Lisävarusteet ja säilytysratkaisut

Lisävarusteet ja säilytysratkaisut tekevät kylpyhuoneesta toimivan ja miellyttävän ja viimeistelevät samalla tilan tyylin.

Essentials Cube Glass/soap dish holder

Kylpyhuonetarvikkeet
Pyyhetelineet, saippua-annostelijat ja pyyhekoukut antavat viimeisen silauksen kylpyhuoneen sisustukselle. Varmista yhtenäinen ilme valitsemalla hanavalmistaja, jonka valikoimiin kuuluu myös laaja tarvikevalikoima. Näin varmistat, että hanoissa ja muissa kylpyhuonetarvikkeissa on samanlainen pintakäsittely.

Tärkeintä kylpyhuoneen tarvikkeiden ja varusteiden sijoittelussa on löytää tasapaino sisustuksen ja toimivuuden välillä. Mieti rauhassa varusteiden sijaintia, sillä niiden kiinnittämistä varten on porattava reikä kylpyhuoneen laattoihin.

Pyyhetelineet kannattaa asentaa kosketusetäisyydelle kylpyammeesta tai suihkusta ja pyyhekoukut suihkun oven ulkopuolelle. Seinään asennettavat saippua-annostelijat ja hammasmukitelineet pitävät altaan puhtaana ja siistinä.

Peilit
Jokaiseen kylpyhuoneeseen tarvitaan peili. Niitä käytetään päivittäin meikkaamisen, parranajamisen ja hampaiden harjaamisen apuna. Lisäksi ne heijastavat valoa ympäri kylpyhuonetta.

Kylpyhuonetarvikkeet - Essentials Cube
Eurocube 3-hole basin mixer

Upotettu säilytystila
Suihkutilaan upotettu säilytystila varmistaa tilaa pienentämättä, että pesuaineet ovat helposti käden ulottuvilla. Muualla kylpyhuoneessa, kuten seinään asennetun wc-istuimen yläpuolella, upotettu säilytystila luo huoneeseen tyylikkään keskipisteen ja antaa mahdollisuuden lisätä sisustukseen henkilökohtaisen silauksen.

Kylpyhuonekalusteet
Ennen tarjolla oli vain pieniä allaskaappeja, mutta nykyisin kylpyhuonekalusteita on kaikissa mahdollisissa tyyleissä ja kaikkiin mahdollisiin säilytystarpeisiin. Kaappeja on saatavilla pienistä kuutioista suuriin kaappi- ja hylly-yksiköihin, kirkkaista ja kiiltävistä lakkapinnoista vaaleisiin puunsävyihin.

Kylpyhuonetarvikkeet - Saippuastia

Suosittelemamme tuotemallistot

Allure Brilliant

Essentials Accessories

Essentials Cube Accessories