GROHE

TIETOA MEISTÄ

GROHE on maailman suurin hanavalmistaja ja maailmanlaajuinen brändi, joka on omistautunut innovatiivisten kylpyhuone- ja keittiöratkaisujen valmistamiseen.

Vuodesta 2014 lähtien GROHE on ollut osa LIXIL konsernin vahvaa portfoliota. Vuosikymmenten ajan GROHE on keskittynyt tärkeisiin yritysarvoihinsa – teknologiaan, laatuun, muotoiluun ja kestävään kehitykseen. Arvot kuvaavat omistautumista ja kykyä luoda ennennäkemättömiä kokemuksia, jotka takaavat ”Pure Freude an Wasser” lupauksen täyttyvän jokaisen käytön kohdalla.

GROHE tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät kaikista korkeimmat ja vaativimmat laatukriteerit ja -vaatimukset. Olemme jakaneet valikoimamme tuotekategorioihin, joita ovat GROHE QuickFix, GROHE Professional ja premium-tuotemerkki GROHE SPA. Jokainen tuotekategoria vastaa asiakasryhmä-kohtaisiin tarpeisiin.

Vesi on intohimomme. GROHE edistää LIXIL-konsernin Impact -strategiaa resursseja säästävällä arvoketjulla: CO2-neutraalista* tuotannosta, muovin vähentämiseen tuotepakkauksissa aina vettä ja energiaa säästäviin tuoteteknologioihin. GROHE Everstream-vesikiertoinen suihkumme on täydellinen esimerkki tästä. ( LIXIL Impact strategy)

GROHE X -konsepti mahdollistaa viestinnän aivan uudella tavalla. Asiakkaamme voivat muun muassa osallistua GROHE X-alustalla digitaalisiin tapahtumiin. GROHE X Brand & Communication Experience -keskuksessa Saksan Hemerissä tarjoamme tilan, jossa tuotteisiimme ja ratkaisuihimme voi tutustua paikan päällä. Lisäksi käytössämme on GROHE X Motion Trucks -rekka, joka liikkuu ympäri maailmaa tarjoten asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua tuotteisiimme omalla paikkakunnallaan. Näin luomme yhteyden asiakkaisiin samalla kun LIXILin tavoite "Tehdä paremmista kodeista todellisuutta kaikille, kaikkialla" toteutuu.

*sisältää CO2 kompensaatioprojekteja. Lisätietoa grohe-x.com/sustainability

LIXIL

LIXIL (TSE-koodi 5938) valmistaa uranuurtavia tuotteita vedenkäyttöön ja asumiseen liittyen, joiden avulla ratkaistaan kuluttajien jokapäiväisiä haasteita ja tehdään paremmista kodeista todellisuutta kaikille kaikkialla. Japanilaisen perintömme pohjalta kehitämme ja innovoimme korkealaatuisia tuotteita ja teknologioita, jotka muokkaavat koteja. LIXIL erottuu muista valmistajista: merkityksellisen suunnittelun, yrittäjähengen, sitoutumisen, saavutettavuuden parantamisen ja vastuullisen liiketoiminnan kasvun avulla. Alan johtavat tuotemerkkimme ovat mm. INAX, GROHE, American Standard ja TOSTEM. Noin 55 000 kollegaa yli 150 maassa valmistaa ja myy ylpeänä tuotteita, jotka koskettavat yli miljardin ihmisen elämää joka päivä. Lisätietoja osoitteessa www.lixil.com