Mikä termostaattipatruuna on?

Termostaattipatruuna on tärkeä osa suihkua. Patruuna on turvallinen, kätevä ja taloudellinen ja varmistaa korkealaatuisia suihkuhetkiä tinkimättä turvallisuudesta.

Mikä suihkutermostaatti on?

Termostaatti pitää suihkun lämpötilan tasaisena koko suihkun ajan. Termostaatti varmistaa ettei suihkun lämpötila kesken suihkua nouse ja polta ihoasi.

Miten termostaatti toimii?

Termostaattipatruuna sekoittaa kuuman ja kylmän veden valittun lämpötilaan ja reagoi välittömästi veden virtaaman paine- ja lämpötilamuutoksiin. Jos jostain syystä kylmän veden ulostulo menee poikki, termostaattipatruuna sulkee automaattisesti suihkun

GROHE CoolTouch

Edut

Termostaattipatruuna tarjoaa kolme etua: turvallisuutta, mukavuutta, ja taloudellisuutta.

Turvallisuutta - Valitsemasi lämpötila pysyy tasaisena koko suihkun ajan, joten ei tarvitse pelätä yllättävää lämpötilanmuutosta. GROHE CoolTouch teknologia varmistaa että pinnan lämpötila ei nouse liikaa.

Mukavuutta - Termostaattimme varmistavat että lämpötila pysyy tasaisena ja luovat korkealaatuisia suihkuhetkiä. Jos haluat sulkea vedenvirtauksen, esimerkiksi saippuointia varten, termostaatin ansiosta veden lämpötila on saippuoinnin jälkeen sama.

Taloudellisuutta - Asentamalla termostaatin voit säästää vettä ja energiaa, tämän tehokkuuden ansiosta. Energialaskurin avulla voit tarkistaa kuinka paljon voisit säästää.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan termostaatti

Suosittelemamme mallistot

Suihkutermostaatit

Suihkujärjestelmät

Suihkutermostaatit