Harmaalla, mustalla ja valkoisella sisustettu kylpyhuone, jonka etualalla on GROHE Sensia pesevä wc-istuin.

GROHE PESEVÄ WC-ISTUIN
ÄLYKKÄÄT OMINAISUUDET

Erinomaista hygieniaa ja mukavuutta innovatiivisen pesevän WC-istuimen ansiosta. GROHE Sensia WC on älykäs yhdistelmä perinteisiä wc-toimintoja ja bideen ylellisyyttä. Bide-ominaisuus on hellävarainen vaihtoehto iholle ja se edistää kehittynyttä hygieniaa. GROHE pesevä WC-istuin on saatavana eri malleissa, ja sen modernit ominaisuudet tekevät päivittäisistä rutiineistasi mukavampia ja miellyttävämpiä. Käyttämällä pesevää WC-istuinta parannat kylpyhuoneesi käyttökokemusta tarjoamalla hygieniaa ja mukavuutta.

Lähikuva GROHE Sensia pesevästä WC-istuimesta, jossa näkyy suihkuvarsi toiminnassa.

EDISTYNYTTÄ HYGIENIAA

Pesevä WC-istuin käyttää vettä takapuolen ja intiimialueiden puhdistamiseen, mikä lisää hygieniaa ja tarjoaa virkistävän tunteen. Veden käyttö puhdistuksessa on tehokas tapa poistaa epäpuhtauksia ja lisätä raikkauden tunnetta

Grohe Sensia -kaukosäädin

ERINOMAISTA MUKAVUUTTA

Helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla voit hallita ominaisuuksia, kuten suihkun voimakkuutta ja veden lämpötilaa. lisäksi yövalo opastaa sinua yöllä.

Neljä kättä tekee ympyrän maan läpi kasvavan taimen ympärille.

YMPÄRISTÖ- YSTÄVÄLLINEN

Pesevän WC-istuimen käyttö vähentää WC-paperin tarvetta ja edistää näin kestävää kehitystä.

Lähikuva GROHE Sensia pesevästä WC-istuimesta huuhtelun aikana.

ERINOMAISTA PUHTAUTTA

Reunaton kulho, joka estää bakteerien kerääntymisen, antibakteerinen lasitus, itsepuhdistuvat suihkuvarret ja tehokas huuhtelu varmistavat WC:n pitkäaikaisen hygienian.

TUTUSTU PESEVIIN GROHE SENSIA WC-ISTUIMIIN

SENSIA
SELKEÄT MUOTOILULINJAT

Tähän tyylikkääseen ja toimivaan muotoiluun on pakattu paljon älykkäitä ominaisuuksia! Tässä seinään kiinnitettävässä mallissa yhdistyvät perinteisen WC:n toiminnot ja bideen mukavuus. Paranna päivittäisiä rutiinejasi veden voimalla. Edistynyttä hygieniaa GROHE Sensia -vessojen avulla edulliseen hintaan.

SENSIA PRO
EDISTYNYTTÄ MUKAVUUTTA

GROHE Sensia Pro pesevä wc-istuin tarjoaa edistynyttä hygieniaa innovatiivisilla pesutoiminnoilla. Sen älykkäät ominaisuudet takaavat erinomaisen kylpyhuonekokemuksen. Nauti hellävaraisesta ihonhoidosta ja hyödyllisistä ominaisuuksia edulliseen hintaan.

LATAA ESITE

SENSIA ARENA
TÄYDELLISTÄ HYGIENIAA

GROHE Sensia Arena pesevä WC-istuin tarjoaa edistyksellistä hygieniaa ja laajan valikoiman erinomaisia lisävarusteita. Puhdistustoiminnot, kuten säädettävät suihkukuviot, lämpötilansäätö ja hajunpoisto, yhdistyvät mukavuusominaisuuksiin tarjoten rentouttavan kylpyhuonekokemuksen. Sen tyylikäs, moderni muotoilu sopii saumattomasti nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin.

