<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Power&Soul

Power&Soul

Todennäköisesti maailman innovatiivisin suihku.

Minkälaisesta suihkusta pidät? Ehkäpä pidät virkistävästä veden purkauksesta,joka antaa puhtia ja stimuloi aamuisin, puhdistaenkehosi ja herättäen mielesi. Vai pidätkö enemmän rentouttavastailtasuihkusta – pehmeistä, palauttavista ilmastetuistakuplista, jotka hyväilevät ihoasi hellävaraisesti?

GROHE Power&Soul® -suihkut on tehty vastaamaan täydellisestimielialoihisi ja tarpeisiisi. GROHE DreamSpray®-tekniikan ansiosta voit käyttää seuraavia neljää innovatiivistasuihkuasetusta: GROHE Rain O², Rain, Bokoma-suihku ja Jet,jotka tarjoavat houkuttelevia kokemuksia. Uusiyhden painalluksen suihkuasetuksen valinta tekee suihku-asetuksen vaihtamisesta tai yhdistämisestä helpompaa kuin koskaan.

Tuotevalikoima

GROHE Power&Soul – natural, fluid shapes and pure refreshment

Nauti innovaatioiden valinnasta. Kaikilla on omamielipiteensä täydellisestä suihkuasetuksesta, minkä takiaGROHE Power&Soul® -suihkuissa on niitä jopa neljä.Virkistävä tai rentouttava, stimuloiva tai rauhoittava –etsit mitä tahansa tunnetta, meillä on siihen tarkoitukseenoikea suihku.

Suihkukuviot

GROHE Power & Soul - GROHE Rain O2 Spray

GROHE Rain O2

Pehmeä suihku alkuperäisestä Rain Spray -kuviosta. Ilma täyttää suihkupään ja sekoittuu veden kanssa luoden laajemman ja täyteläisemmän suihkun.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Rain

Tehokas kuvio, joka virkistää ihoa. Kuvio simuloi rankkaa vesisadetta ja tarjoaa täyttä vesikokemusta.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

GROHE Bokoma Spray

Pulssiva ja liikkuva suihku stimuloivaan hierontaan, joka elävöittää mielesi.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Jet

Liikkuva suihku, joka tarjoaa raikastaa vettä ryöppyinä. Ideaali ihon stimulointiin tai pesuammeen tai suihkun puhdistamiseen.