GROHE FeatherControl

Höyhenen kevyttä hanankäsittelyä

Pehmeä Joystick käsittely joka mahdollistaa mutkattomia ja pitkiä käyttökokemuksia: Uusi GROHE FeatherControl säätöosa tuo joystick käsittelyn uudelle tasolle. Uusinta teknologiaa ja tyylikäs ulkoasu luo täydellisen ratkaisun jokaiseen kylpyhuoneeseen. JoyStick kahvassa on keraaminen säätöosa joka mahdollistaa laajemman käyttöalueen ja tarkempaa käsittelyä. Säätöosa mahdollistaa yhta pehmeää ja tarkkaa hanan käsittelyä kuin SilkMove teknologia. FeatherControl on jälleen kerran näytös GROHE tuotteiden korkealuokkaisesta teknologiasta ja ainutlaatuisuudesta.

Hanan joystick kahva on kiinnitetty levyihin patentoidulla kiinnitysjärjestelmällä. GROHE käyttää kiinteää metallia joka takaa kestävyyttä. Kun levyt liikkuvat toistensa yli, ne joko estävät tai sallivat veden virtauksen. Tästä syystä kyseisten osien laatu ja toimivuus vaikuttavat hanan toimintakykyyn.

GROHE on yksi maailman johtavista hana-valmistajista. Säätöosamme on valmistettu huipputeknisessä prosessissa ja sisältävät levyt jotka on valmistettu korkealaatuisesta keraamisesta seoksesta. Levyjen kiillotettu peilikirkas pinta päällystetään voiteluaineella joka takaa kitkatonta käyttöä. Koska hanamme on suunniteltu kestämään vuosia, lisäämme pieniä määriä voiteluainetta myös säätöosan sisälle. Tämä mahdollistaa huoltovapaata käyttöä vuosikausien ajan.

Hanoissamme on uusinta teknologiaa, joka mahdollistaa laajan käyttökulman. Tämän ansiosta löydät helposti juuri tarpeesi sopivan lämpötilan ja virtausvoimakkuuden. Kuten kaikki GROHE teknologiat, GROHE FeatherControl on suunniteltu luomaan unohtumattomia kokemuksia yhdistämällä uusimman teknologian ja korkealuokkaisen muotoilun.

GROHE FeatherControl käyttökulma.

Pinnoite ja voiteluaine GROHE FeatherControlsäätöosien levyissä, varmistaa korekalaatuisia ja pitkäkestoisia käyttökokemuksia.

GROHE FeatherControl varmistaa samaa pehmeää hanan käsittelyä kuin ensimmäisenä päivänä vuosien ajan.

Suosittelemamme tuotemallistot

Eurodisc Joy

Eurodisc Joy