LATAA ESITE

GROHE Sensia pesevä WC-istuin beigessä kylpyhuoneessa ja mattamusta hana, Suihkujärjestelmä ja tarvikkeet
GROHE Sensia pesevä WC-istuin beigessä kylpyhuoneessa, jossa on kultainen huuhtelupainike.
Palkittu GROHE Sensia Arena pesevä WC-istuin harmaassa kylpyhuoneessa, jossa on kromihana, suihkujärjestelmä ja lisävarusteet.
GROHE Sensia Arena pesevä WC-istuin on kiinnitetty tummanharmaaseen seinään kiiltävän mustan lattian yläpuolelle, ja katosta roikkuu kaksi valaisinta.
GROHE Sensia pesevä WC-istuin vaaleassa kylpyhuoneessa, jossa on kromattu huuhtelupainike.
GROHE Sensia Arena pesevä WC-istuin on sijoitettu puulattian yläpuolelle, ja seinään on kiinnitetty monia GROHE-tarvikkeita.
GROHE Sensia PRO pesevä WC-istuin beige-harmaalla sisustetussa kylpyhuoneessa, jossa on puiset kaapit.
GROHE Sensia PRO pesevä WC-istuin sivulta harmaassa kylpyhuoneessa, jonka vieressä on kasvi.
Grohe Sensia pesevä WC-istuin beige-vihreässä kylpyhuoneessa.

TOIMINNALLISUUS

Tutustu etuihin, jotka rikastuttavat GROHE Sensia pesevää WC-istuinta. Mukautettavien asetusten avulla voit säätää veden lämpötilaa, painetta ja suihkupäiden asentoa juuri sinulle sopiviksi.

KAIKKI OMINAISUUDET & VERTAILU

HYGIENIA

Lähikuva GROHE Sensia pesevästä WC-istuimesta, jossa näkyy suihkuvarsi toiminnassa.

KAKSOISSUIHKUVARRET

Pesevässä GROHE Sensia WC-istuimessa on kaksi erillistä suihkuvartta, jotka lisäävät hygieniaa. Naisten suihkuvarsi luo hellävaraisen ja laajan suihkun, joka on suunniteltu erityisesti intiimialueen puhdistukseen. Takasuihku on suunniteltu puhdistamaan takapuoli tehokkaasti, tarjoten hygieenisen ja raikkaan tunteen.

Lähikuva pesevän wc-istuimen suihkusuuttimista

ANTIBAKTEERISET JA ITSEPUHDISTUVAT SUIHKUVARRET

GROHE Sensia -pesevät wc-istuimet käyttävät edistynyttä hygieniateknologiaa. Ominaisuuksiin kuuluvat antibakteeriset ja itsepuhdistuvat suihkuvarret tehokkaampaan puhdistukseen.

Lähikuva pesevän wc-istuimen sivusta, jossa näkyy peitetyt suihkuvarret.

SISÄÄNVETÄYTYVÄT SUIHKUVARRET

GROHE Sensia -pesevien wc-istuinten suihkuvarret on varustettu antibakteerisella suutinsuojalla Tämä suoja pitää suihkupään ja varren bakteerittomina.

ERINOMAINEN SUORITUSKYKY

Lähikuva pesevän WC-istuimen huuhtelusta, jossa nuolet osoittavat veden suunnan.

TRIPLEVORTEX HUUHTELU

Triple Vortex -järjestelmä huuhtelee kolmesta suuttimesta, mikä varmistaa, että vesi peittää koko kulhon ja puhdistaa sen tehokkaasti. Huuhtelu on tehokas, mutta hiljainen, jotta se aiheuttaisi mahdollisimman vähän häiriötä.

Lähikuva pesevästä WC-istuimesta, jossa näkyy AquaCeramic-pinnoite.

AQUACERAMIC & HYPERCLEAN

GROHE AquaCeramic -teknologia estää tehokkaasti kalkin ja lian tarttumisen keraamisiin pintoihin. HyperClean-pinnoitteella on antibakteerinen vaikutus.

Kuva, jossa positiiviset ja negatiiviset ionit tuhoavat bakteereja.

PLASMACLUSTER*

PlasmaCluster-teknologiamme estää bakteerien kertymisen keraamisille pinnoille. Tämä innovatiivinen menetelmä käyttää positiivisia ja negatiivisia ioneja puhtauden parantamiseen ja hygieniastandardien edistämiseen Sensia Arena -wc-istuimessasi. .

*PlasmaCluster-teknologia ja PlasmaCluster-logot ovat Sharp Corporationin rekisteröimiä tavaramerkkejä.

MUKAVUUS

WC-istuimen kansi avautuu ja sulkeutuu.

ISTUIN SEKÄ KANSI AVAUTUU JA SULKEUTUU AUTOMAATTISESTI*

Integroidun liiketunnistimen ansiosta GROHE Sensia -wc-istuinten kansi avautuu ja sulkeutuu automaattisesti. Pesevässä wc-istuimessa on paljon lisäominaisuuksia, jotka lisäävät mukavuutta.

