Etsi showroom
Showrooms
  • Showrooms
  • Installer
  • DIY store

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Löydä täydellinen yhdistelmä GROHE BestMatchin avulla

Yksi tarve, monta vaihtoehtoa

Jos olet joskus etsinyt sopivaa pesuallasta, tiedät varmasti, että valikoima on valtava. Löydettyäsi sopivan altaan, on vielä löydettävä sekä teknisiltä ominaisuuksiltaan että muotoilultaan yhteensopiva hana. Tämä voi käydä hankalaksi. Jos allas ja hana eivät sovi kunnolla yhteen, saattaa käyttö olla todella epämukavaa veden roiskiessa. Joten miten voi löytää täydellisesti yhteensopivan yhdistelmän?

Mutkaton ratkaisu: GROHE BestMatch

Täydellisen hana-pesuallas-yhdistelmän löytäminen on nyt helpompaa kuin koskaan GROHE BestMatch verkkosivun ja sovelluksen ansiosta. BestMatch sovellus on saatavilla sekä iOS että Android älylaitteisiin. GROHE BestMatchin avulla voit nopeasti ja helposti löytää täydellisen ratkaisun kylpyhuoneeseesi.

iPad is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.
Android and Google Play are trademarks of Google, Inc.

Selvitä kotona, päätä myymälässä

GROHE BestMatchin avulla voit kotonasi helposti selata lukuisia testattuja ja hyväksyttyjä yhdistelmävaihtoehtoja. Sopisiko omaan kotiisi muotoilultaan pyöreä pesuallas, johon on yhdistetty moderni GROHE Essence design? Tai mahdollisesti neliönmuotoinen allas yhdistettynä Allure hanaamme? Sinulla on vaihtoehtoina kuuden eri huippubrändin pesualtaat sekä GROHEn hanat.

Olemme testanneet ja hyväksyneet yli 3000 yhdistelmää, joten voimme varmistaa että löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Helpottaaksesi valintaprosessia voit säästää, tulostaa, jakaa tai lähettää lempivaihtoehtosi sähköpostitse. Tällä tavoin voit keskustella suosikeistasi myöhemmin perheesi tai myyntihenkilökunnan kanssa

Duravit
Villeroy & Boch
Laufen
Allia Paris
Burgbad
lfö
Catalano
Keramag
Alape
Kolo
Sphinx
Pozzi ginori
">

Voit luottaa GROHE BestMatchiin

hana-pesuallas-yhdistelmä BestMatch

Laatu on yksi GROHEn ykkösprioriteeteistä. GROHElla on oma laboratorionsa, joka on tarkoitettu erityisesti BestMatch tuotteiden yhteensopivuuden testaamiseen. Laboratoriossa GROHEn teknikot tarkastelevat tuotteita ja testaavat niiden teknisiä ominaisuuksia ja yhdistelmiä. Roiskuuko vesi kun peset kätesi? Tarjoaako yhdistelmä sekä korkealaatuisen mukavuuden että toiminnot? Samanaikaisesti GROHEn design-ammattilaiset arvioivat mallien ulkonäöllisen ja esteettisen yhteensopivuuden.

Ainoastaan teknisiltä ominaisuuksiltaan ja muotoilultaan hyväksytyt yhdistelmät lisätään GROHE BestMatch sovellukseen. Näin ollen voit luottaa siihen, että GROHE BestMatch yhdistelmät ovat kaikilla tavoilla yhteensopivia.

Avaa GROHE BestMatch sivu