TEMPESTA kattosuihkut tarjoavat mukavuutta ja monipuolisuutta.

Kauniin muotoilun lisäksi on myös tärkeää että muut suihkuvaatimukset täyttyvät suihkua valittaessa. GROHEn Tempesta kattosuihkut ovat oiva valinta nautinnollisen suihkukokemuksen saavuttamiseen monien ominaisuuksiensa ja innovatiivisten tekniikoidensa avulla. Valikoima on suunniteltu jokaista budjettia ajatellen, joten voit nauttia ainutlaatuisesta suorituskyvystä sekä toiminnallisuudesta ylittämättä budjettia.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

MITÄ ODOTTAA TEMPESTA KATTOSUIHKUILTA

Kaikilla ei ole samoja tarpeita, ja siksi GROHE tarjoaa mahdollisuuden asiakkaille ostaa joko koko Tempesta -suihkujärjestelmän, setti joka koostuu vain suihkuvarresta ja kattosuihkusta, tai yksinkertaisesti ostaa pelkkä Tempesta kattosuihku erikseen päivittääksesi nykyisen suihkun. Kattosuihkun yleisliitäntä on helppo asentaa kaikkiin useimpiin suihkuvarsiin. Voit myös valita katto- tai seinäasennettava mallin väliltä riippuen siitä, mikä sopii kylpyhuoneeseesi parhaiten. Mallistosta löytyy suihku jokaiseen makuun, voit valita pienen Tempesta Cosmopolitan 100 -suihkun, jossa on neljä suihkukuviota: GROHE Rain O², Rain, Massage ja Jet, ohuen Tempesta 210 -suihkun nykyaikaisella muotoilulla, tai palkitun Tempesta 250 -suihkun (26662000).

TEMPESTA KATTOSUIHKUJEN AVAINOMINAISUUDET

  • GROHE DreamSpray takaa äärimmäisen tarkan ja tasaisen veden jakautumisen suihkun jokaiselle suuttimelle. Täydellisen tasapainotetun vedenjakelun ansiosta vettä voidaan säästää jopa 30 prosenttia verrattuna kilpailijoiden vastaaviin tuotteisiin
  • GROHE EcoJoy sisäänrakennettu 9,5 l/min virtausrajoitin vähentää veden- ja sähkönkulutusta tinkimättä designistä, kestävyydestä ja nautinnosta. Saat täydellisen suihkukokemuksen tinkimättä arvokkaista resursseista.
  • GROHE Starlight -viimeistelyn tuloksena on hohtava, peilikirkas pinta, joka hylkii likaa ja näyttää uudelta monen vuoden ajan. Pinnoitusprosessimme on hioutunut viimeisen 70 vuoden aikana. Alan johtava teknologia takaa tasaisen ja kiiltävän pinnan.
  • SpeedClean -suuttimet on erittäin helppo puhdistaa integroidun kalkinestojärjestelmän ansiosta. Yksinkertainen pyyhe on kaikki mitä tarvitset poistamaan kalkkijäämät joustavista silikonisuuttimista.
  • WaterGuide -teknologia suojaa palovammalta ohjaamalla kuumaa vettä pois suihkupään pinnalta. Tämä pidentää myös kromipinnan käyttöikää.

INNOVATIIVINEN TEMPESTA 250 KATTOSUIHKU MALLISTO

GROHEn uusi Tempesta 250 -mallisto tarjoaa rentoutumista ja palautumista. Asiakkaiden pyynnöstä GROHE on lisännyt ja parantanut suihkun ominaisuuksia mukavuuden lisäämiseksi. Yksi näistä uusista ominaisuuksista on EcoJoy -teknologia joka avulla säästää vaivattomasti jopa 40% vettä tinkimättä suihkun suorituskyvystä.

Tempesta 250 -suihkut ovat ohuita, suudeltaan vain 55 mm, ja niiden minimalistinen muotoilu takaa, että ne sopivat mihin tahansa moderniin kylpyhuoneeseen. Missä GROHE on säästänyt paksuudessa, se löytyy suihkulautasen leveydestä. Laajentamalla suihkulautanen 250 mm:iin saadaan aikaiseksi kattavampi suihku jonka alla voi nauttia lämpimästä sadesuihkusta, sekä ottaa kaiken ilon irti Rain -suihkeesta. Toinen etu on, että kattosuihku on kiinnitetty kuulaliitoksella, mikä antaa sinulle +/- 10 ° kääntyvyyden jotta voita kääntää lautasta paremman peittävyyden takaamiseksi.

Pyöreä Tempesta 250 on kattoon asennettava malli, ja se koostuu kaikista ominaisuuksista, joista Tempesta -sarja tunnetaan. GROHE on myös tuonut markkinoille uuden muotoisen suihkulautasen tavallisten pyöreiden lautasten lisäksi, mikä näkyy Tempesta 250 Cube mallissa, jossa on neliömäinen suihkulautanen. Tämä malli eroaa myös edellä mainitusta mallista siinä mielessä, että se asennetaan seinälle katon sijaan, joten päätä ennen ostamista, mikä sopisi kylpyhuoneeseesi. On myös mahdollista valita pyöreä suihkulautanen seinälle asennettaviin kalusteisiin ja neliön muotoinen suihkulautanen kattoon asennettavaan kalusteeseen. Monipuolisten muotoilu- ja sovitusvaihtoehtojen ansiosta Tempesta 250 -suihkuista löytyy varmasti kylpyhuoneeseesi sopiva vaihtoehto!

VALITSE TEMPESTA 100 MALLISTO KUN HALUAT LISÄÄ SUIHKUKUVIOITA

Jokaisessa Tempesta 100 -suihkussa on neljä suihkukuviota, joten voit mukauttaa suihkukokemustasi mielialasi mukaan. Rain -kuvio koostuu pehmeästä, herkästä virtauksesta, joka hellii ihoa ja on yhtä rauhoittava kuin lämmin kesäsade. Rain O² -kuvio on ihanan pehmeä ja sileä suihke, jossa veteen sekoitetaan ilmaa, jotta jokainen vesipisara on täyteläisempi. Massage -kuvio stimuloi ihoa, herättää aistit ja rentouttaa lihaksiasi urheilun jälkeen.

Sen lisäksi että saat parhaan vastineen rahallesi Tempesta -kattosuihkun avulla, saat myös suihkullesi GROHEn viiden vuoden takuun. Anna kylpyhuoneellesi ansaitsemansa muodonmuutos ja valitse yksi innovatiivisista Tempesta -suihkuista kokeaksesi voittamattoman suihkukokemukseen.

Galleria

Tuotevalikoima

Esite

KYLPYHUONE

GROHE Tempesta 250