Katto- ja seinäsuihkut

Pyöreä vai neliö? Iso vai pieni? Seinään vai kattoon asennettu? GROHE-suihkuja on saatavissa kaikissa muodoissa ja eri kokoisina sinun makuusi ja budjettiisi sopivaksi. Kaikissa hanoissa on GROHE DreamSpray-teknologia ylellisen täyteläisellä vesisuihkulla ja lyömättömällä vesinautinnolla. SpeedClean-suihkusuutin estää hanaa kalkkiutumasta.

Show Shower Collections
Euphoria Cosmopolitan Yläsuihku

Suihkupäiden design & asennus

GROHE-suihkupäitä voidaan käyttää joko seinä- tai kattoasennettavissa suihkuissa. Mallistot sisältävät myös erityisesti seinä- tai kattoasennukseen tarkoitettuja hanoja.
Säädelläksesi suihkun veden painetta ja lämpötilaa tarvitset:

  • piilotetun termostaatin suihkuventtiilillä
  • tai piilotetun suihkusekoittajan

Termostaattiset suihkuventtiilit ja suihkusekoittajat löydät hanavalikoimastamme.

Allure Brilliant Thermostatic shower mixer | Antonietty Architects AG, Switzerland

Seinä- ja kattoasennettavat suihkupäät

Suihkuvarren kahden eri pituuden ansiosta voit päättää omien mieltymystesi mukaan kuinka lähellä tai kaukana seinästä haluat suihkun olevan. Pituudet ovat 282 tai 378 mm, ja ne sopivat suurimpaan osaan GROHE:n suihkupäitä.

Säädettävät suihkupäät sopivat erinomaisesti pieneen kylpyhuoneeseen kompaktin kokonsa ansiosta. Suihkun kulma on myös säädettävissä parhaimman asennon saavuttamiseksi.

Jos käytössäsi on runsaasti tilaa, sijoita suihku keskeiselle paikalle kylpyhuoneessasi, niin että suihkuun ja sen ympärillä liikkuminen on avaraa.