GROHE PROFESSIONAL
AMMATTILAISEN TUKENA

Tiedämme, miten paljon tehtäviä ja haasteita asentaja kohtaa päivittäin.
Siksi työelämäsi helpottaminen on aina ollut innovaatiomme ytimessä.

Tyyppihyväksytyt tuotteet

Olemme kehittäneet parhaiten myytyjä tuotteitamme ja luoneet Suomen markkinoille tyyppihyväksytyt tuotteet, jossa yhdistyy energiatehokkuus, innovatiiviset yksityiskohdat ja tyylikäs muotoilu - ihanteellinen ratkaisu asiakkaiden tarpeisiin. Uudet GROHE Essence ja Lineare- bideehanat sopivat suomalaisiin kylpyhuoneisiin. Ajattoman muotoilunsa ja energiatehokkuudensa ansiosta hanoissa on lisäksi 5 vuoden takuu.

Tutustu GROHE tuotteisiin

GIVE
Vaikuttavaa koulutusta

Miten voimme auttaa ammattitaitoisten asentajien puutetta saniteettiteollisuudessa maailmanlaajuisesti ja samalla antaa yhteiskunnalle takaisin sekä antaa nuorille mahdollisuuden luoda itselleen vauras tulevaisuus? GROHE tarjoaa GIVE ohjelmalla asentajille ammattillisen koulutuksen.

Lue lisää

Kestävä kehitys
JOKAISELLA PISARALLA ON VÄLIÄ

GROHEn arvokas luonnonvara on vesi ja sen tavoitteena on päästä kestävän kehityksen korkeimpaan tasoon, mikä on osa brändin ydinarvoja laadun, teknologian ja muotoilun ohella.

Lue lisää

GROHE X
TUTUSTU TULEVAISUUTEEN

Miten asentaa uusimmat tuoteratkaisut? Mitä kuluttajat odottavat keittiöltä ja kylpyhuoneelta tulevaisuudessa?

Tutustu grohe x:ään

LÖYDÄ GROHE JÄLLEENMYYJÄSI LIIKETOIMINTASI OPTIMOIMISEKSI

Ota yhteyttä GROHEn jälleenmyyjiin ja hyödy GROHE Professional -tuotteiden ensiluokkaisesta laadusta, takuista ja palvelusta.

GROHE jälleenmyyjät

Uusi lineare ja essence

Uusien Lineare ja Essence-kylpyhuonehanojen myötä GROHE esittelee paitsi nykyaikaista muotoilua myös täysin uusia tuotevaihtoehtoja.

Lue lisää

GROHE Rapido SmartBox

Nerokasta tekniikkaa pienimpäänkin tilaan: GROHE Rapido SmartBox tarjoaa äärettömän määrän mahdollisia ratkaisuja yhdellä ainoalla piilotetulla rungolla. Hyödy suuremmasta tilasta ja joustavuudesta!

Lue lisää

EUPHORIA

Mukauta suihkusi mielialasi ja tarpeesi mukaan. Voit säätää suihkua vain nuppia kääntämällä: voimakkaasta Jet-suihkusta shampoon huuhtelu Rain-suihkuun, joka rentouttaa pitkän työpäivän jälkeen.

Lue lisää

GROHTHERM 1000
Suorituskyky

Tee suihkusta viihtyisä harkituilla toiminnoilla. GROHE TurboStat pitää veden lämpötilan vakiona. GROHE CoolTouch varmistaa, ettei hana lämpene asetettua veden lämpötilaa lämpimämmäksi.

Lue lisää

RAPID SL / SLX

Saniteettitilojen asennuskehyksemme helpottavat kylpyhuoneiden suunnittelua uusimmilla seinään kiinnitettävillä saniteettiratkaisuilla. GROHE EcoJoy™ -teknologialla varustetut vesisäiliöt ja huuhtepainikkeet mahdollistavat veden säästön.

Lue lisää

Eurosmart-keittiö

Yhdistä toiminnallisuus ja erottuva muotoilu uudessa GROHE Eurosmart -keittiöhanassa. Se tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja lämpötilavakaata, vaivatonta toimintaa myös silloin, kun keittiö on täydessä käytössä.

Lue lisää