Allure

Kaunis ja toimiva

Allure-sarjassa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja ainutlaatuinen toimivuus, minkä aikaansaavat ulkopintojen tasapainoiset mittasuhteet ja sisäosien uudenaikainen tekniikka. Neli- ja suorakulmaisissa alustoissa kiinni olevat sylinterimäiset rungot tehostavat minimalistista tyyliä, ja malliston kahdella kahvavaihtoehdolla (litteä tai kolmikulmainen) pyritään vastaamaan asiakkaiden ankariin vaatimuksiin.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tuotevalikoima

Allure Vipuhana pesualtaalle

Hanamallit

Pesualtaasta kylpyammeeseen ja enemmän. Allure on kaunista ja taidokasta designia.

Hanamallisto tuo geometriset muodot eloon, ja jokainen pienikin yksityiskohta on otettu huomioon suunnitteluprosessissa.

The Allure Collection sisältää pesuallashanoja, jotka tekevät vedenkäytöstä nautinnollista ja miellyttävää. Tuotteet sopivat sisustuksellisesti monenlaisiin, eri kokoisiin ja tyylisiin kylpyhuoneisiin.

Allure Thermostatic shower mixer

Allure-termostaatit

Katosta lattiaan ja päästä varpaisiin. Anna lämpimän veden hemmotella koko kehoasi. Uppoasennettu Rainshower® F-tuotteet sulautuvat kylpyhuoneesi arkkitehtuuriin myös silloin kun ne eivät ole käytössä.

Täydellinen lämpötila ja saumaton, puhdas design? Tätä on tietenkin piilotettu Allure-termostaatti.

Termostaatti varmistaa että valitsemasi lämpötila pysyy haluamallasi tasolla koko suihkukäyntisi ajan. Ei järkytyksiä tai ylläryksiä, vaan jatkuva tasainen virta täydellisesti sekoittunutta vettä valitsemassasi lämpötilassa.

Allure Cascade Spout

Allure Cascade -suihku

Allure Cascade -suihku luo rentouttavan spa-tunnelman ottaen inspiraatiota luonnosta.

Seinään asennattava suihku on suunniteltu jakamaan vettä juuri oikeasta kulmasta sekä kylpyammeeseen että suihkuun. Suihku muodostaa luonnollisen ja leveän – jopa vesiputousmaisen – vesivirtauksen, joka on omiaan luomaan aistillista tunnelmaa. Krominen viimeistely on suojattu naarmuilta ja lialta GROHE StarLight® -teknologian avulla.

Uusi GROHE SPA® cascade -suihku kylpyammeille ja suihkuille on täydellinen tapa nauttia vedestä sen luonnollisessa tilassa.

Allure Three-hole single-lever bath combination

Allure-lisäosat

Allure-valikoiman kylpyhuoneen lisätarvikkeet ovat suunniteltu käyttäen hyväksi rohkeita geometrisiä muotoja ja modernia tyyliä. Sylinterit tulevat näkyviin suorakulmaisista pohjalevyistä, joidenka pinnat kruunataan kromiviimeistelyllä ja kiiltävyyttä lisäävällä GROHE StarLight® -teknologialla.

Lisätarvikkeet on kehitetty tukemaan Alluren messinkivalikoimaa ja antamaan sille kauniin, persoonallisen viimeistelyn.

Yhteensopivat tuotesarjat

GROHE tarjoaa laajan valikoiman yhteensopivia tuotteita joita yhdistelemällä löydät varmasti sinulle täydellisen kylpyhuoneratkaisun.

F-digital deluxe

F-digital deluxe

Näytä Kokoelma
Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Näytä Kokoelma
Rainshower F-series

Rainshower F-series

Näytä Kokoelma
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Näytä Kokoelma