Etsi showroom
Showrooms

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Keittiöhanat

GROHE Sinun keittiöösi

Palkittua muotoilua ja innovatiivisia toimintoja

Laadukasta toteutusta, teknologiaa ja muotoilua keittiöösi

Kuten hyvä ruoka-annos yhdistää kauniin kattauksen, tuoreet raaka-aineet sekä hyvät ravintoarvot, GROHE keittiöhanamme ovat täydellinen yhdistelmä laadukasta toteutusta, teknologiaa sekä designia. Käyttäen ainoastaan parhaimpia materiaaleja ja alan uusimpia teknologioita GROHE keittiöhanat tarjoavat vuosia kestävää suorituskykyä – päivästä toiseen.

Kitchen Accessories

GROHE Blue Shop

Lasit, karahvit, suodattimet ja CO2 pullot GROHE Blue keittiöhanaa varten.

Näytä kaikki tuotteet

Palkittua muotoilua

red dot award 2014 best of the best

red dot: Best of the Best 2014

Vuoden 2014 “Red dot – tuote design” palkinto oli uusi näyte GROHEn kyvykkyydestä tuottaa muotoilultaan ensiluokkaisia hanoja ja vesikalusteita.

GROHE voitti Minta Touch keittiöhanallaan ”Red dot: Best of the Best” palkinnon. Tämä on viides kerta seitsemän vuoden aikana kun GROHEn erinomaisia muotoiluja on palkittu – vahvistaen GROHEn mainetta design yhteisössä.

Käyttäjäkeskeisillä ominaisuuksilla

K7 Sink mixer

Innovatiivinen muotoilu ja käsityölaatu yhdistettynä lyömättömään ergonomiaan.

Kolme hanan korkeutta
Matala, medium tai korkea hanamalli. Minkä tahansa keittiöhanan valitsetkin GROHE ComfortHeight takaa, että suurienkin pannujen puhdistaminen käy vaivattomasti.

Ulosvedettävä huuhteluhana
Voit helposti huuhdella vihanneksia ja hedelmiä tai rasvaisia pannuja. Vedettävä hana on "must" väline jokaiselle kotikokille. Keittiöhanoistamme löydät useita eri vaihtoehtoja.

Sujuvaa käyttöä, myös ahtaissa tiloissa
Useimmissa hanoissamme vipu on sijoitettu hanasivuun. Taataksemme mukavan käytön hanaa voidaan kääntää 70° astetta eteen ja 30° taakse.

Elinikäistä kestävyyttä

GROHE SilkMove

GROHE keittiöhanat ovat suunniteltu kestämään eliniän. Tuotekehittelyn aikana kaikki uudet materiaalit ja komponentit testataan varmistaaksemme niiden täyttävän korkeat laatustandardimme. Keittiöhanamme altistetaan mittaville testeille, jotka simuloivat vuosia kestävää päivittäistä käyttöä. Tämä takaa GROHE hanojen suorituskyvyn vuosiksi eteenpäin. Lue lisää GROHEn sisäisestä tuotetestaamisesta.

Yksiotteiset keittiöhanamme ovat varustettu GROHE SilkMove® teknologialla. Laaja liikkumiskulma ja korkealuokkaiset keraamiset levyt takaavat vaivattoman veden lämpötilan ja virtauksen hallinnan – jopa märillä tai rasvaisilla käsillä. Jos tuotteen valmistus lopetetaan, lisäosatakuumme varmistaa lisäosien saatavuuden 10 vuodeksi eteenpäin (15 vuoden saatavuus piilotetuille osille).