Kauneus luo rakkautta - GROHE Design

GROHE tuotteissa huippudesign ei ole vain estetiikkaa. Se on osoitus osaamisesta yhdistää laatu kauniiseen muotoiluun ja täydelliseen funktionaalisuuteen.

Tuloksena on nautinnollinen kokemus joka kerta kun käytät tuotteitamme. Myös me olemme tyytyväisiä joka kerta kun tuotteemme palkitaan tyylikkäästä muotoilusta.

Vuonna 2007 GROHE Ondus palkittiin 'best of the best'-kategorian voittajaksi maineekkaassa the red dot-muotoilukilpailussa. Tämä on osoitus siitä siitä, mihin GROHE tuotteissaan panostaa: muotoiluun, korkeaan laatuun, edistykselliseen teknologiaan ja kestävään kehitykseen.

Kaiken kaikkiaan GROHE on voittanut vaikuttavat 15 eri red dot-designpalkintoa. Näistä kolme on korkeinta 'the best of the best'-palkintoa seuraaville tuotteille: GROHE Ondus® Digitecture (2009), GROHE Rainshower Icon-käsisuihku (2010) ja uusi GROHE F-digital Controller (2011).

GROHEn sitoutuminen tuoda nykyaikainen ja innostava muotoilu saniteettiteollisuuteen on nostanut yrityksen korkealle vuosittaisessa iF yrityslistauksessa, kun taas palkinnot USA:sta, Isosta-Britanniasta, Kiinasta ja Japanista ovat osoitus muotoiluportfoliomme kansainvälisestä merkityksestä ja suosiosta.

Silti tärkein yksittäinen muutos viimeisen viiden vuoden aikana on ollut se tapa, jolla luovuutta on käytetty tuotekehityksen lisäksi katalyyttinä koko yrityskulttuurin muutoksessa.

GROHE F-digital

Allure Brilliant

K7

Rainshower Eco

Rainshower® Eco

Palkittu in-house muotoilutiimi

”Monen vuoden aikana, yrityksen korkein johto on osoittanut sitoutumista erinomaiseen muotoiluun, ja tarjonnut Paul Flowersille tarvittavan tuen hänen keksiessään innovatiivisia, yllättäviä ja esteettisiä ratkaisuja ja tuodessaan ainutlaatuisia tuotteita markkinoille kerta toisensa jälkeen” Prof. Dr. Peter Zec, toimitusjohtaja, ”red dot design award”.

reddot design award

Kesäkuussa 2011, selvisi että Paul Flowers ja GROHEn designtiimi oli saanut yhden suunnittelu alan arvostetuimmista palkinnoista, nimittäin red dot ”design team of the year” 2011/2012 palkinnon.

Maailmanlaajuisesti kyseinen palkinto tunnetaan korkeana kunnianosoituksena, ja GROHE on tähän päivään mennessä ainoa saniteettialan yritys jolle kyseinen palkinto on määrätty.

Lue lisää yrityssivuiltamme