MEIDÄN KESKEISET TEKNOLOGIAT

Innovatiivista teknologiaa

Et ehkä huomaa sitä ensisilmäyksellä, mutta posliinimme on varustettu laadukkaailla sekä innovatiivisillä teknologioilla.

Pyrimme teknologioden avulla tekemään kylpyhuoneessa vietetystä ajasta mahdollisimman mukavaa, sekä helpottamaan arkeasi tekemällä esimerkiksi siivouksesta nopeampaa ja mutkattomampaa.

MEIDÄN KIINNOSTAVAT TEKNOLOGIAT

TRIPLE VORTEX HUUHTELU

GROHE:n innovatiivinen Triple Vortex huuhtelu luo tehokkaan mutta hiljaisen vesipyörteen, joka puhdistaa kulhon kokoonaan. Yksi- tai kaksoishuuhtelun sijasta, Triple Vortex järjestelmä huuhtelee kolmella vesivirtauksella, vettä säästävällä viiden tai kolmen litran kulutuksella.

HUUHTELUKAULUKSETON TEKNOLOGIA

GROHE huuuhtelukauluksettoman teknologian avulla, WC-istuimesi pinta on helppo pitää puhtaana, jopa paikoissa johon et näe. Se tekee bakteerien piileskelystä nurkissa ja raoissa mennesyyden huolen. GROHE huuhtelukaulukseton teknologia ei jätä bakteereille piilopaikkaa.

PUREGUARD

GROHE PureGuard teknologian ansiosta Euro Ceramic ja Cube Ceramic kulhot tulevat kestävällä ja kiiltävällä viimeistelyllä. Pinnoitteen pitkäkestoiset ionit antibakteerisella vaikutuksella estää bakteerien kasvun ja pitää posliinisi puhtaana. Sileä pinta estää myös kalkin tuottaman lian kerääntymisen ja on vaivaton puhdistaa.

QUICK RELEASE & SOFT CLOSE

Kaikki istuimet ja kannet ovat varusteltu Quick Release toiminnolla. Istuinkansi on helppo irroittaa puhdistusta varten erikoissaranan avulla.

Soft Close toiminto mahdollistaa hellävaraisen ja hiljaisen istuinkannen sulkemisen. Toiminto estää turhat melut eivätkä lasten sormet voi jäädä väliin kannen alle.

TEKNOLOGIAT JA TUOTELINJAT

GROHE Kokoelmat

Riippumatta elämäntavoistasi tai maustasi, löydät neljän GROHE posliinikokoelman joukosta täydellisen yhdistelmän tuotteita ja toimintoja juuri sinulle. Jokainen kokoelma omaa erottuvia ominaisuuksia ja ne tekevät yhtenäisen kylpyhuoneen luomisesta helppoa ja hauskaa.

Cube Ceramic

Tyylipuhdas valinta

Tutustu valikoimaan

ESSENCE Ceramic

Kauneutta sen puhtaimmassa muodossa

Tutustu valikoimaan

Euro Ceramic

Juuri minulle sopiva

Tutustu valikoimaan

Bau Ceramic

Monipuolisuutta moderniin elämään

Tutustu valikoimaan