Kilpailusäännöt

Kilpailu kestää 7. heinäkuuta 2022-15. heinäkuuta 2022

Osallistut kilpailuun kommentoimalla postaukseen. Tägäämällä kaverisi saat uuden arpalipun.

Voittajiin ollaan yhteydessä heti kilpailun päätyttyä 15.7.2022. Voittajat, jotka eivät vastaa määräaikaan mennessä, eivät voi enää lunastaa palkintoa. Tämän jälkeen valitaan uudet voittajat.

Palkinnot

Lippu Naantalin asuntomessuille. Arvo 30e.

Osallistumisen ehdot ja edellytykset

Kilpailuun voivat osallistua vain Suomessa asuvat henkilöt. Kilpailuun osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä. GROHEn työntekijät ja yhteistyökumppanit sekä heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

Vastuuvapaus

Kilpailun järjestää GROHE, eikä sillä ole yhteyttä Facebookiin, Instagramiin tai Leadfamlyyn. Facebook, Instagram tai Leadfamly eivät millään tavoin sponsoroi tai järjestä kilpailua. GROHE pitää kilpailijoiden henkilötiedot luottamuksellisina ja poistaa ne kilpailun päätyttyä. Kaikkia tietoja käytetään ainoastaan kilpailun hallinnointiin.

GROHE on vastuussa kilpailun sisällöstä. Facebook, Instagram tai Leadfamly eivät voi vaatia mitään korvauksia kilpailun yhteydessä.

GROHE voi tarvittaessa ilman ennakkoilmoitusta muuttaa kilpailusääntöjä tai peruuttaa kilpailun. Osallistujat, joiden epäillään huijaavan, hylätään, eivätkä he voi lunastaa palkintoa.

GROHE A/S
Eteläesplanadi 22 B
00100 Helsinki
puh. 09 4245 1390