Rainshower F-Series

Rainshower F-Series

Litteät asennuslevyt, jotka sulautuvat saumattomasti ympäristöönsä.

Virkistävä aamulla ja liikunnan jälkeen, rentouttava päivän päätteeksi – Rainshower® F-Series tekee kylpyhuoneestasi harrastustilan. Hienostunut ja hillitty, ylellinen ja ehdottoman moderni; ultralitteät asennuslevyt sulautuvat saumattomasti kylpyhuoneesi arkkitehtuuriin. Upotetusta, kattoon kiinnitetystä yläsuihkusta yksittäin kalibroitaviin kehosuihkuihin, tämä mallisto sekä tyydyttää että inspiroi. Rainshower® F-Series on selkeä voittaja niille, joille suihku on vakavasti otettava asia ja jotka ymmärtävät veden parantavan vaikutuksen.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi
Rainshower F-Series Multi Spray

Sinun näköinen suihku

Rainshower F-sarja Multi Spray 15" lisää uuden ulottuvuuden persoonallisten spa-kokemuksien parantamiseen. Uusi metallipää ja kattosuihku, osoitus GROHEn korkealaatuisesta insinöörityöstä, sisältävät kolme erilaista suihkuviota hellään suihkukokemukseen: klassinen 300m leveä Rain Spray, stressiä lievittävä ja hierova neljän Bokoma-suihkupään suihkukuvio tai XL Waterfall -suihkuvio, joka on tuttu ylellisistä saunoista.

GROHE F-sarjan takana on modulaarinen konsepti, jonka ansiosta GROHE Rainshower F-sarjan Multi Spray 15" voidaan yhdistää täydellisesti muihin GROHE F-sarjan tuotteisiin kuten Grohtherm F, F-digital Deluxe ja muihin F-sarjan suihkuihin.

Tuotevalikoima