EUPHORIA SUIHKUJÄRJESTELMÄT

Päivitä suihkusi uusilla Euphoria 260- ja Euphoria 310 -suihkujärjestelmillä.

Tuo uusi ilme ja ylivertaiset turvaominaisuudet kaikkiin kylpyhuoneisiin päivitettyjen GROHE Euphoria -suihkujärjestelmien avulla. Säädettävällä yläkiinnikkeellä varustetun FastFixation-järjestelmän ansiosta suihku voidaan asentaa nopeasti ja vaivattomasti, mikä tekee siitä ihanteellisen helppoa päivitystä varten. Koko perheen turvallisuudesta on huolehdittu myös GROHE CoolTouch -teknologian avulla, joka varmistaa, että termostaatin runko ei koskaan kuumene veden lämpötilaa kuumemmaksi, mikä vähentää palovamman riskiä. GROHE Euphorian ohut, ilmava muotoilu ja monet eri vaihtoehdot tekevät siitä helpon sopeuttaa henkilökohtaiseen tyyliisi. Euphoria -suihkujärjestelmät on helppo tapa tuoda ilo takaisin kylpyhuoneeseesi.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Euphoria 260

Koe turvallisempi, sulavampi ja nautinnollisempi suihkukokemus helposti asennettavan GROHE Euphoria 260 CoolTouch -suihkujärjestelmän avulla. Kaikissa kokoelman suihkussa on uusittu muotoilu, joka sopii paremmin nykypäivän puhtaaseen moderniin kylpyhuoneeseen. Suihkujärjestelmissä on myös ylivertaiset turvallisuusominaisuudet, jotka on suunniteltu koko perhe mielessä pitäen.

Täydellinen nykyisen kylpyhuoneesi päivittämiseen, sillä kaikissa suihkujärjestelmissä on GROHE FastFixation -järjestelmä, jonka avulla voit asentaa kiinnikkeet helposti olemassa oleviin porausreikiin sujuvan ja nopean asennuksen takaamiseksi.

Koko perheen turvallisuus on otettu huomioon suunnittelussa. Grohtherm CoolTouch -termostaatti varmistaa, että termostaatin pinta ei koskaan kuumene veden lämpötilaa kuumemmaksi.*

Termostaatin kahvoissa sekä suihkun liukuelementissä on ProGrip-muotoilu, jonka avulla niiden käyttö on helppoa ja tukevaa myös märillä tai saippuaisilla käsillä. *

Vyöhyke 1

Jet -suihkukuvion

Vyöhyke 2

SmartRain -suihkukuvion

Vyöhyke 3

Rain -suihkukuvion

Innovatiivinen painike Euphoria 260 -suihkulautasen keskellä lisää suihkuvaihtoehtoja. Käännä painiketta siirtyäksesi suihkun kolmen suihkutusalueen välillä. Vyöhyke 1 tarjoaa tehokkaan Jet -suihkukuvion, vyöhyke 2 energisoivan SmartRain -suihkukuvion ja vyöhyke 3 vakuuttavan Rain -suihkukuvion, joka luo rentouttavan pehmeän kesäsateen tunteen. Jatka painikkeen kääntämistä kulkeaksesi uudelleen kaikkien kolmen vyöhykkeen läpi. Tämän lisäksi Euphoria 110 Massage -käsisuihku tarjoaa myös runsaasti valinnanvaraa suihkukuvioissa - vaihda helposti Rain -kuvion, vettä säästävän SmartRain -kuvion ja sykkivän, rentouttavan Massage -kuvion välillä mielialasi mukaan

* Ominaisuus ei ole saatavissa kylpy- / suihkujärjestelmiin

Euphoria 310

Tyylikäs, turvallinen suihku ilman kompromisseja

GROHE Euphoria 310 CoolTouch -suihkujärjestelmissä ei tarvitse valita virtaviivaisen, modernin muotoilun ja koko perheen turvallisuuden välillä. Malliston erinomaiset turvaominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan koko perheelle, kun taas uusi moderni ilme tekee suihkujärjestelmistä kauniin lisäyksen kylpyhuoneeseen.

GROHE FastFixation -järjestelmän ansiosta suihkujärjestelmä voidaan asentaa olemassa oleviin porausreikiin. Järjestelmä on nopea, helppo ja vaivaton asentaa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan modernin kylpyhuoneen päivittämiseen.

Koko perheen turvallisuus on otettu huomioon suunnittelussa. Grohtherm CoolTouch -termostaatti varmistaa, että termostaatin pinta ei koskaan kuumene veden lämpötilaa kuumemmaksi.

MetalGrip -kahvat, joissa on siivet kahvojen takana, tekevät käytöstä mukavaa myös märillä tai saippuakätisillä käsillä

Koe todellinen suihkun euforia laajan Rainshower Mono 310 -kattosuihkun avulla. Kattosuihku tarjoaa laajan suihkun rauhoittavan, rentouttavan Rain Sprayn alla jossa on runsaasti tilaa liikkua.

Voit sitten vaihtaa Euphoria Massage -käsisuihkuun, joka nyt tyylikkään valkoinen, jotta voit nauttia sen useasta suihkukuviosta - virkistävä Rain -kuvio, vettä säästävä SmartRain -kuvio tai tehokas ja sykkivä Massage -kuvio. Pystyt aina räätälöimään suihkukokemuksesi juuri sinun tarpeisiin ja mielialaan sopivaksi."

Euphoria Cube suihku

Tarkkojen neliöiden ja suorakulmaisten muotojen yhdistelmä, jota on korostettu uusimmalla GROHE-teknologialla, tekee Euphoria Cube -suihkujärjestelmästä älykkään valinnan, jos toivot kylpyhuoneeseen minimalistista muotoilua.

Käsisuihku virtaviivainen ja moderni muotoilu heijastuvat tämän hillityn malliston kattosuihkun terävissä neliömäisissä viivoissa , jotka tuovat puhtaat geometriset muodot suihkuympäristöön. Euphoria Cube -suihkuissa on GROHE DreamSpray -teknologia, jotta suihkukokemuksesi olisi mahdollisimman hyvä.

Galleria

Tuotevalikoima

Esite

Euphoria 260 & Euphoria 310

Päivitä suihkusi

Rainshower suihkujärjestelmät