<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE Fresh

Puhtautta napin painalluksella

Innovatiivisten ratkaisujen luominen päivittäisiin ongelmiin on asia, josta GROHE on ylpeä. GROHE Fresh tuo uuden mukavuuden kylpyhuoneeseen. Se antaa sinulle parhaat puolet molemmista maailmoista - puhtaat linjat, jotka saadaan valitsemalla piilotettu säiliö ja jatkuva hygienia ja puhtaus, joka liittyy puhdistustabletteihin.

Toistaiseksi piilotetussa säiliössä ei ollut mahdollista käyttää puhdistustablettia. GROHE Fresh ratkaisee tämä helposti avattavalla huuhtelupainikkeella, jonka takaa pääset liutamaan tabletin vesisäiliöön. Koko prosessi vie vain pari sekuntia saranoidun huuhtelupainikkeen ansiosta.GROHE Fresh on yhteensopiva kaikkien GROHE -piiloasennussäiliöiden kanssa, joissa on pieni huuhtelupainike - olipa kyse sitten uudesta asennusprojektista tai olemassa olevan päivittämisestä. Se myydään valmiina settinä valitsemasi huuhtelupainikkeen kanssa, tai lisävarusteena käytettäväksi jo olemassa olevan säiliön ja painikkeen kanssa. Vanhemmissa vesisäiliöissä yksinkertaisesti irrota kiinnityskehys, lisää liuku säiliöön ja kiinnitä uusi kehys ja kytke sitten pneumaattinen letku takaisin huuhtelupainikkeeseen. Säiliöille, joissa ei ole AV1- huuhteluventtiiliä, on saatavana päivityspakkaus.

Löydä jälleenmyyjä

Puhdistustabletti piiloasennettuun säiliöön?

GROHE Fresh mahdollistaa puhdistustablettien käytön piiloasennetuissa säiliöissä. Seuraamalla neljä helppoa askelta kylpyhuoneestasi tulee entistä raikkaampi.

1.Avaa huuhtelupainike

2. Valitse haluamasi puhdistustabletti

3. Liuta tabletti säiliöön

4. Sulje ja huuhdo

TUOTEVALIKOIMA

Nova Cosmopolitan
Flush plate
38799000
Skate Air
Flush plate
38798000
Skate Cosmopolitan
Flush plate
38805000
Others
Retrofit set
38796000
Rapid SL
5-in-1 set for WC, 1.13 m installation height
38827000