*Saatavilla Sensia Arena:ssa ja Sensia Pro:ssa

Lähikuva pesevästä wc-istuimesta, jossa näkyy, kuinka ilmaa puhaltaa käyttäjän kuivaamiseksi.

ILMAKUIVAIN*

Ilmakuivaustoiminto takaa, että olosi on puhdas ja kuiva WC:n käytön jälkeen. Säädettävän lämpötilan ansiosta voit valita itsellesi sopivan lämpöasteen, mikä tekee kuivauskokemuksesta miellyttävämmän.

*Saatavilla Sensia Arena:ssa ja Sensia Pro:ssa

GROHE Sensia -pesevä wc-istuin pimeässä pehmeän yövalon korostamiseksi.

YÖVALO*

Yövalo lisää mukavuutta ja turvallisuutta helpottamalla suunnistamista pimeässä, erityisesti yöllä kylpyhuoneeseen mennessä.

*Saatavilla Sensia Arena:ssa ja Sensia Pro:ssa

Mistä ostaa

TUTUSTU

Ota yhteyttä GROHE-jälleenmyyjään jo tänään saadaksesi henkilökohtaista tukea.

Mistä ostaa

VIIMEISTELE VALINTASI

RAPID SLX-ASENNUSJÄRJESTELMÄ

GROHE Rapid SLX on joustava ja helppoasenteinen järjestelmä, joka sopii useisiin wc-malleihin ja jossa on integroitu pistorasia peseville wc-istuimille. Se on yhteensopiva kaikkien kolmen GROHE Sensia -pesevien wc-istuiminen kanssa.

SENSIA KOKONAISUUS

GROHE Sensia -kokonaisuus sisältää GROHE Sensia pesevän wc-istuimen ja Rapid SLX -asennusjärjestelmän. Voit siis hankkia ne yhdessä paketissa, mikä helpottaa valintaa.

YHTEENSOPIVAT HUUHTELUPAINIKKEET

GROHE tarjoaa monipuolisen valikoiman huuhtelupainikkeita eri väreissä ja malleissa, joten löydät helposti juuri sinun tyyliisi sopivan painikkeen, joka sopii myös Sensia wc-istuimeesi ja kylpyhuoneesi tyyliin.

AUTOMAATTIHUUHTELU

GROHE:n automaattinen huuhtelusarja on yhteensopiva Rapid SLX -asennuskehyksen kanssa ja se voidaan yhdistää mihin tahansa pesevään Sensia wc-istuimeen. 

GROHE Sensia
Pesevä WC-istuin
36507SH0
Rapid SLX
4-in-1 -setti WC:hen, korkeus 1,13 m
36509SH0
GROHE Sensia Pro
Pesevä WC-istuin
36508SH0
Sensia® Arena
Pesevä WC-istuin
39354SH1
Rapid SLX
Asennuskehys, 1.13 m asennuskorkeus integroidulla pistokkeella ja suihku-WC liitännällä
39596000
Asennussetti automaatti- ja esihuuhtelulle
46944001
GROHE asentajat

ASENTAJAT LÄHELLÄ

Etsi sertifioidut GROHE asentajat alueeltasi, jotta innovatiiviset wc-istuimemme asennetaan ammattimaisesti ja saumattomasti. Voit odottaa huoletonta ja tehokasta asennusta, joka takaa kylpyhuoneeseesi parhaan mahdollisen toiminnallisuuden

ETSI ASENTAJA

Manuaalinen bidee-istuin on kiinnitetty beigen värisessä kylpyhuoneessa olevaan wc:hen.

GROHE MANUAALINEN BIDEE-ISTUIN

GROHEn manuaalinen bidee-istuin on erinomainen lisä kylpyhuoneeseesi, ja sen asennus onnistuu ilman suuria remontteja Se integroituu saumattomasti nykyiseen wc-istuimeesi, toimii ilman sähköä ja on suunniteltu sopimaan useisiin wc-istuinmalleihin Manuaalinen bidee-istuin mahdollistaa nykyaikaisten hygieniaominaisuuksien helpon integroinnin kylpyhuoneeseesi.

TUTUSTU TARKEMMIN

PALVELUT

Meillä on useita palveluja, jotka tukevat tarpeitasi.

REKISTERÖI TUOTTEESI

Saat yhden vuoden lisää takuuta, kun rekisteröit tuotteesi nyt.