<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Rainshower Cosmopolitan

Rainshower Cosmopolitan

Moderneihin kylpyhuoneisiin.

Modernit kylpyhuoneet tarvitsevat tuotteita, jotka yhdistävät uusimmat muotoilutyylit korkean suorituskyvyn ominaisuuksiin ja teknologioihin. Rainshower® Cosmopolitan -käsi ja -yläsuihkut geometrisine, porrastettuine profiileineen ja GROHE StarLight® -kromivärityksineen ovat saatavilla useassa koossa, jotta voisit luoda täydellisen suihkusi. Kaikissa malleissa on GROHE DreamSpray® -tekniikka, joka mahdollistaa voittamattoman suihkukokemuksen ja täydentää GROHEn Cosmopolitan-hanamallistoa.

KATTOSUIHKUT

Pääsuihku neljällä suihkutustavalla
Rainshower Cosmopolitan 160
Pääsuihku neljällä suihkutustavalla
27135000
Pääsuihku neljällä suihkutustavalla
Rainshower Cosmopolitan 160
Pääsuihku neljällä suihkutustavalla
27134000

Suihkukuviot

Rain Spray

Rain Spray: Leveä ja ylellinen – pehmeä ja hellä suihkukuvio, joka rauhoittaa ihosi. Jäljitellen lämmintä kesäsadetta, kuvio tarjoaa täyteläistä ja tasaista suihkua.

Jet Spray

Jet Spray: Keskitetty pyöreä suihku, joka tarjoaa virkistäviä vesiryöppyjä. Ideaali ihon stimulointiin tai käytännöllisesti kylpyammeen tai suihkun puhdistamiseen.

Pure Spray

Pure Spray: Nimi kertoo kaiken. Pehmeä virtaus puhdasta vettä suihkupään keskeltä – muistuttaen virkistävää vuoristopuroa.

Champagne Spray

Champagne Spray: Rikastettu ilmalla, mikä takaa pehmeämmät ja suuremmat vesipisarat. Suuren ilmamäärän takia joudut käyttämään vähemmän vettä suihkuttaessasi tällä täyteläisellä ja pehmeällä suihkukuviolla.

iF Product Design Award
2007 iF Product Design Award
iF Product Design Award
2007 iF Product Design Award
Rainshower® Cosmopolitan

Rainshower System Brusesystem til vægmontage

Rainshower-järjestelmät

Rainshower-järjestelmät yhdistävät loistavan suihkun tärkeimmät elementit sekä ylimääräiset hyödyt, jotka parantavat mukavuutta ja nautintoa. Kaikki termostaattiset järjestelmämme sisältävät GROHE-termostaatit – suunniteltu maailman herkintä mittaria, sinun ihoasi, varten. Voimme taata, että korkealuokkainen järjestelmämme on hyväksi kaikille perheen jäsenille, sillä säädettävät vartalosuihkut mahdollistavat vesihoidan vauvasta vaariin.

Rainshower Systems