<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Rainshower Next Generation Icon

Rainshower Next Generation Icon

Tyylillisesti korkein ilmaisu.

Kahdessatoista eri väri-valikoimassa saatavilla olevat GROHE Rainshower® Icon -suihkutovat helppo ja nopea tapa tehdä muutoksia kylpy-huoneessa. Niissä käytetään täysin uudella tavalla palkittua Rainshower® Icon -mallistonsädekehän muotoa. Miksi pysyäperinteissä, kun voit suunnitella tuotteen, joka on oikeasti innoittava?Tuote, joka haastaa normit ja tarkastelee uudelleen,kuinka ihmiset käyttävät suihkujaan. Olemme lisäksi antaneetvedensäästöteknologian sormiesi ulottuville,jotta voisit vaihtaa Rain-suihkuasetuksesta Smart Rainiin – muotoon vanha tuttu, mutta tunne pehmeämpi matalam-malla vedentulolla. Jopa 40 % vedensäästö onnistuu helpostikahvan EcoButton-liukupainikkeella.

Tuotevalikoima

Väriä ja hauskuutta kylpyhuoneeseen. Tämä luova versio monestipalkitusta, renkaan muotoisesta GROHE Rainshower®Icon -käsisuihkusta hakee inspiraationsa kukista, ja on siten helpporatkaisu iloisen ilmeen luomiseksi kylpyhuoneeseen. Voitvalita kuudesta raikkaasta värimaailmasta – kaikista mieltymyksistä on huolehdittu, ja valikoimasta löydät mitä tahansakylpyhuonesisustusta korostavan mallin.

Valitsit minkä tahansa kukkaiskuvioista, kaikki Rainshower® FlowerCollection -mallit hemmottelevat ihoasi samoilla hennoillasadepisaroilla kuin muutkin Rainshower®-suihkut, jotka hyödyntävätGROHE DreamSpray® -tekniikkaa. Niissä kaikissa käytetäänmyös GROHE StarLight® -kromipinnoitetta, mikä tarkoittaa,että ne säilyttävät hohdokkuutensa vuosikausia.

Rainshower® Flower Collection – täydellinen käsisuihku niille,jotka haluavat hieman lisäväriä päiväänsä.

Rainshower® WaterColours Spring Collection

Rainshower WaterColours kevätkokoelma

Valikoima kuudessa eri värissä, GROHE Rainshower® WaterColours kevätkokoelma on helppo ja nopea tapa uudistaa kylpyhuoneesi. GROHE Rainshower® WaterColours kevätkokoelma vie palkitun kehämäisen muotoilun uudelle tasolle. Suihkusuuttimet ja GROHE DreamSpray® -teknologia ovat tarkkaan suunniteltu varmistaaksemme täyteläisen suihkun ja Rain Spray -kuvion.

Rainshower WaterColours Natural Collection

Rainshower WaterColours luonnollinen kokoelma

GROHE Rainshower® WaterColours luonnollinen kokoelma on päivitetty versio palkitusta GROHE Rainshower Iconista. Puhtaasta marmorista utuiseen liuskekiveen – olemme huolellisesti valikoineet kuuden luonnollisen väripaletin, joka täydentää suosittuja arkkitehtuurisia materiaaleja ja auttaa sinua koordinoimaan kylpyhuoneesi esteettistä konseptia.

Suihkukuviot

Rain Spray

Rain Spray: Leveä ja ylellinen – pehmeä ja hellä suihkukuvio, joka rauhoittaa ihosi. Jäljitellen lämmintä kesäsadetta, kuvio tarjoaa täyteläistä ja tasaista suihkua.

Jet Spray

Jet Spray: Keskitetty pyöreä suihku, joka tarjoaa virkistäviä vesiryöppyjä. Ideaali ihon stimulointiin tai käytännöllisesti kylpyammeen tai suihkun puhdistamiseen.

Pure Spray

Pure Spray: Nimi kertoo kaiken. Pehmeä virtaus puhdasta vettä suihkupään keskeltä – muistuttaen virkistävää vuoristopuroa.

red dot design award
2014 red dot design award
Rainshower® Flower Collection
Design Plus
2011 Design Plus
iF Product Design Award
2011 iF Product Design Award
iF Product Design Award
2011 iF Product Design Award
Rainshower® Icon
interior innovation award
2011 interior innovation award
European Consumer Choice
2010 European Consumer Choice
D&AD Award
2010 D&AD Award
Good Design Japan
2010 Good Design Japan
IDEA
2010 IDEA
Green Good Design
2010 Green Good Design
red dot design award
2009 red dot design award
best of the best

Rainshower System

Rainshower System

Näytä Kokoelma