<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Rainshower F-Series

Litteät asennuslevyt, jotka sulautuvat saumattomasti ympäristöönsä.

Virkistävä aamulla, liikunnan jälkeen tai vaikka kiireisen päivän päätteeksi – Rainshower® F-Series tekee kylpyhuoneestasi keitaan rentoutumiselle. Hienostunut ja hillitty, ylellinen ja moderni: ultralitteät asennuslevyt sulautuvat saumattomasti kylpyhuoneesi arkkitehtuuriin. Upotetusta, kattoon kiinnitetystä yläsuihkusta yksittäin kalibroitaviin kehosuihkuihin, tämä mallisto sekä tyydyttää että inspiroi. Rainshower® F-Series on selkeä valinta niille, joille suihku on tärkeä asia ja jotka ymmärtävät veden parantavan vaikutuksen.

Rainshower F-Series Multi Spray

Sinun näköinen suihku

Rainshower F-series Multi Spray 15" lisää uuden ulottuvuuden suihkukokemuksien parantamiseen. Uusi metallipää ja kattosuihku ovat osoitus GROHEn korkealaatuisesta insinööritaidosta. Suihkupää sisältää kolme erilaista suihkuviota: klassinen 300m leveä Rain Spray, stressiä lievittävä ja hierova Bokoma-suihkupään suihkukuvio tai XL Waterfall -suihkuvio, joka on tuttu ylellisistä saunoista.

GROHE F-sarjan takana on modulaarinen konsepti, jonka ansiosta GROHE Rainshower F-sarjan Multi Spray 15" voidaan yhdistää täydellisesti muihin GROHE F-sarjan tuotteisiin kuten Grohtherm F, F-digital Deluxe.

KATTOSUIHKUT

Kattosuihku 3 suihkutustapaa
Rainshower F-Series 15″
Kattosuihku 3 suihkutustapaa
27939001
Ceiling shower 1 spray
Rainshower F-Series 20″
Ceiling shower 1 spray
27286000
Ceiling shower 1 spray
Rainshower F-Series 10″ 254 x 254
Ceiling shower 1 spray
27467000
Pääsuihkusarja 1 suihku
Rainshower F-Series 10″
Pääsuihkusarja 1 suihku
27468000