ETSI JÄLLEENMMYYJÄ
Showrooms
  • Jälleenmyyjät
  • Rautakaupat
  • Testauspaikat
  • Asentaja

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE StarLight

Korkealaatuiset pinnoitteet jotka vaihtelevat mattasta kirkkaan kiiltäväksi

GROHE hanat on taattu säilyttämään kauniin pinnoitteensa vuosikymmenien ajat. Menestyksemme resepti on GROHE StarLight teknologia joka takaa laatua vuosien ajan.

Jatkuva kehitys 75 vuoden aikana on mahdollistanut pinnoitusprosessin joka on jalostettu tuottamaan kestäviä ja tahrattomia pintoja, josta syystä GROHE tuotteiden pinnoitus on tunnettu yhtenä maailman parhaana. Tämän on mahdollistanut tiukka laadunvalvonta ja jatkuva investointi tuotekehitykseen.

Klassisen kromi pinnoitteen lisäksi GROHE käyttää huipputeknologiaa luodakseen poikkeuksellisen laadukkaita pinnoitteita. Physical Vapour Deposition (PVD) prosessi mahdollistaa kolme kertaa kestävämmän pinnoitteen, esimerkiksi kullan tai ruostumattoman teräksen värisenä. Tämän lisäksi, pinnoite on myös kymmenen kertaa naarmunkestävämpi, joka takaa vuosikausien käyttökokemuksia

GROHE StarLight teknologia mahdollistaa kestäviä pinnotteita kaikissa eri väreissä. Pitkäkestoinen pinnoite vastustaa likaa ja naarmuja, joka mahdollistaa helppoa ylläpitoa ja kauniin hohdon vuosikausien ajan.

GROHE StarLight® surface

GROHE StarLight pinnoitteen koostumus

GROHE-surface-hardness

Kova ja naarmunkestävä pinta

3x kovempi ja 10x naarmunkestävämpi pinta