GROHE Sense Guard asiakkaidemme käyttäjäkokemuksista

GROHE Sense Guard -vesivuotovahti on havainnut ja estänyt jo useita vesivahinkoja

Innovatiivinen GROHE Sense- ja GROHE Sense Guard -vesivuotovahti on auttanut jo useita asiakkaitamme välttämään kodin vesivahingon aiheuttamaa stressiä ja kustannuksia. Tavallisista talonomistajista, jotka haluavat lomailla ilman huolta kotinsa vesivuodoista, yrittäjiin, jotka varmistavat, että heidän liiketilojaan valvotaan vuorokauden ympäri, valtava joukko ihmisiä on jo löytänyt GROHE Sense Guard -vesivuotovahdin edut.

Jos olet harkinnut älylaitteiden hankkimista kotisi suojaksi, olet ehkä jo kokenut vesivahingon, etkä halua sen tapahtuvan uudelleen, tai jos olet vain utelias tietämään, miten GROHE Sense Guard -vesivuotovahti voisi hyödyttää kotiasi tai liiketoimintaasi, kannattaa lukea tämä tarinat. Nämä tarinat osoittavat, kuinka GROHE-vesiturvajärjestelmät ovat jo säästäneet asiakkailtamme aikaa, rahaa ja mielipahaa, joka voi aiheutua jo pienimmistäkin vesivuodoista.

”Lapset soitti ja laittoi WhatsApp-kuvia, että vettä tulee. Ja sitten me onneksi oltiin hommattu vesivuotovahti LähiTapiolan kautta. Se katkaisi vedet, ja saatiin vahinko todella pieneksi jäämään. … Sitten kun tää GROHE oli, niin kaikki pääsi helpommalla. LähiTapiola ja me päästiin helpommalla. Vahingot jäi kaikille pieniksi.”

Tero, Lahti, Suomi – LähiTapiola asiakas

”Ilman GROHE Sense Guard -vesivuotovahtia vahinko olisi ollut valtava. Vesi olisi päässyt juoksemaan kellariin viiden päivän ajan.”

Nikolaus Klein, Saksa

"GROHE Sense Guard havaitsi mikrovuodon ja katkaisi veden jakelun. Tämän ansiosta kotini välttyi huomattavasti suuremmalta vesivahingolta."

Yvan Chevrat, Ranska

”Onneksi laite huomasi vuodon ajoissa, muuten vesi olisi levinnyt koko pohjakerrokseen, joka oli juuri remontoitu."

Oliver Black, Saksa

”Halusin vain lisätä turvallisuuden tunnetta, koska asumme vanhemmassa talossa. Ihan vain siltä varalta että jotakin tapahtuisi.”

André Wefers, Saksa

Lue lisää

Älykäs vesianturi

Löydä GROHE Sense

Kotisi älykäs vartija

Löydä GROHE Sense Guard

Puhelinsovellus henkilökohtaiseen veden hallintaan

Löydä GROHE Sense aplikaatio