ETSI JÄLLEENMMYYJÄ
Showrooms
  • Jälleenmyyjät
  • Rautakaupat
  • Testauspaikat
  • Asentaja

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Kolme GROHE design-tyyliä

Me GROHE:lla kunnioitamme, että maku sisutukse suhteen on subjektiivinen käsite. Osa pitää uudesta modernista muotoilusta ja toiset taas perinteikkäästä tyylistä.

Tästä syystä valikoimamme on laaja, ja jokainen käyttäjä löytää omaan makuunsa ja tarpeisiinsa sopivat tuotteet.
Joillekin asiakkaille laaja valikoima voi aiheuttaa valinnan vaikeuksia. Tehdäksemme tämän helpommaksi olemme jakaneet GROHE-hanamallistomme kolmeen selkeään eri tyyli luokkaan Cosmopolitan, Contemporary and Authentic.
Jokainen niistä sopii erilaiseen sisustustyylin ja auttaa asiakkaita valitsemaan hanamalliston, joka vastaa parhaiten heidän mieltymystään.

Allure Brilliant Three-hole basin mixer | Antonietty Architects AG, Switzerland

Cosmopolitan

Selkeää ja rehellistä - Cosmopolitan-hanoissa design ja funktionaalisuus kohtaavat. Mallisto on saanut vaikutteita modernista arkkitehtuurista ja minimalismista ja siinä sekoittuvat geometriset muodot sekä edistyksellinen insinööritaito.

Kylpyhuoneen käyttö on ajan myötä kehittynyt ja muuttunut. Ennen se palveli käyttäjää pelkästään sen funktion mukaan. Nykyään on myös yhä entistä tärkeämpää, että kylpyhuone on rentouttava ympäristö. Cosmopolitan-malliston uniikki muotoilu takaa, että jokainen löytää kylpyhuoneeseen löytyy sen tyyliin sopiva hana.

Lattiaseisova ammehana antaa sinulle vapauden sijoittaa amme, minne haluat luoden upean sisustuksellisen keskipisteen. Seinäasennettavat pesuallashanat sulautuvat saumattomasti ympäröivään arkkitehtuuriin.

Allure Brilliant Three-hole basin mixer
Europlus Basin mixer

Contemporary

Nykyaikaiset kokoelmamme yhdistävät ajatonta muotoilua ja käytännöllisiä ominaisuuksia, ja luovat näin ollen viihtyisän kylpyhuoneen koko perheelle. Tukeva ja turvallinen. Pesuallashanoissamme on pehmeät muodot ja korkea laatu, ja takaavat helppokäyttöisyyttä

Tuloksena on viihtyisä, tyylikäs ja korkealaatuinen kylpyhuone.

Europlus yksiote pesuallashana

Authentic

Autenttiset kokoelmamme sisältävät vivahteita klassisesta arkkitehtuurista ja perinteisestä sisustuksesta, ja yhdistävät ne nykypäivän teknologiaan

Kylpyhuonekalusteemme yhdistävät koristeellisia yksityiskohtia ja kehittynyttä tekniikkaa, ja luovat näin ollen tyylikkäitä ja innovatiivisia oleskelutiloja.

">