Lineare

<b>Suunniteltu täydentämään jokaista muotoa

Lineare

AISTILLISTA MINIMALISMIA

Lineare - malliston minimalismi luo kauniin viimeistelyn kylpyhuoneeseesi. Malliston tuotteet sisältävät vain tarpeellisimmat elementit joka mahdollistaa tuotteiden minimalistisen ja suoralinjaisen muodon. Malliston kaunis kokonaisuus on yhdistelmä sylinterimäisiä ja ohueita suorakaiteisia muotoja.

GROHE Lineare

Kokeminen Lineare

Yhdistelmä pyöreitä ja neliönmuotoisia ratkaisuja

Juoksuputken ja kahvan ohuet geometriset linjat ulottuvat kauniisti sylinterimuotoisesta rungosta. Juoksuputki on siirretty ylöspäin, saavuttaen tyylikkään ja kevyen ilmeen joka sopii täydellisesti moderniin kylpyhuoneeseen. Yhdistelmä pyöreitä ja kulmikkaita muotoja tekee Lineare -mallistosta erittäin monipuolisen, ja sopii näin ollen jokaiseen kylpyhuoneeseen.

TUOTTEET JA KOOT

Lineare -mallisto yhdistää sylinterimäiset ja kulmikkaat muodot ja luo näin ollen ovelia ja tyylikkäitä ratkaisuja. Ainutlaatuinen muotoilu näkyy jokaisessa Lineare -malliston tuotteessa. Mallisto sisältää kaikkea ylellisistä suihkujärjestelmistä varaosiin, ja tuotteet ovat saatavilla XS-XL koossa.

OMINAISUUDET & EDUT

Lineare -pesuallashanat

  • Korkeampi juoksuputki joka takaa käyttömukavuutta
  • Vedensäästöä ja helppoa puhdistamista GROHE EcoJoy SpeedClean poresuuttimella
  • 90° kääntökulma joka lisää käyttömukavuutta, ja helpottaa puhdistamista.
  • Lisääntynyttä käyttömukavuutta kahvan sijoituksen ansiosta, ja GROHE SilkMove teknologia mahdollistaa pehmeää ja tarkkaa ohjausta koko käyttöajaksi.
  • Erittäin ohut runko, joka on halkaisijaltaan 40 mm.

GROHE PVD - Verratonta laatua

GROHE Lineare on saatavana kolmella viimeistelyllä - harjattu Hard Graphiten, Supersteel ja Starlight kromi.
GROHE pesuallashanat säilyttävät kauniin, peilikirkkaan pinnoitteen koko käytön ajaksi. GROHE käyttää huipputeknologiaa, joka varmistaa että jokaisen tuotteen pinnoite on erittäin kestävää. Physical Vapour Deposition (PVD) -prosessi varmistaa että hanan pinnoite on kolme kertaa kovempi ja kymmenen kertaa naarmunkestävämpi. Näin ollen PVD pinnoitteella varustetut tuotteemme pysyvät kauniina vuosikausien ajan.

Inspiroidu minimalismin kauneudesta

Tuotevalikoima

Löydä sinua lähellä oleva Lineare Showroom