Kanteen asennetut hanat

GROHEn yksivipuiset sekoittimet ja kaksivipuiset hanat yhdistävät uusimman muotoilun parhaimpaan teknologiaan. Kylpyhuonehanakokoelmamme tarjoavat muotoilua jokaiseen makuun ja budjettiin.

Allure Basin mixer

Yksivipuiset hanat

Palkittu muotoilu ja uusin teknologia. Laajan valikoimamme eri muotoja, tyylejä ja pintakäsittelyjä ansiosta voit olla varma, että löydät yksivipuisen hanan joka sopii lavuaariisi sekä pävittäisiin puhdistautumisrituaaleihisi. GROE yksivipuisen hanan ansiosta säädät lämpötilaa ja virtausta yhdellä kädellä. Kaikki yksivipuiset hanamme sisältävät GROHE SilkMove® -teknologiaa, joka tarjoaa poikkeuksellisen pehmeää käyttöä sekä laajan käyttökulman säätääksesi juuri oikean veden lämpötilan.

Vesitehokkuutta: Useat hanoistamme sisältävät GROHE EcoJoy® -teknologiaa, joka vähentää maksimaalisen virtausmäärän 5,8 litraan minuutissa.

Atrio Jota & Ypsilon Basin mixer

Kaksivipuiset sekoit

Jos haluat kontrolloida kuumaa ja kylmää vettä erikseen, valitse jokin kaksivipuisista hanoistamme.

Kolmireikäinen sekoittaja: korkealuokkaisiin arkkitehtuuri- ja sisustusprojekteihin kolmireikäinen sekoittaja on oikea valinta. Sisältäen kaksi vipua ja keskihanan, kolmireikäiset sekoittajat löytyvät monesta kylpyhuonehanojen valikoimista.

Yksireikäinen sekoittaja kahdella vivulla: hana on asennettu yhteen reikään ja kuuma- ja kylmävesivivut molemmille puolelle hanan runkoa.

Essence Basin mixer

Korkea lavuaarihanat

Tyylikkästä ja modernia – hanamme korkealla varrella muuttavat lavuaarin kylpyhuoneen keskiöksi. Korkea varsi ei ole vain viehättävä ominaisuus, vaan sen parantaa mukavuutta hanan alla.

Hanat, joissa pyörynokka: tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, jos haluat täyttää lavuaarin peseäksesi naamasi tai hiuksesi, koska nokan voi siirtää pois lavuaarin päältä.

Astialavuaarit:Astialavuaarit, joissa lavuaari on asetettu pöydän päälle ovat nyt suosittu valinta sekä perinteisissä että moderneissa kylpyhuoneissa. Monet kylpyhuonevalikoimamme sisältävät juuri astialavuaareille tarkoitettuja hanoja, joihin ylettää helposti korkean varren avulla.

Suositellut tuotevalikoimat

Allure Brilliant

Essence

Grandera

Lineare

Atrio