Rainshower Eco

Rainshower Eco

Ihmiskeho ei ole pyöreä yläpuolelta.

Rainshower® Next Generation Eco saa inspiraationsa yksinkertaisesta kuluttajan oivalluksesta: ”Ihmiskeho ei ole pyöreä yläpuolelta.” Vinoneliön muotoinen suihkupää heijastaa ihmiskehon muotoa ja hyödyntää GROHE DreamSpray® -tekniikan tasaista ja tehokasta veden jakelua. Ympäristötietoiset kuluttajat voivat käyttää entistä vähemmän vettä painamalla vain Eco-painiketta.

Handshowers

Käsisuihku kahdella suihkutustavalla
Rainshower Eco 120
Käsisuihku kahdella suihkutustavalla
27274000

Miksi pysyä perinteissä, kun voit suunnitella tuotteen, joka on oikeasti innoittava. Tuote, joka haastaa normit ja tarkastelee uudelleen, kuinka ihmiset käyttävät suihkujaan. Rainshower® Next Generation -käsisuihkut ovat muotoiluasiantuntijoiden suosikkeja, ja ne ovat voittaneet useita palkintoja houkuttelevien muotojensa ja ympäristöominaisuuksiensa ansiosta – olet siis hyvässä seurassa. Olemme lisäksi tuoneet vedensäästöteknologian sormiesi ulottuville, jotta voisit vaihtaa Rain-suihkuasetuksesta Smart Rainiin – muoto on vanha tuttu, mutta tunne pehmeämpi matalammalla vedentulolla. Vaihtaminen onnistuu helposti kahvan EcoButton-liukupainikkeella.

D&AD Award
2010 D&AD Award
Good Design Japan
2010 Good Design Japan
Green Good Design
2010 Green Good Design
IDEA
2010 IDEA
red dot design award
2009 red dot design award

Rainshower System Shower system for wall mounting

Sadesuihkujärjestelmät

Sadesuihkujärjestelmät yhdistävät hyvän suihkun olennaiset ekementit ja tarjoavat päälle muita hyötyjä parantaaksesi suihkumukavuutta ja -nautintoa. Kaikki termostaattiset järjestelmämme sisältävät GROHE termostaatteja – suunniteltu maailman sensitiivisimmälle mittarille: sinun ihollesi. Ultimaattiseen suihkukokemukseen tarjoamme korkealaatuisia järjestelmiä, jotka yhdistävät vartalosi ja mielesi ja mahdollistavat monia vaihtoehtoja säädettävillä vartalosuihkuilla, perheen pienimmistä suurimpiin.

Sadesuihkujärjestelmät