oma räätälöity kylpyläkokemus GROHE F-digital Deluxe tuotteilla. Tämä kosmopoliittinen, monisensorinen suihku stimuloi kaikkia aistejasi ja muuttaa kylpyhuoneesi hemmottelun keitaaksi, niin fyysisesti kun psyykkisesti. Intuitiivisen GROHE F-digital Deluxe -sovelluksen avulla voit suunnitella henkilökohtaiset asetukset valolle, äänelle ja höyrylle - kosketusnäytöllä tai langattomasti Bluetooth®-yhteyden kautta - saavuttaaksesi ainutlaatuisen kylpyläkokemuksen omassa kodissasi.

Valoterapiaa sielulla

Tee suihkukokemuksestasi täydellinen ympäröimällä itsesi väreihin.

Nauti höyryn vaikutuksista

Hellä höyry on tunnettu sen positiivisista vaikutuksista, ja on nyt saatavana suihkuusi.

Anna musiikin liikuttaa

Anna suosikkimusiikkisi äänien sekoittua roiskuvan veden luomaan musiikkiin.

Aistien juhlaa - vain kosketuksen päässä

Yksi nerokas sovellus johtamaan täydellistä kokonaisuutta. F-digital Deluxe -yksikkö ja GROHE SPA -sovellus, asennettuna Apple- tai Android -mobiililaitteelle, mahdollistavat valon, äänen ja jopa höyryn täydellisen hallinnan. Anna esityksen alkaa.

Discover F-Digital Deluxe

nyt on sinun vuorosi