<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

EUPHORIA SMARTCONTROL

MINUN TAPANI KÄYDÄ SUIHKUSSA

Voimakas ja täydellinen suihkujärjestelmäsi

Nauti GROHE Euphoria SmartControl -suihkujärjestelmän avulla euforisesta suihkukokemuksesta. Sen käyttäjäystävällinen sekä mukava toimivuus, sen sulavalinjainen ja nykyaikainen muotoilu - Euphoria SmartControl -suihkussa on kaikki mitä voit suihkulta toivoa.

GROHE SMARTCONTROL

TUTKI SMARTCONTROL -MAAILMAA

GROHE EUPHORIA SMARTCONTROL 310 SUIHKUJÄRJESTELMÄ

Innovatiiviset ominaisuudet

Minkälaisen suihkun haluat tänään? Euphoria SmartControl 310 -suihkujärjestelmän avulla voit valita kahdesta suihkutustavasta tai yhdistää ne molemmat, riippuen mielialastasi. GROHE PureRain luo rentouttavan ja virkistävän suihkun joka on pehmeä kuin kesäsade, kun taas GROHE ActiveRain -suihku tarjoaa voimakkaan, piristävän suihkun, joka huuhtelee shampoon helposti pois.
Euphoria SmartControl 310 takaa myös suihkun mukavuuden ja turvallisuuden. GROHE TurboStat -teknologia varmistaa, että vesi on juuri oikean lämpöistä, ja lämpötila pysyy tasaisena suihkun aikana

Euphoria SmartControl 310 on suunniteltu helppokäyttöiseksi jokaisella osa-alueella. Käsisuihkun korkeuden säätäminen sujuu sulavasti ja QuickFix -suihkutanko on helposti asennettavissa käyttämällä olemassa olevia reikiä.

Intuitiivinen ohjaus

Euphoria SmartControl 310 -suihkujärjestelmän käyttömukavauuden varmistaa intuitiivinen "push, turn, shower" -toiminto. Sen lisäksi, että Euphoria SmartControl 310 antaa sinulle tarkan hallinnan veden virtauksesta, se tekee suihkutustavan sekä katto- ja käsisuihkun valinnasta helppoa, antaen myös mahdollisuuden yhdistellä suihkutustapoja.

Huippuluokan muotoilu

Euphoria SmartControl 310 suihkujärjestelmän muotoilu on ihannoitava. Se tarjoaa ihanteellisia mahdollisuuksia mihin tahansa nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Runsaskokoinen 310 mm:n suihkulautanen on saatavana sekä pyöreänä, että nelikulmaisena. Voit myös itse valita Euphoria SmartControl 310 -suihkulautasen materiaalin. Valitse häikäisevä ja kestävä StarLight -kromiviimeistely tai tyylikäs MoonWhite -akryylilasi.

GROHE EUPHORIA SMARTCONTROL 260 SUIHKUJÄRJESTELMÄ

Erottuva muotoilu ja erottuvat ominaisuudet

Nykyaikainen ilme ja puhtaat linjat ovat olennaisia osia Euphoria SmartControl 260 suihkujärjestelmässä, mutta muotoilu kattaa paljon enemmän. Runsaskokoinen kattosuihku on asennettu tankoon, jossa on kätevä kääntyvyystoiminto, antaen sinun kääntää sitä jopa 180 astetta löytääksesi täydellisen kulman.

SmartControl -yksiköllä on kompakti runko tasaisella yläosalla, joka on ihanteellinen shampoon tai saippuan säilytykseen. Pieniin kylpyhuoneisiin voit myös valita Euphoria 260 -suihkun, jossa on ylimääräinen juoksuputki ammeelle.

Räätälöi suihkusi

Innovatiivinen nappi keskellä Euphoria SmartControl 260 suihkulautasta antaa enemmän vaihtoehtoja suihkulle. Käännä nappia liikkuaksesi kolmen suihkukuvion välillä. Ensimmäinen on voimakas Jet -suihku, toinen on energisoiva SmartRain -suihku ja kolmas on kokonaisvaltainen Rain-suihku, joka luo pehmeän kesäsateen rentouttavan tunteen. Jatka kääntämistä ja koe kaikki kolme suihkutustapaa. Suihkusi räätälöinti ei voisi olla helpompaa, kun mitä se on Euphoria SmartControl 260 suihkujärjestelmän kanssa.

Kokonaisvaltaisesta Rain -suihkutustavasta SmartRain -suihkutukseen, ja sitten Jet -suihkutukseen. Niin usein kuin haluat…

RAIN

Leveä ja ylellinen - pehmeä ja herkkä suihku rauhoittaa ihoa. Lämmintä kesäsadetta jäljittelevä suihku tarjoaa täydellisen ja tasaisen peittävyyden.

SmartRain

Toimii samalla tavalla kun alkuperäinen Rain, mutta pienemmällä virtauksella. Älykäs suihku, joka käyttää vähemmän vettä täydellisen suihkunautinnon tarjoamiseen.

Jet

Kohdistettu pyöreä suihke, joka on ihanteellinen ihon stimuloimiseen tai shampoon pesemiseen hiuksistasi.

Tuotevalikoima

Löydä lähin jälleenmyyjäsi