GROHE Digital®

Aistillista digitaalista teknologiaa sormiesi ulottuvissa.

Uskomme että teknologia tuo mukavuutta arkeen. GROHE Digital:in avulla voit käynnistää täydellisen suihkun tai kylvyn yhden napin painalluksella.

GROHE Digital teknologia tuo helppoutta kylpyhuoneeseen. Aistillisten käyttäjäkuvakkeiden ansiosta käyttäjä voi helposti esiohjelmoida itselleen sopivan lämpötilan, virtauksenvoimakkuuden ja keston. Luo henkilökohtainen suihkukokemuksesi napin painalluksella.

Helppoutta, käyttömukavuutta ja diskreettisyyttä. GROHE Digital omaksuu uusinta langatonta teknologiaa ja mahdollistaa digitaalisia suihkuhetkiä entistä useammalle.

Digitaalinen kiekko aloittaa ja lopettaa veden virtauksen ja säätää veden lämpötilan. Valitsimen avulla, joka kiertää kiekon, voi säätää virtauksen voimakkuutta. Led näyttö ilmoittaa veden lämpötilan, joten olet aina ajan tasalla. Napin painalluksella voit vaihtaa kattosuihkusta käsisuihkuun tai toisin päin. Monipuolisia suihkuvaihtoehtoja entistä helpommin.

Kaukoohjaus mahdollistaa lisääntynyttä käyttömukavuutta, kun voit käynnistää suihkusi suihkualueen ulkopuolella. Näin veden lämpötila ehtii tasautua juuri sinulle sopivaksi astuessasi suihkuun. Voit jopa ohjelmoida järjestelmän niin, että se käynnistää kattosuihkun, käsisuihkun tai vartalosuihkun.

f-digital-puck-digital-controller-for-bath-and-shower

Paina on/off nappulaa käynnistääksesi suihkun.

F-digital Puck Digital controller and digital diverter for bath

Käännä kiekon ympärillä olevaa valitsinta säätääksesi veden virtausta.

Veris F-Digital controller for bath or shower

Paina miinus (-) nappulaa laskeaksesi lämpötilaa.

Veris F-Digital controller for bath or shower

Paina plus (+) nappulaa nostaaksesi lämpötilaa.

Suositeltavat tuotevalikoimat

Rainshower F-digital

Veris F-digital