Grohe Professional
Kylpyhuoneesi & keittiösi asiantuntija

GROHE Professional tuoteratkaisut on suunniteltu vastaamaan nykypäivän saniteettialan ammattilaisten tarpeisiin: Tukkukauppiaat, asentajat ja projektisuunnittelijat, jotka ovat GROHE- toiminnan ytimessä vaativat uusimpia, edistyksellisimpiä ja asiantuntevimpia ratkaisuja suunnitellessaan uutta kylpyhuonetta tai keittiötä asiakkailleen.

GROHE Professional tarjoaa ammattilaiselle räätälöidyn tuotevalikoiman, jossa on korkeimmat standardit laadun, teknologian, kestävän kehityksen ja muotoilun osalta. GROHE teknologiat tarjoavat energiatehokkaita ja vettäsäästäviä ratkaisuja jokaiseen saniteetti- ja kylpyhuonetilaan. Kaikki GROHE Water Saving- tuotteet ovat suunniteltu säätelemään veden ja energian kulutusta, jotta arvokkaita resursseja säästetään. Veden ja energian vähentäminen kulkevat käsi kädessä tyylikkään muotoilun kanssa. Tarjoamme Suomen markkinoille oman tyyppihyväksytyn tuotemalliston.

TUTUSTU GROHE PROFESSIONAL AMMATTILAISRATKAISUIHIN

Asuntojen ja kiinteistöjen kunnostamisen kysyntä on kasvanut tiukentuneiden ympäristövaatimusten vuoksi ja kestävä rakentaminen on entistä ajankohtaisempaa. Kestävä rakentaminen ja remontointi on myös kuluttajille entistä tärkeämpää korkeiden energiahintojen ja ympäristötietoisuuden kasvettua.

Monet vaativat uusista tuotteista ja ratkaisuista ammattiosaamista tuoteominaisuuksien ja asennuksen osalta.

Kylpyhuone

Suihku

Wc

Keittiö

MONIPUOLISET JA LUOTETTAVAT TUOTTEET

RATKAISUT AMMATTILAISILLE

GROHE Professional koostuu ammattilaisille suunnatusta tuotevalikoimasta, joka sisältää korkealaatuisia ja monipuolisia tuotteita kuten GROHE Essence ja Lineare-hanat. Tarjoamme myös ammattilaisille piiloasennettavia tuotteita, kuten korkealaatuiset GROHE Rapid (SL ja SLX) seinä-WC-ratkaisut tai monipuoliset Rapido Smart Box seinän sisäiset suihkujärjetelmät. Kaikilla GROHE seinänsisäisillä ratkaisuilla on 10 vuoden takuu.

Lue lisää

Projektiratkaisut

GROHE on maailmanlaajuinen tuotemerkki, jonka tuotevalikoima on räätälöity paikallisten vaatimusten koskevien standardien mukaisesti. Tarjoamme Suomen markkinoille laajan tyyppihyväksytyn tuotevalikoiman. Voimme myös toimittaa ratkaisumme kaikkialle maailmaan - riippumatta siitä, missä hanke sijaitsee. Tiedämme myös, että henkilökohtaiset suhteet sekä korkeatasoinen asiantuntemus ja palvelu ovat ratkaisevia. Tarjoamme asiakkaillemme suomenkielistä asiakaspalvelua ja paikallista teknistä tukea. Olemme auttaneet asiakkaitamme kehittämään hyvin erilaisia hankkeita: olipa kyse sitten asuintorneista pääkaupungeissa, hotelleista, sotilaskasarmeista tai risteilyaluksista. Tarjoamme jokaisiin asuin-, majoitus-, kauppa-, terveydenhuolto- tai merenkulkualan hankkeisiin laadukkaita tuotteita ja maailmanlaajuista asiantuntijakonsultointia. Lisäksi tarjoamme tuotteillemme kattavan takuun ja muun muassa seinän sisäisille ratkaisuille tarjoamme jopa 10 vuoden takuun.

Projektireferenssit

Esitteet

JÄLLEENMYYJÄT

Bim-tiedot

TRAINING COMPANION