ETSI JÄLLEENMMYYJÄ
Showrooms
  • Jälleenmyyjät
  • Rautakaupat
  • Testauspaikat
  • Asentaja

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE Sense Älykäs vesianturi

22505LN0 - GROHE Sense Älykäs vesianturi
22505LN0 - GROHE Sense Älykäs vesianturi
22505LN0 - GROHE Sense Älykäs vesianturi
  • white
Tuotenumero 22505LN0
EAN 4005176411779
125,00 € Suositushinta sis. ALV

Tuoteseloste

GROHE Sense – helppoa suojaa vesivahingoilta kaikkiin kohteisiin

GROHE Sense on innovatiivinen anturi, joka suojaa kotiasi vesivahingoilta. Se sopii erityisesti usein käytettyihin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Tyylikäs, paristolla toimiva anturi havaitsee vesivahingon ensimerkit välittömästi, ja siinä on lisäksi lämpötila- ja kosteusmittarit. Kun anturi havaitsee vettä paikassa, jossa sitä ei pitäisi olla, kiiltävään akryylilevyyn syttyy punainen merkkivalo ja laite antaa äänimerkin. GROHE Sense on liitettävissä langattomaan lähiverkkoon, joten se pystyy lähettämään älypuhelimeesi viestejä sovelluksen tai sähköpostin kautta. Sen voi lisäksi asettaa lähettämään viestejä sukulaisille, ystäville tai naapureille esimerkiksi matkojesi aikana. GROHE Sense on helppo asentaa. Aseta pienikokoinen laita lattialle kohtaan, johon liittyy vesivahingon riski. Lataa GROHE ONDUS -sovellus, rekisteröidy käyttäjäksi ja noudata sovelluksen ohjeita. Kotisi on suojattu alle kymmenessä minuutissa. Integroitu anturi lähettää puhelimeesi päivittäin tietoa lämpötila- ja kosteusmittauksista. Ne auttavat ehkäisemään pakkas- ja homevahinkoja. Lisäksi anturi varoittaa, kun lämpötila tai kosteus nousee yli asettamasi ylärajan tai laskee alle asettamasi alarajan. Laite on erittäin energiatehokas, sillä paristo kestää jopa neljä vuotta. Jotta kotisi olisi aina valvovan silmän alla ylellisestä kylpyhuoneesta kodinhoitohuoneeseen asti, voit ottaa käyttöön muita GROHE Sense -sarjan tuotteita. Tyylikäs ja helppokäyttöinen GROHE Sense on alan johtava tapa tuoda kotiin mielenrauhaa tuova turvallisuus.

Huippuominaisuudet

Senses flooding and alerts you via app and email

GROHE Sense cuts the risk of water damage 24/7 by sensing unwanted water and warning you instantly with a flashing red light and a buzzer. As it is Wireless LAN- connected it also sends alert notifications to your smart phone via GROHE ONDUS app and email.

Mittaa lämpötilan ja pienentää pakkasvaurioiden riskiä

Integroitu anturi mittaa huoneen lämpötilaa ja ilmoittaa välittömästi GROHE ONDUS -sovelluksen kautta ja sähköpostitse, jos lämpötila nousee määritetyn ylärajan yläpuolelle tai laskee määritetyn alarajan alapuolelle. Sopii täydellisesti pakkasvaurioiden torjumiseen! Lisäksi GROHE Sense lähettää kerran päivässä tuntikohtaiset lämpötilatiedot, jotta voit seurata kokonaistilannetta.

Mittaa kosteuden ja pienentää kosteus- ja homevaurioiden riskiä

Integroitu anturi mittaa kosteustasoa ja ilmoittaa GROHE ONDUS -sovelluksen kautta ja sähköpostitse, jos kosteustaso laskee määritetyn alarajan alapuolelle tai nousee määritetyn ylärajan yläpuolelle yli kolmeksi tunniksi. Sopii täydellisesti kosteus- ja homevaurioiden torjumiseen. GROHE Sense+ lähettää kerran päivässä tuntikohtaiset kosteustiedot, jotta voit seurata kokonaistilannetta.

Low power sensor gives four-year protection

Enjoy water safety for up to four years thanks to GROHE’s Low Power Sensor technology. When the power is low GROHE Sense will give you a warning to replace the three AAA batteries, which fit quickly and easily into the device.

Smart sensor safe from spraying water

GROHE Sense is protected against spraying water which means it complies with the IPX3 industrial standard for water protection.

Tekniset tiedot & huolto-ohjeet